Trind Nail Repair Color swatches

door Daphne - verdraaid mooi
trind nail repair color review

Vorig jaar testte ik diverse hand- en nagelverzorging van Trind voor je, waaronder de Nail Repair Natural. Dat is een nagelversterker en daarom zeer geschikt voor broze en splijtende nagels. In dit artikel zal ik je geheugen nog even opfrissen en swatch ik de Nail Repair Color varianten. De werking is hetzelfde, maar de finish is speciaal. Daarom vind je hier alle Trind Nail Repair Color swatches en alle informatie over de werking ervan.

Trind Nail Repair | zo gebruik je het & review

Je nagelplaat bestaat voornamelijk uit keratine, oftewel eiwitmoleculen. Het actieve ingrediënt in de Nail Repair versterkt de keratine in de nagel door de structuur van de nagel door de eiwitmoleculen met elkaar te verbinden. Tegelijkertijd wordt de vochtbalans in de nagel beschermt.

trind review nail repair

Voor het beste en vooral het snelste resultaat kun je de Nail Repair het beste als kuur gebruiken. Breng gedurende twee weken iedere dag de Nail Repair aan en verwijder iedere keer het oude laagje. Toevallig geen tijd of zin om het iedere dag te herhalen? Breng het dan opnieuw aan wanneer je de mogelijkheid hebt. Het versterken duurt dan iets langer, maar het uiteindelijke effect blijft hetzelfde.

Mijn mening over dit product blijft trouwens gelijk met vorig jaar. Ik gebruik graag een kuur, omdat ik regelmatig veel kleuren achter elkaar swatch en verwijder. Dat vinden je nagels echt niet leuk. 😉 Het resultaat is top. De nagels voelen sterker aan en splijten na zo’n kuur veel minder. Daarom gebruik ik het graag als een soort onderhoudsbeurt als base coat onder mijn reguliere nagellak. 

Trind Nail Repair Color Swatches

De Color collectie bestaat uit vijf tinten met verschillende finishes. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Natural variant die je nagels een subtiele glans geven. Of ga voor de Matt variant met (verrassend) een matte finish. 

Pure Pearl

trind nail repair color pure pearl swatch

De Trind Nail Repair Pure Pearl geeft je nagels een witte parelmoerglans. Dit is gelijk mijn favoriet van de vijf, omdat het zo’n romantisch tintje is dat erg classy oogt.

trind nail repair color pure pearl swatch review

Pink Pearl

trind nail repair color pink pearl swatch

De Trind Nail Repair Pink Pearl heeft ook zo’n mooie parelmoer glans, maar heeft een net meer roze/lila ondertoon. Het ligt qua kleur net wat dichter bij mijn normale nagelkleur, maar maakt het classy sparkly door de parelmoerglans.

trind nail repair color pink pearl swatch review

Lilac

De Trind Nail Repair Lilac is net wat minder roze dan Pink Pearl en oogt meer naar lila (zoals de naam natuurlijk al zegt). Toch is de finish niet volledig cream en bevat het nog een tikkeltje parelmoer.

trind nail repair color lilac swatch review

Beige

De Trind Nail Repair Beige heeft wel een cream finish en is een mooie nude tint. Zo zit er een kleurtje op je nagels, maar is het alsnog natuurlijk. 

trind nail repair color beige swatch review

Pink

De Trind Nail Repair Pink heeft een subtiele roze tint die nauwelijks opvalt, maar je natuurlijke nagelkleur wel versterkt. Stiekem vind ik deze kleur perfect als basis voor een French manicure, maar daar is het natuurlijk eigenlijk niet voor bedoeld. 😉

trind nail repair color pink swatch review

Met één laagje creëer je al een mooie dekking en dat vind ik zelf heel prettig als je deze stap als kuur iedere dag moet herhalen. Al zou ik Pure Pearl stiekem ook gewoon als nagellak kunnen dragen. Wat een top kleur is dat! Om de kleur extra goed op beeld over te laten komen, heb ik bij bovenstaande swatches twee laagjes aangebracht.

De Trind Nail Repair Color collectie shop je op trind.com voor € 14,20 | 9 ml. Heb je liever de Nail Repair Natural? Die kost € 13,20. Bekijk ook de Trind nail art en swatches. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

elisemayanne 11 augustus 2021 - 12:36

Ah ik heb wel al de nagelverharder van Trind. Maar deze kleuren zijn ook erg leuk!!

Reply
Deb 13 augustus 2021 - 10:26

Leuk zo’n kuurtje met een kleurtje 💖. Pink en Beige vind ik erg mooi. Ik vraag me altijd af of dat nou wel zo goed is om het er elke dag weer af te halen. Remover is namelijk ook niet zo best voor je nagels, helemaal niet als ze zwak zijn. Ik denk dat ik het er misschien niet dagelijks af zou halen, maar gewoon lekker op zou laten zitten. Ik ben wat dat betreft ook lekker eigenwijs hihi.

Reply

Plaats een reactie