Trind Mineral Harmony collectie swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Trind Mineral Harmony swatch review

Nog niet helemaal ready voor de winter? Dan komt dat vast nog wel goed met de nieuwste limited edition collectie van Trind. Hun herfst en winter collectie van 2022/2023 is geïnspireerd op edelstenen en mineralen en heeft, behalve wat natuurlijke tinten die altijd perfect zijn, ook wat eyecatchers. Benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Trind Mineral Harmony collection swatches.

De collectie bestaat uit zes tinten, namelijk een diepbruine, glanzende gouden, zachtgroene, donkere mauve, sprankelende zilveren en iriserende tint. Van een basic werkdag tot aan het kerstdiner… Voor elke gelegenheid een speciale tint.

Chocolate Calcite CC332

Trind Chocolate Calcite swatch Mineral Harmony review

Trind Chocolate Calcite is een diepbruine, warme tint. Het is een hele classy tint die bij elke gelegenheid en iedere look past. Daarom is het gelijk mijn favoriete kleur uit de collectie. 

Pretty Pyrite CC333

Trind Pretty Pyrite swatch Mineral Harmony review

Trind Pretty Pyrite is een gouden tint die dankzij haar glanzende touch heel speciaal is. Het is dan ook een perfecte tint als accent kleur bij nail art. Trind geeft zelf als tip om deze kleur in combinatie met een zwarte nagellak te gebruiken. Ook lijkt hij me prachtig voor de feesdagen.

Joyous Jade CC334

Trind Joyous Jade swatch Mineral Harmony review

Trind Joyous Jade is een lichtgroene tint die afgeleid is van de gelijknamige edelsteen ‘jade’. In het flesje lijkt hij wat lichter, maar eenmaal op de nagel is het een hele mooie, bijna mintgroene tint.

Iridescent Gem CC335

Trind Iridescent Gem swatch Mineral Harmony review

Trind Iridescent Gem is toch wel een van de eyecatchers in de collectie, die je gewoon in het echt moet zien om pas echt een goede indruk te krijgen van de tint. Op de swatch lijkt hij namelijk vrij grijzig, terwijl de kleuren veranderen als je ze van verschillende hoeken bekijkt. Echt een iriserende kleur.

Majestic Mauve CC336

Trind Majestic Mauve swatch Mineral Harmony review

Trind Majestic Mauve is een diepe mauve tint. Of zoals Trind het zelf zegt: de winterse versie van lila die bij veel stijlen en looks past. Dankzij de vrij koele toon is het een mooie tint voor een ijzig, winterse dag.

Silver Spirit CC337

Trind Silver Spirit Perfect Platinum swatch Mineral Harmony review

Trind Silver Spirit is een kleur die je in je stash moet hebben voor de feestdagen dankzij haar glitter-glanzende zilveren kleur. Je raakt direct in de feeststemming én het past ook nog eens perfect bij je zwarte kerstjurkje voor een sprankelend diner. Verder geeft Trind nog als tip om de kleur te gebruiken als tip bij een French manicure om het net wat meer pit te geven.

Trind review swatch Mineral Harmony

Alle nagellak tinten zijn onderdeel van de Caring Color lijn. Zo krijgen je nagels niet alleen een mooie kleur, maar worden ze gelijk verzorgd en versterkt door de toegevoegde actieve ingrediënten. Daarbij zijn de kwastjes onwijs fijn, want ze zijn vrij breed en hebben een afgerond uiteinde. Zo kun je snel, egaal en dicht bij je nagelriemen lakken. Trind nagellak blijft bij mij blijven zeker vijf tot zeven dagen mooi op de nagels zonder te chippen of dof te worden. Natuurlijk wel met de bijbehorende base- en top coat.

De Trind Mineral Harmony collectie is verkrijgbaar via de webshop van Trind en zijn € 10,15 per stuk | 9 ml. Bekijk ook andere Trind swatches.

Trind Mineral Harmony review swatch

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Matanja 16 november 2022 - 07:59

Mooie kleuren maar Majestic Mauve is mijn favoriet, mooie 😍 aparte kleur…

Reply

Plaats een reactie