Too Faced Pop The Cork review

door Daphne - verdraaid mooi
Too Faced Pop The Cork christmas set review holiday collection

Too Faced staan natuurlijk al bekend om haar té schattige designs, maar met de limited edition collectie voor de feestdagen doet het merk daar nog een schepje bovenop. Van de Lip Injection lip gloss in een kerstboom ornament die je ook écht in de kerstboom kunt hangen tot oogschaduwpaletten als sneeuwbollen. Ik laat je een prachtige set zien die je ogen laten stralen en je lippen laten plumpen. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de limited edition Too Faced Pop The Cork review met het oogschaduwpalette en de onwijs populaire Lip Injection Maximump Plump lipgloss.

Too Faced Pop The Cork eyeshadow palette

Too Faced Pop The Cork eyeshadow palette review

Dit oogschaduwpalette is verrijkt met party-ready tinten, waarmee jij zowel een glamour- als alledaagse look kunt maken. Het bevat acht oogschaduwtinten en één highlighter. Dat de grote pan in het palette eigenlijk een highlighter is en geen oogschaduw, kwam ik pas na het testen achter. Wie leest er nou eerst de ‘handleiding’? Niemand toch?! 😉 

Op de afbeelding vind je de swatches van alle tinten v.l.n.r.: RSPV | Tinseltown | Ready to Mingle | Guest List | Champagne Toast | Photo Op | Velvet Rope | VYE | Awards Show.

Too Faced Pop The Cork eyeshadow palette swatch review

Alle oogschaduwtinten hebben op de handswatch echt een onwijs goed pigment. De highlighter is net wat moeilijker te swatchen, maar valt ook wel op te bouwen. Verder zijn vooral de matte poeders erg zacht en hebben de glanzende tinten een geweldige (metallic) shimmer.

Review Too Faced Pop The Cork eyeshadow palette

Op onderstaande afbeelding zie je het resultaat. Ik bracht Ready to Mingle aan in de arcadeboog als transitiekleur, Velvet Rope tussen de arcadeboog en het wenkbrauwbot, RSPV onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken en Guest List aan de buitenste ooghoeken. In het midden van het bewegend ooglid bracht ik Awards Show aan en aan het begin van het bewegend ooglid NYE.

Too Faced Pop The Cork eyeshadow palette look result swatch review

Wat werken de matte tinten fijn zeg! Echt fantastisch! Ik had al concealer aangebracht onder mijn ogen en dat is vaak niet zo heel slim. Zeker niet als je een intens donkere tint aanbrengt, maar de angst was voor niets: gewoon geen fall-out! Alleen tijdens het aanbrengen van de felblauwe tint viel er een klein beetje van mijn penseel. 

De glanzende tinten hebben wat minder pigment als je ze aanbrengt met een droog penseel. Daarom raad ik je aan om die tinten aan te brengen met je vingers of een vochtig penseel. Dan komt het pigment echt goed tot zijn recht. Kortom: ik ben erg blij met mijn uiteindelijke look! Vroeger gebruikte ik heel regelmatig producten van Too Faced en eigenlijk was ik dat merk de laatste jaren een soort van ‘vergeten’. Gelukkig heb ik het merk herontdekt! Wat vind jij van de ooglook?

Too Faced Lip Injection Maximum Plump

Too Faced Lip Injection Maximum Plump review

Deze bestseller geeft je lippen direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Het hydrateert, voedt en maakt de lippen namelijk zichtbaar voller. Bij een studie onder 106 vrouwen zegt 96% dat de lippen voller en onmiddellijk gehydrateerd aanvoelen. 98% geeft aan dat de lippen er ook voller uitzien en 97% geeft aan dat de lippen na verloop van tijd zachter en gladder aanvoelen.

Too Faced Lip Injection Maximum Plump swatch review

De Maximum Plump is in diverse kleuren verkrijgbaar en in deze set zit de originele variant: een bijna transparante tint met een lichte, roze glans.

Review Too Faced Lip Injection Maximum Plump

Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik wat gemengde gevoelens heb wat betreft lipproducten die je lippen laten tintelen. In het begin voelde het dan ook alsof mijn lippen bijna in brand stonden. Het is niet vergelijkbaar met een variant die verrijkt is met menthol en maakt je lippen dus niet ijskoud. Eigenlijk eerder het tegenovergestelde. Gelukkig zwakte dat na enkele minuten af en voelde ik er even later niets meer van. De zoete geur is ook alleen maar aanwezig tijdens de applicatie.

Too Faced Lip Injection Maximum Plump swatch result effect review

Het resultaat van dit type producten vind ik vaak wat tegenvallen. Je lippen lijken simpelweg snel voller dankzij de glossy finish. Toch was het in dit gevoel anders. Ik had écht het idee dat mijn lippen er voller uit zagen; zeker de bovenste lip. Daarbij leken mijn lippen veel roder en zagen er dan ook echt gezond uit. Ik moet dan wel wennen aan het tintelende gevoel, maar dit is wel écht een product die zichtbaar doet wat het belooft.

Je shopt de Too Faced Pop The Cork set nu met 25% korting bij Douglas voor € 33,75.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie