Too Faced Natural face palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Too-Faced-Natural-Face-palette-review-3

Bij het merk Too Faced denk ik aan prachtige, chocoladevormige paletten met een heerlijk cacaogeur. Tot ik het Too Faced Natural Face palette, een onderdeel van de ‘It Just Comes Naturally Collection’, tegen kwam. Dit is een palette met 2 highlights, 2 blushes en 2 bronzers met een verrassende kokosgeur. Zal niet alleen de geur, maar ook het gebruik van het palette me positief verrassen? Lees het in deze review!

Too-Faced-Natural-Face-palette-review

De verpakking alleen al straalt klasse en luxe uit. Je voelt het reliëf van de tekst en de bloemen als je met je vingers over de verpakking gaat en de verpakking voelt stevig aan.

Too-Faced-Natural-Face-palette-review-2

Het palette is mooi, voelt kwalitatief goed aan en is zwaar. Het heeft een magnetische sluiting met een overlappend klein hartje en bevat aan de binnenkant van het palette een grote spiegel. Bij het openen van het palette komt de heerlijke kokosgeur, met een vleugje vanille, je al tegemoet! Bij het palette zit ook een boekje, waarbij drie opties gegeven worden hoe je de kleuren bij elkaar kunt gebruiken.

Too-Faced-Natural-Face-palette-review-5 Too-Faced-Natural-Face-palette-review-6

Swatches

Ik heb de zes kleuren geswatchet. De dunne lijn is de harde swatch, rechts ervan geblend. Zo is duidelijk te zien dat je de kleuren naar eigen wens kunt aanbrengen.

Too-Faced-Natural-Face-palette-review-4 Too-Faced-Natural-Face-palette-review-swatches

V.l.n.r.: Starlight (glanzende highlighter), Pink Wink (satijnen blush), Sunny Honey (matte bronzer)

Too-Faced-Natural-Face-palette-review-4 kopie Too-Faced-Natural-Face-palette-review-swatches-1

V.l.n.r.: Satin Sheets (glanzende highlighter), Pink Sand (matte blush), Tropic Like It’s Hot (glanzende bronzer)

Ik ben dik tevreden over de swatches! Alle kleuren hebben een prettige, zachte textuur en (vrijwel) geen fall-out. Snel naar de looks, want de swatches beloven veel goeds!

Looks

Look 1:

Too-Faced-Natural-Face-palette-review-look-rij-boven

Bij bovenstaande look heb ik de bovenste rij gebruikt op mijn huid, dus:
Bronzer: sunny honey
Blush: Pink Wink
Highlight: Starlight

Look 2:

Too-Faced-Natural-Face-palette-review-look-rij-beneden

Bij bovenstaande look heb ik de onderste rij gebruikt op mijn huid, dus:
Bronzer: Tropic Like It’s Hot
Blush: Pink Sand
Highlight: Satin Sheets

‘Starlight’ highlight heeft een rozige ondertoon en ‘Satin Sheets’ heeft een gelige ondertoon. Beide zijn mooi, maar ik vind ‘Satin Sheets’ net wat beter bij me passen. De ‘Pink Wink’ blush geeft duidelijk een fris, rozig effect. ‘Pink Sand’ is wat bruiner. Beide passen perfect bij mijn huid. Ik maak mijn beslissing tussen deze twee kleuren op basis van de kleur van mijn ooglook. Wat betreft de bronzers is ‘Sunny Honey’ wat lichter dan ‘Tropic Like It’s Hot’. Ik dacht bij de laatste dat deze te donker voor me zou zijn in gebruik, maar doordat de poeders zich zo makkelijk laten blenden, past ook deze kleur goed.

Ik vind het een oprecht tof palette, zeker ook in gebruik. De poeders brengen gemakkelijk aan, zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en blenden heel prettig en streeploos. Je kunt je gezicht een zachte, frisse kleur of gezonde, zomerse gloed geven. Het is voor elke look een mooie aanvulling. Ik heb zelf een lichte huid, maar heb je een donkerdere huid of wil je een stevigere aanzet, dan kun je de poeders mooi opbouwen.

Ik heb het palette bij Douglas gekocht voor € 42,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

10 reacties

Janet | thatonetime 8 juni 2018 - 07:35

Ziet er prachtig uit op de foto’s. Ik gebruik geen make-up op mijn huid dus voor mij gaat dit helaas niet op.

Reply
Nicole Orriëns 8 juni 2018 - 10:33

Ik vind het zo mooi dat in het palette van die mooie patronen gedrukt staan!

Reply
Lindsey Beljaars 8 juni 2018 - 10:45

Wauw! Dit is echt een beauty!!

Reply
judith 8 juni 2018 - 12:35

wow heel mooi. De kleuren staan je ook echt heel goed

Reply
Manon 8 juni 2018 - 18:38

Ik vind naturel eigenlijk altijd wel het mooiste, dit is voor mij persoonlijk net wat té. Maar het staat jou wel heel erg mooi!

Reply
Saar 8 juni 2018 - 23:14

Mooie kleurtjes zeg! Al ben ik geen make-up fan, hier gaan de vingertjes toch van kriebelen!!

Reply
Stefaan BlogVivant 9 juni 2018 - 00:07

jou staat het perfect! wat fijn dat je dit kan testen 🙂

Reply
Melissa 9 juni 2018 - 00:28

Staat je echt super goed! Mooie kleuren

Reply
Chicamoms 9 juni 2018 - 09:00

Mooi artikel! Mooie producten en mooi model!

Reply
Dhini 9 juni 2018 - 10:28

Prachtig palette. Heel mooi tinten ook

Reply

Plaats een reactie