Trind Lost Galaxy collectie swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Trind-Lost-Galaxy-collectie-swatches-review-1

Ik ken Trind al door de fijne nagelverzorging, maar vandaag mag ik kennis maken met de nagellak van het merk. Je ziet hier de Trind Lost Galaxy collectie swatches. Deze herfst/winter collectie 2019/2020 is geïnspireerd door de galaxy en heeft een gelimiteerde oplage.

De Lost Galaxy collectie bevat een metallic blauw, donker nude, bordeaux rood, klassiek rood, zwart met gouden glinstering en een gouden glitter.

Voor het mooiste resultaat raadt Trind aan om eerst TRIND Caring Base Coat of TRIND Nail Repair Natural als basis lak aan te brengen. Dit beschermt, voedt (of versterkt) de nagels en voorkomt dat ze geel worden. Daarna breng je naar wens één of twee laagjes gekleurde nagellak aan, laat je het even drogen en sluit je af met de TRIND Caring Top Coat of met TRIND Nail Brightener (voor een intensere kleur). Ik heb geen base of top coat van het merk, dus ik laat je de lakjes zien hoe ze eruit zien als je ze los draagt.

Trind-Lost-Galaxy-collectie-swatches-review

Voor ik je de swatches laat zien, wil ik je eerst nog het kwastje laten zien. Die is namelijk onwijs breed en dat is perfect voor als je snel en egaal wilt werken. Je nagels zijn in no time gelakt. Echt perfect!

Gold Dust CC300

Trind-Gold-Dust-CC300-swatch

De Trind Gold Dust heeft prachtige, gouden glitters en zullen je nagels laten stralen. De stralende zon is weg, maar met deze nagellak zijn je nagels het stralende middelpunt.

Trind-Gold-Dust-CC300-swatch-1

Het is een lakje die je op meerdere manieren kunt dragen en is daarom multifunctioneel en een hele mooie aanvulling voor mijn stash. Het dekt mooi in twee lagen, maar is vrij doorzichtig als je maar één laagje aanbrengt. Daarom kun je het perfect combineren met andere tinten en creëer je zo nieuwe kleuren. Bij diverse tinten die je hieronder tegenkomt, heb ik dit lakje aangebracht op mijn ringvinger over de kleur heen. Scroll maar eens verder om te zien hoe mooi effect dat geeft!

Drops Of Jupiter CC295

Trind-Drops-Of-Jupiter-CC295-swatch-1

De Trind Drops Of Jupiter is een helder metallic, blauwe tint met een subtiele, zilveren shimmer. Het doet me denken aan een prachtige saffier.

Trind-Drops-Of-Jupiter-CC295-swatch

Nude Venus CC 296

Trind-Nude-Venus-7497-swatch

De Trind Nude Venus is een warmbruine nude tint en perfect voor deze herfst. Je komt de kleur ook veel tegen bij kleding en tassen en nu heb je een perfecte match voor op je nagels.

Maroon Moon CC297

Trind-Maroon-Moon-CC-297-swatch

De Trind Maroon Moon is een prachtige, bordeauxrode kleur. Het is een perfecte tint voor zowel de herfst als de winter en matcht overal bij. Daarnaast vind ik het een hele chique kleur en met het detail van de tint Gold Dust op de ringvinger is het plaatje compleet.

Cosmic Red CC 298

Trind-Cosmic-Red-CC298-swatch

De Trind Cosmic Red is een klassieke rode tint, die in iedere stash moét zitten. Ik vind het een mooie kleur die het hele jaar door kan, maar zeker tijdens de feestdagen.

Lost Galaxy CC 299

Trind-Lost-Galaxy-CC299-swatch

De Trind Lost Galaxy is een unieke zwarte tint met gouden glitters. Ik had nooit gedacht dat ik zwart ooit mooi zou vinden bij mezelf als nagellak, maar Trind krijgt het voor elkaar! Ik vind het heel chique en elegant én het matcht met alles.

Trind-Lost-Galaxy-collectie-swatches-review-2

De collectie bevat kleuren die perfect zijn voor dit najaar, maar ook je nagels laten stralen tijdens de kerstdagen. De nagellakken geven je nagels niet alleen een mooie kleur, maar verzorgen en versterken je nagels ook direct. Daarbij kun je nieuwe lakjes creëren door de veelzijdigheid van Gold Dust. Alle kleuren dekken in twee laagjes.

De Trind Lost Galaxy collectie is verkrijgbaar via de webshop van Trind voor € 10,15 per stuk.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

Deb 23 oktober 2019 - 07:14

Wat een prachtige kleuren! De rode tinten vind ik erg mooi en vooral ook Drops Of Jupiter: ben normaal niet een hele grote fan van blauwe nagellak maar deze vind ik erg bijzonder. De accentnagel met gold dust vind ik ook erg leuk gedaan. Hele mooie swatches!

Reply
Yara 23 oktober 2019 - 08:20

Mooie kleuren! Passen inderdaad heel goed bij het najaar.

Reply
Mariska 23 oktober 2019 - 14:24

Ik vind ze allemaal heel erg mooi bij het najaar passen. Vooral die zwart is prachtig met die glitter erin.

Reply
Sonja 23 oktober 2019 - 19:16

Ik was hier ook zo blij mee! Super leuke lakken zijn het en het nieuwe flesje heeft een betere grip!

Reply
Bianca 25 oktober 2019 - 10:46

Oehh wat een prachtige collectie, Gold Dust is absoluut mijn favoriet x

Reply
bychristiana 1 november 2019 - 09:46

Stuk voor stuk prachtige kleuren. Zelf draag ik vooral rode nagellak, maar ik vind Drops of Jupiter ook wel erg mooi.

Reply

Plaats een reactie