Trind Back to Basics collectie swatches

door Daphne - verdraaid mooi
trind back to basics collectie swatches

We hebben twee weken terug heel even mogen snuffelen aan het lenteweer. Helaas kunnen we de winterjassen toch nog niet volledig opruimen, maar dat wil niet zeggen dat je geen lentevibes kunt krijgen. Ik kreeg ze gelijk toen ik de nieuwe spring/summer 2021 collectie van Trind zag en in dit artikel laat ik ze alle zes zien! Daarom bekijk je hier de Trind Back to Basics collectie swatches. Zet je zonnebril op en scroll lekker verder!

trind back to basics collectie swatches-1

Met deze collectie beantwoordt Trind de behoefte aan een licht, bijna neutraal kleurenpalette dat symbool staat voor stilte, rust, positiviteit en hoop. Daarom vind je in deze rustige collectie een ingetogen beige, vergrijsd blauw, chique perzik, poeder roze, mauve en een felle rood-roze tint.

Clean Slate

trind clean slate swatch back to basics collectie

Trind Clean Slate is een ingetogen beige tint die volgens Trind goed werkt bij alle huidtinten. Met deze kleur zit je altijd goed; voor elke outfit en elke gelegenheid. Ik vind deze kleur ook erg mooi voor nail-art creaties. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken bij een alternatieve French manicure met een wit randje met Trind Virgin Snow.

Trust the Magic

trind trust the magic swatch back to basics collectie

Trind Trust the Magic is een blauw-grijze tint met een creamy finish. Het is geen opvallende tint en daarom een goede match bij verrassend veel outfits. De kleur is vergelijkbaar met een spijkerbroek en daar kan toch niemand zonder?

A New Day

trind a new day swatch back to basics collectie

Trind A New Day is zo’n mooie kleur wanneer de zon op je nagels schijnt door de prachtige, verfijnde glinstering. Deze perziktint is vrij neutraal, maar geeft toch een extra touch waardoor je erdoor verrast wordt. Volgens Trind is deze kleur op warmere huidtinten mooi als een nude lakje.

Fresh Start

trind fresh start swatch back to basics collectie

Trind Fresh Start is een zachte roze tint met een vleugje lila. Daarom is het een mooi alternatief en een leuke afwisseling voor de populaire babyroze tint. Deze kleur staat wel het mooist bij je wanneer je een koelere huidtint hebt. Daarom zal ik niet snel voor een fresh start gaan, maar bij mijn oude vertrouwde babyroze tint blijven.

Comfort Zone 

trind comfort zone swatch back to basics collectie

Trind Comfort Zone is, zoals de naam al zegt, echt een veilige en koele tint die eigenlijk bij elke look wel past. Deze mauve tint zou ik zelf juist eerder in de herfst en winter dragen dan tijdens het voorjaar. Dus misschien word ik toch uit mijn comfortzone gesleept tijdens de warmere dagen.

The Time is Now

trind the time is now swatch back to basics collectie

Trind The Time is Now wordt mijn nieuwe favoriet deze zomer! Deze felle rood-roze kleur kun je echt niet missen in je stash, want van deze creamy kleur word je happy! Het staat extra mooi bij een zongebruinde huid, dus dat wordt of bakken of aan de slag met zelfbruiner!

Alle nagellak tinten zijn onderdeel van de Caring Color lijn. Zo krijgen je nagels niet alleen een mooie kleur, maar worden ze gelijk verzorgd en versterkt door de toegevoegde actieve ingrediënten. Daarbij zijn de kwastjes onwijs fijn. Ze zijn vrij breed en hebben een afgerond uiteinde, waardoor je snel, egaal en dicht bij je nagelriemen kunt lakken. Ik draag regelmatig nagellak van Trind en bij mij blijven ze zeker vijf tot zeven dagen mooi op de nagels zonder te chippen of dof te worden. 

De Trind Back to Basics collectie is verkrijgbaar via de webshop van Trind en zijn € 10,15 per stuk – 9 ml. Andere swatches van Trind vind je hier. Let op: de collectie is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage, dus wacht niet te lang!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Deb 8 maart 2021 - 07:48

Prachtige collectie vind ik dit. Eigenlijk vind ik alle kleuren erg mooi, zelfs de nude kleur want dat soort kleuren draag ik het minst. Ik ben benieuwd hoe ie staat bij mijn huidskleur. Binnenkort ga ik dat eens uitproberen.

Reply
elisemayann 8 maart 2021 - 08:34

Mooie kleuren! Ik heb nu sinds kort ook de trind nagelverharder en ik hoop dat ik snel langere nagels krijg. De laatste kleur roze is mijn favoriet!

Reply
bychristiana 8 maart 2021 - 10:16

Oeh , wat een mooie collectie zeg. Trust the Magic vind ik vooral heel erg bijzonder. Comfort zone vind ik ook prachtig en inderdaad binnen mijn comfortzone;-)

Reply
theNextG1rl 8 maart 2021 - 21:13

Ik vind Fresh Start echt prachtig! Sowieso een mooie collectie dit trouwens!

Reply
Natascha - Beautyopinie 9 maart 2021 - 10:22

Wat een leuke collectie zeg! Ik vind eigenlijk alle kleurtjes mooi 🙂

Reply

Plaats een reactie