Trouwjurk vinden met chronisch pijn

door Daphne - verdraaid mooi
Trouwjurk vinden met chronische pijn

Struinend door de straten zijn mijn moeder en ik op zoek naar bruidsboetiekjes. Hier en daar lopen we een bruidsmodezaak binnen om rond te snuffelen tussen de vele jurken. Vrijwel direct worden we in een van de zaken aangesproken en vraagt de medewerkster wanneer mijn grote dag gepland staat. Gniffelend en met sprankelende ogen vertel ik vol trots dat niet ik, maar die prachtige dame naast mij de gelukkige is. Mijn moeder is de bruid en ik mag de getuige zijn. De rollen zijn omgekeerd.

Ziek en shoppen. Hoe dan?

Ondanks dat het struinen door de bruidsmodezaken ook zijn charme had, ben ik wel blij dat de webshop The Beautiful Bride Shop bestaat met alles voor de perfecte bruiloft online. Mijn vriend en ik hebben nu nog geen concrete trouwplannen. Alleen zou het vinden van de perfecte korte trouwjurk (wie weet, spoiler…!) nu, zo’n 3,5 jaar na de zoektocht met mijn moeder, een stuk lastiger zijn voor mij.

Het fysiek struinen tussen de bruidsjurken en dan zeker het passen ervan, lijkt zo makkelijk en ongecompliceerd. Het ziet er vanzelfsprekend uit als je bijvoorbeeld kijkt naar het tv-programma Say Yes To The Dress. Buitenom de hysterische dramaqueens natuurlijk, die het programma stiekem geniaal maken. Alleen doordat ik chronisch ziek ben, altijd chronische pijn heb en het alleen maar verslechterd is in de afgelopen jaren, gaat dat simpelweg niet meer. Ik mag dit dan wel meedragen in mijn rugzak, maar dat wil niet zeggen dat ik me op mijn bruiloft niet op mijn mooist zou willen voelen. Ook ik wil stralen op dé perfecte dag en dat gaat niet zonder prachtige make-up, de perfecte trouwjurk en bijpassende bruidssieraden.

the-beautiful-bride-shop-verdraaidmooi

Thuis een bruidsparadijs

Het jezelf voelen als een bruidje, begint voor mij bij het uitzoeken en passen van trouwjurken. Door de webshop The Beautiful Bride Shop kan ik nu ongecompliceerd, scrollende struinen door de prachtige trouwjurken, bruidssieraden en accessoires en zo mijn favoriete items bestellen. Op die manier kan ik thuis mijn eigen mini bruidsmodezaak creëren en alle tijd nemen om de items op mijn moment te passen en beoordelen. Als kers op de taart kan ik gemakkelijk mijn bruidssieraden online kiezen en mijn outfit voor de grote dag compleet maken. Zonder sieraden ga ik de deur niet uit en ben je niet volledig aangekleed naar mijn mening, dus zeker niet op de grote dag! Trouwens, bruidssieraden passen ook prima bij de getuige hoor zonder dat je de bruid overstijgt. Ik spreek uit ervaring ;).

Het plannen van een bruiloft kan al stressvol genoeg zijn. Dankzij het online kunnen shoppen van mijn droomjurk, is er al een stressfactor afgestreept. Iedere bruid verdient het om zich op haar mooist te voelen, hoe je ook bent en wat je ook hebt!

Heb jij al wel eens gesnuffeld op de online bruidsshop?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

21 reacties

Tessa 23 januari 2019 - 07:36

Gefeliciteerd met het huwelijk van jouw moeder! Wat fijn dat je online ook bruidskleding kan kopen

Reply
Daphne - verdraaid mooi 23 januari 2019 - 07:46

Dankje! 😘 Het is alweer 3 jaar geleden dat ze elkaar het ja-woord gaven. Gaat zo snel!

Reply
Tessa 28 januari 2019 - 19:52

De tijd vliegt echt voorbij

Reply
Sherry 23 januari 2019 - 07:47

Het lijkt me erg bijzonder om te trouwen. Mooie jurk heeft je moeder uitgekozen.

Reply
Sherry 23 januari 2019 - 07:48

Het lijkt me erg bijzonder om te trouwen. Mooie jurk heeft je moeder uitgekozen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 23 januari 2019 - 11:44

Dank je!😊 Het was heel bijzonder om samen met haar te doen 😊.

Reply
lodi 23 januari 2019 - 08:00

Ik ben toen de tijd naar een winkel gegaan, ik was net bevallen en mijn zus was over uit Amerika, dus een winkel vond ik prima. Ik vond hier een prachtige jurk en was zo klaar. Ik heb in die tijd niks online gekocht, vond het veel te leuk om overal te struinen en kijken. Maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Reply
Stefaan De Winter 23 januari 2019 - 08:13

Leuk dat je veel online kan kopen! het is nadelig voor lokale handelaars maar voor veel mensen die in een situatie zitten zoals jou is dit hemels.

Reply
henk 23 januari 2019 - 11:20

Voor alle bijkomende zaken rondom een huwelijk is internet zeker een uitkomst, zeker als je niet de kracht hebt om fysiek al die zaken rond te gaan, maar hoe pak je het dan aan bij het uitzoeken van een jurk? Dat is toch een gevoelsmatig is, je weet toch pas of het jouw jurk is als je die jurk aan hebt? Kun je daar dan online een aantal jurken uitzoeken die je dan thuis kunt passen oid?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 23 januari 2019 - 11:43

The Beautiful Bride Shop heeft hele leuke jurken op hun webshop staan. Deze kun je gemakkelijk bestellen en thuis passen. Wat je niet leuk vindt of niet past, dat retourneer je weer. Lekker makkelijk! 😊

Reply
Henk 23 januari 2019 - 16:48

Dat is inderdaad handig. Goed dat dat tegenwoordig ook met trouwjurken kan!👍

Reply
Jouvence.nl 23 januari 2019 - 11:49

Fijn dat het inderdaad online kan, dat struinen is niet te doen als je chronisch pijn hebt.

Reply
Janny de Caluwe 23 januari 2019 - 12:10

Wat een mooie foto Daphne, samen met je moeder.jullie stralen allebei!
Heb net met haar staan praten over je stukje van gisteren en je afspraak met Melanie!
Leukkkkk
Groetjes, Janny

Reply
Daphne - verdraaid mooi 23 januari 2019 - 20:29

Bedankt voor uw lieve reactie!😘 Ja ik vind het heel leuk dat Melanie contact opgenomen heeft!😊 Wat toevallig dat jullie elkaar weer tegen kwamen!

Reply
Nicole Orriëns 23 januari 2019 - 12:38

Nee, nog niet maar ik ben dol op trouwjurken kijken dus ik ga nu zeker een kijkje nemen.

Reply
Sjoukje 23 januari 2019 - 13:51

Wat fijn dat dit kan! Dat maakt het een stuk gemakkelijk.

Reply
Wanda 23 januari 2019 - 18:24

Wat bijzonder dat je dit samen met je moeder zo mag beleven! En ja, voor chronisch zieken is het internet inderdaad een verademing zodat dingen toch nog mogelijk zijn.

Reply
Melissa 23 januari 2019 - 20:30

Ik wil heel graag trouwen, alleen nog geduld hebben. Tot die tijd ga ik mijzelf niet gek maken door online of in winkels te gaan kijken

Reply
Saskia 24 januari 2019 - 08:39

Enige wat ik weet van een echte winkel bezoeken, tenminste een goede bruidszaak, is dat men aan je lichaamsbouw en houding al kan zien wat je wel en niet staat. Dus dat is een pluspuntje, maar idd, in alle rust en kalmte je jurk online uitzoeken heeft ook wel wat.

Reply
Nadia 24 januari 2019 - 19:02

Ik krijg kriebels als ik bruidsmode zie. Zelf zijn we op maandag ochtend getrouwd, maar ik zou het graag nog een keer over doen!

Reply
Janet 26 januari 2019 - 19:19

Het lijkt me heerlijk om rond te neuzen tussen allerlei bruidsjurken. Ik heb nog geen trouwplannen maar een webshop afstruinen kan natuurlijk altijd haha!

Reply

Plaats een reactie