Trind Back To Nature swatches + event

door Daphne - verdraaid mooi
trind back to nature collection

Afgelopen week was ik uitgenodigd bij het event van Trind Cosmetics, waarbij de nieuwste lente- & zomercollectie werd gepresenteerd: Back To Nature. Als je me volgt op Instagram, dan heb je al wat lakjes voorbij zien komen in mijn stories. In dit artikel neem ik je mee naar het event en laat ik alle Trind Back To Nature swatches zien.

We kregen eerst een presentatie van de directeur van Trind, die ons wat feitjes vertelde over het merk. Wist jij bijvoorbeeld dat Trind uit Nederland komt en het verkocht wordt in maar liefst 39 landen, zoals USA, China, Zuid-Afrika en Iran? Ook wist ik niet dat Trind 31 jaar geleden begonnen is met het verkopen van verzorgingsproducten voor je handen en nagels en pas sinds 2009 het assortiment is uitgebreid met nagellak.

Na de feitjes van de directeur, nam Merel van de marketingafdeling het stokje over om ons mee te nemen in het proces van de nieuwste collectie. Dat ze goed research gedaan had, bleek wel toen ze ons de resultaten liet zien van de vragen die Trind een tijd terug aan haar volgers via de stories op Instagram had gevraagd. En dan volgde het langverwachte beeld: de nieuwe collectie: Back To Nature met daarin zes prachtige tinten die je ook tegenkomt in de natuur.

trind back to nature collection-1

Dat alle tinten ook zeker natuurlijke tinten zijn, werd snel duidelijk tijdens de borrel. Daar vond je zes tafels, voor iedere tint een aparte tafel met bijpassende tinten bloemen. Je ziet hierboven twee voorbeelden, maar in mijn stories heb je ze alle zes kunnen zien. Heel erg leuk bedacht!

Trind Back To Nature swatches

trind back to nature collection swatches

Daar zijn ze dan: de zes prachtige, nieuwe tinten met verschillende finishes. Niet alle swatches zijn neutraal, want ik heb sommige varianten alvast wat opgefleurd voor de lente en pasen. Alsnog is de kleur natuurlijk nog goed te zien, want daar draait het om!

Voor het mooiste resultaat raadt Trind aan om eerst Trind Caring Base Coat of Trind Nail Repair Natural als basis lak aan te brengen. Dit beschermt, voedt (of versterkt) de nagels en voorkomt dat ze geel worden. Daarna breng je naar wens één of twee laagjes gekleurde nagellak aan, laat je het even drogen en sluit je af met de Trind Caring Top Coat of met Trind Nail Brightener (voor een intensere kleur). Heb je trouwens bijvoorbeeld last van broze, droge of splijtende nagels, ben je een nagelbijter of heb je kalknagels? Dan heeft het merk daar speciale producten voor. Ook een nagelversterkende balsem of beschemende base coat voor gevoelige of beschadigde nagels heeft Trind. Hetzelfde geldt voor je nagelriemen.

Trind Hydrangea CC301 swatch

trind hydrangea CC301 swatch-1

De eerste kleur is gelijk mijn favoriete tint van de hele collectie. Hydrangea is een koraalrode tint met een satin finish die al mooi dekt in één laagje, maar intensiveert met twee laagjes. Het is voor mij dé perfecte zomertint.

trind hydrangea CC301 swatch

Trind Fairy Rose CC302 swatch

trind Fairy Rose CC302 swatch-1

Fairy Rose is een pastelroze nude tint met een matte finish. Ik heb lades vol met nagellak, maar dit is mijn eerste matte tint! Door deze finish is niet alleen de tint neutraal, maar ook de finish en past daarom bij elke look en outfit. Ik zal er nog wel eens stiekem een glanzende top coat overheen aanbrengen, want dan vind ik de tint nog mooier.

trind Fairy Rose CC302 swatch

Trind Purple Zinnia CC303 swatch

trind purple zinnia CC303 swatch-1

Purple Zinnia is een hele bijzondere, paarse tint door de gouden glans die er doorheen zit. Daarom kun je met deze tint echt spelen met het licht. Zeker richting de lente als de zon er weer op zal schijnen, is het echt prachtig! Ik heb bij mijn ringvinger gewerkt met striping tape en daar zie je Monterosso Mint tevoorschijn komen. Het dekt het mooist in twee laagjes.

trind purple zinnia CC303 swatch

Trind Hello Sunshine CC304 swatch

trind Hello Sunshine CC304 swatch-1

Yes, Trind heeft nu ook een gele kleur in het assortiment! Die miste ik in mijn stash toen ik alvast ging kijken voor paasnagels. Het is een hele warme gele kleur, waardoor het gelukkig niet neigt naar een fluoriderende variant. Het is een echte trendkleur die je veel zal zien de komende seizoenen en dekt in twee laagjes. De witte stipjes heb ik trouwens gemaakt met Virgin Snow.

trind Hello Sunshine CC304 swatch

Trind Morning Dew CC305 swatch

trind Morning Dew CC305 swatch-1

Morning Dew vind ik qua tint de meest bijzondere van de collectie. Het is grijs, maar het neigt ook wat naar een groene mintkleur en is voor mijn gevoel zowel koel als warm. Gelukkig zeggen foto’s meer dan 1000 woorden, dus kan je zelf beoordelen hoe jij de kleur ziet haha. Het dekt ook mooi in twee laagjes. De bloemblaadjes heb ik gemaakt met Cool Cotton en de bloemknop is de tint Falling For You.

trind Morning Dew CC305 swatch

Trind Sparkling Moss CC306 swatch

trind sparkling moss CC306 swatch-1

Dit is, zoals de naam al zegt, een mosgroene tint met een prachtige shimmer. Ik vind de finish erg mooi en de kleur past helemaal bij de lente. Laat de natuur maar weer wat groener worden! Ik kreeg via Instagram wat vragen of de tint streperig aanbracht en dat vind ik niet het geval. Je krijgt met twee laagjes een mooie, egale dekking.

trind sparkling moss CC306 swatch

Trind care

Buitenom de prachtige, nieuwe tinten zat er ook nog een leuk toilettasje in de goodiebag met daarin de caring base- en top coat en de hand repair crème. Dit is een herstellende en beschermende hand crème met duo-liposomen, vitamine A, C en E en amandelolie. Dit voedt en hydrateert, verbetert de conditie, voelt niet vet aan en trekt snel in de huid.

trind review

De kwastjes van Trind zijn trouwens lekker breed en zijn aan het einde wat rond, waardoor je snel en egaal kunt lakken.

trind review-1

Ik vind zowel de collectie als het event echt geslaagd! De tinten zijn prachtig met de vertrouwde Trind kwaliteit én het event was heel gezellig en goed georganiseerd. Ik herkende trouwens veel Instagrammers vooral van hun nagelswatches, maar had geen idee welk gezicht er achter zat haha. Heel grappig!

De nieuwste collectie en andere producten van Trind zijn verkrijgbaar via de webshop van Trind. De nagellakjes zijn € 10,15 per stuk – 9 ml. Wil je shoppen met korting? Gebruik dan de kortingscode verdraaid20. Die is geldig tot 30 juni 2020.

Andere swatches van Trind vind je hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

8 reacties

Tessa 3 maart 2020 - 08:34

wat een mooie en liefelijke kleurtjes

Reply
bychristiana 3 maart 2020 - 08:56

Ik heb eigenlijk ook nooit geweten dat Trind ooit is begonnen met verzorgingsproducten. Wat een mooie kleurtjes allemaal. Vooral Purple zinnia vind ik heel verrassend.

Reply
Rachel Kromdijk 3 maart 2020 - 11:31

Wat ben je toch mooi! hele leuke foto’s heb je weer gemaakt en ik vind vooral die roze ook erg mooi.

Reply
Deb 3 maart 2020 - 15:01

Het was super leuk om je afgelopen donderdag eindelijk eens ontmoet te hebben! Wat zijn we verwend he! Prachtige swatches heb je gemaakt en super look gedaan met de nailart, helemaal lente! Hopelijk wordt het weer ook snel iets beter.

Reply
Nicky 4 maart 2020 - 10:36

wat zitten er mooie kleurtjes in deze collectie. En wederom prachtige swatches!

Reply
Eveline Fleur 4 maart 2020 - 14:29

Wat een prachtige kleuren zeg en wat heb je mooie foto’s gemaakt! Lijkt me echt fantastisch om uitgenodigd te worden bij een nagellak event. Heaven! haha. Geniet ervan meis. 🙂

Reply
Babs 5 maart 2020 - 12:39

Hydrangea is inderdaad een prachtige kleur! Maar Sparkling Moss vind ik echt eruit springen, wat een geweldige lentekleur! Die ga ik zeker onthouden!

Reply
Bernadette 6 maart 2020 - 22:39

Heel erg mooi!!🥰

Reply

Plaats een reactie