Trind Ocean Dream collectie swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Trind Ocean Dream collectie swatches

Ken je dat vrije gevoel dat je een duik neemt in de azuurblauwe oceaan en een complete onderwereld ontdekt? De nieuwe lente/zomer collectie van Trind neemt me weer mee terug naar die beleving. Die is namelijk geïnspireerd op het betoverende zeeparadijs. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Trind Ocean Dream collectie swatches

De collectie bestaat uit zes tinten die dus geïnspireerd zijn op ’s werelds prachtige oceanen, koraalriffen en fantasieachtig zeeleven. Daarom vind je hierin een donkere periwinkle blauw, koraal oranje, knallend roze, oceaan turquoise, betoverende multichrome paars en babyblauwe tint met subtiele glitters.

Ocean Splash CC338

Trind Ocean Dream collectie Ocean Splash CC338 swatch review

Trind Ocean Splash CC338 is een donkere, periwinkle blauwe tint. Ik vind het direct al een speciale tint, omdat het niet helemaal blauw en niet helemaal paars is. Het ligt ook echt aan de lichtinval hoe je de kleur ziet. Trind geeft zelf nog als leuke tip om de kleur Atlantis als topper aan te brengen voor een dromerige look.

Clownfish Coral CC339

Trind Ocean Dream collectie Clownfish Coral CC339 swatch review

Trind Clownfish Coral CC339 is een koraal oranje tint. Het is een felle tint, maar niet fluoriserend, waardoor hij bij veel gelegenheden goed past. Persoonlijk vind ik zo’n tint extra mooi met een zongebruinde huid.

Pink Starfish CC340

Trind Ocean Dream collectie Pink Starfish CC340 swatch review

Trind Pink Starfish CC340 is een knalroze tint die perfect past bij de magenta trend past van 2023. Ik heb roze bloed door mijn aderen stromen, dus ik word heel blij van zo’n felle tint. Vind je het zelf misschien toch een tikkeltje té? Dan kun je hem ook gebruiken bij een French manicure om de witte kleur te vervangen door Pink Starfish voor een wat subtieler effect.

Mermaid Tail CC341

Trind Ocean Dream collectie Mermaid Tail CC341 swatch review

Trind Mermaid Tail CC341 is de turquoise tint die je terugziet in de oceanen van de meest prachtige vakantieparadijzen. Of, zoals Trind zegt, in de staart van zeemeerminnen. 😉

Atlantis CC342

Trind Ocean Dream collectie Atlantis CC342 swatch review

Trind Atlantis CC342 is een betoverende multi-chrome paarse tint met iriserende tonen van blauw en turquoise. Omdat deze tint pas goed dekt met twee lagen, kun je hem ook perfect gebruiken als topper op andere kleuren. Het is echt een magische kleur!

Fantasea CC343

Trind Ocean Dream collectie Fantasea CC343 swatch review

Trind Fantasea CC343 is een babyblauwe tint met een hele subtiele glitter. Hij viel me in eerste instantie niet eens op tot het licht op een bepaalde manier op mijn nagels kwam. Dat maakt deze tint natuurlijk ook weer erg speciaal.

Trind Ocean Dream collectie review kwastje penseel swatches

Wat een leuke collectie! Het zal je niet verbazen dat Pink Starfish mijn ultieme favoriet is. Al zijn de andere tinten ook onwijs speciaal en zeker passend bij het komende seizoen. Laat mij maar lekker een duik nemen in de oceaan!

Alle nagellak tinten zijn onderdeel van de Caring Color lijn. Zo krijgen je nagels niet alleen een mooie kleur, maar worden ze gelijk verzorgd en versterkt door de toegevoegde actieve ingrediënten. Daarbij zijn de kwastjes onwijs fijn, want ze zijn vrij breed en hebben een afgerond uiteinde. Zo kun je snel, egaal en dicht bij je nagelriemen lakken. Trind nagellak blijft bij mij blijven zeker vijf tot zeven dagen mooi op de nagels zonder te chippen of dof te worden. Natuurlijk wel met de bijbehorende base- en top coat.

Trind Ocean Dream collectie review swatches

De Trind Ocean Dream collectie is verkrijgbaar op Trind.com voor € 10,50 per stuk | 9 ml. Bekijk ook andere Trind swatches.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie