Treaclemoon fragrance mists review

door Daphne - verdraaid mooi
Treaclemoon fragrance mists review

Vorig jaar was ik ambassadeur van Treaclemoon en mocht ik kennismaken met de fantastische geuren die het merk te bieden heeft met haar douche- en verzorgingsproducten. Ik zei wel eens gekscherend dat ik me soms het liefst onder zou dompelen met verschillende geuren, omdat ze zó lekker zijn. Dat gaat met twee geuren vanaf nu heel gemakkelijk. Treaclemoon heeft namelijk twee body sprays uitgebracht, waardoor jij de hele dag die geur bij je kan dragen. Ben je benieuwd? Ik vertel je er alles over in de Treaclemoon fragrance mists review.

Tip van Treaclemoon: zet je fragrance mist tijdens warme zomerdagen in de koelkast. Spray hem daarna op je lichaam (met een afstand van zo’n 15 cm) voor een heerlijk verkoelend effect.

Sunny Brazilian Love

Treaclemoon fragrance mist Sunny Brazilian Love review

Vorig jaar zei ik je al dat jij je met deze geur tussen de palmbomen waant op een fantastisch hagelwit strand met een cocktail in je hand. De mist is verrijkt met geurnoten als kokosnoot, rood fruit, zachte witte bloemen en muskus. Verder bevat het 100% natuurlijke guarana-extract. Deze geur is het synoniem voor zomer. Fantastisch! Daarbij overheerst de geur zeker niet en is het een perfecte aanvulling op de douchegel, bodylotion en handcrème uit deze lijn. Dit maakt de lijn voor de zomer compleet. Echt een aanrader!

Frosted Candy Angel

Treaclemoon fragrance mist Frosted Candy Angel review

Ken je die zoete kauwgomballen nog van vroeger? Toen ik vorig jaar een shower whip in de Frosted Candy Angel geur rook, deed het me er direct aan denken. Dat is in de fragrance mist variant niet anders. Het is een combinatie van de geurnoten van zoete peer, suikerspin en aardbei. Verder bevat het 100% natuurlijke aardbeienextract. Niet voor niets zegt Treaclemoon zelf: “Spray de geur op je lichaam en je ruikt naar je favoriete snoepje.” Als jong meisje had ik deze geur echt fantastisch gevonden en ik weet zeker dat jonge meiden deze geurnoten geweldig zullen vinden. Persoonlijk is hij voor mij nu te ‘snoepjesachtig’.

Je shopt de Treaclemoon fragrance mists bij Kruidvat en Trekpleister voor € 7,99 | 150 ml. De producten zijn 100% PETA goedgekeurd, vegan, cruelty free en gemaakt van prevented ocean plastic. Lees ook andere Treaclemoon reviews.

Treaclemoon fragrance mist review

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Deb 7 april 2024 - 11:05

De Brazilian love geur lijkt me heerlijk en perfect voor om een zomers gevoel mee op te roepen. Ga hem binnenkort even ruiken bij Kruidvat.

Reply

Plaats een reactie