Tonymoly skincare review

door Daphne - verdraaid mooi
tonymoly-skincare-review-1

Houd je van dieren en van beauty? Dan kun je je hart ophalen aan de skincare collectie van Tonymoly. Hierin vind je gezichtsverzorgingsproducten met hele leuke verpakkingen die tegelijkertijd gemaakt zijn van, volgens het merk, zeer hoogwaardige ingrediënten. Dat ga ik testen! Daarom lees je hier de Tonymoly skincare review van de Moisture Boost gel cream en de Panda’s Dream so cool eye stick.

Tonymoly Moisture Boost gel cream review

Deze schattige walvis heeft zijn buik vol met een gel dagcrème dat volgens Tonymoly zorgt voor het versterken en hydrateren van de huid.

tonymoly-moisture-boost-gel-cream-review

De walvis zit verpakt in een plastic verpakking, zodat hij niet kan beschadigen en zijn lichaam niet vol met tekst staat. Alle informatie en de bestanddelen vind je namelijk op de plastic verpakking. Het ‘sproeigedeelte’ van de walvis is trouwens een soort rubber. Echt heel cute!

tonymoly-moisture-boost-gel-cream-review-1

Als je de walvis van zijn podium draait, komt de dagcrème tevoorschijn. Er zit een beschermplaatje op de crème, die ervoor zorgt dat het geen knoeiboel wordt. Ik vind dat zelf een groot pluspunt.

De crème bevat Triple Hyaluronic Acid en plankton. Hierdoor wordt de huid volgens het merk gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpeltjes worden verminderd en voorkomen. Verder bevat de gel formule zeewater, dat een verjongend effect geeft en de bloedcirculatie verbetert.

tonymoly-moisture-boost-gel-cream-review-2

De crème heeft inderdaad een hele lichte gel structuur wat je ook duidelijk ziet op mijn hand. Het heeft een licht frisse geur en ruikt heerlijk! Je brengt de crème ’s ochtends aan op een droge, gereinigde huid.

tonymoly-moisture-boost-gel-cream-review-3

De crème voelt op de huid heel licht aan en laat een mooie glow achter. Ondanks de lichte textuur, wordt de huid niet droog en voelt mijn huid juist de hele dag gehydrateerd aan. De frisse glow blijft een aantal uur zichtbaar. Ik kan er niet veel over zeggen of het de rimpels vermindert, omdat mijn huid nog steeds heel egaal is (gelukkig!). Alleen kan ik me voor de vochtboost die je krijgt, wel voorstellen dat het veel goeds doet voor je huid. Let wel op dat je een serum of foundation gebruikt met SPF voor je de deur uit gaat, want daar beschermt deze crème niet voor.

Als je crème op is, dan is de walvis leuk om te bewaren voor een echte dierenvriend. Wellicht heb je kinderen in je omgeving die je hier heel blij mee kan maken of houd je het natuurlijk lekker zelf! Niet alleen de verpakking is origineel, maar de kwaliteit is goed en mijn huid is blij met deze crème!

De Tonymoly Moisture Boost gel cream is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop voor € 22,95 – 50 ml. Het is cruelty free.

Tonymoly panda’s dream so cool eye stick review

Ik heb van kinds af aan al een zwak voor panda’s en kan daarom naar pandafilmpjes blijven kijken. We kennen allemaal de moederpanda die van haar baby schrikt als hij niest toch? Zo cute! Dit product vind ik daarom al fantastisch om de verpakking, maar het gaat natuurlijk om de inhoud.

tonymoly-panda's-dream-so-cool-eye-stick-review

Net als bij de walvis, zit deze panda verpakt in een plastic omhulsel, waarop je alle informatie en bestanddelen vindt. Je opent en sluit de stick met een kliksluiting en zelfs hier zit de stick beschermd met een beschermkapje dat je er na gebruik weer makkelijk terug op klikt. We kennen allemaal wel die ene lipstick die je verpest hebt door eraan te draaien als de dop er nog op zit…

tonymoly-panda's-dream-so-cool-eye-stick-review-2

Het oogserum heeft een zachte werking voor de meest gevoelige huid van je hele gezicht, de ogen. Je huid wordt volgens Tonymoly gehydrateerd, versterkt en gekalmeerd. Het resultaat zou een zichtbaar gezonde en frisse huid zijn. Het werkt namelijk ook tegen vermoeide of opgezette ogen en verwijdert donkere kringen. Door de bamboe-extract wordt de huid rondom de ogen van voldoende vocht voorzien.

Je brengt de stick aan van binnen naar buiten onder de ogen. Daarna dep je het serum zachtjes in de huid. Dit kun je het beste doen met je ringvinger. Het ruikt hetzelfde als de walvis, heerlijk fris!

tonymoly-panda's-dream-so-cool-eye-stick-review-1

De stick is heel gebruiksvriendelijk. Je draait het iets omhoog, breng het aan onder de ogen en je hoeft al bijna niets meer te doen. Het trekt namelijk snel in de huid, waardoor je het bijna niet meer in de huid hoeft te deppen. Ga er wel alsnog met je vingers overheen, want dan krijgt het product nog meer de kans om zijn werk te doen.

Het serum voelt heel verkoelend en verfrissend aan. Ik krijg het gevoel alsof de huid een oppepper krijgt en zo werkt het goed tegen opgezette ogen. Ik heb van nature hele donkere kringen, die je alleen weg krijgt met concealer. Dat punt kan ik dus niet eerlijk voor je testen, maar het werkt wel heel goed als basis voor mijn concealer. Het trekt snel in de huid, waardoor het snel klaar is voor een flinke laag make-up. Tsja… En de verpakking… Die maakt het plaatje compleet!

De Tonymoly panda’s dream so cool eye stick is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop voor € 10,95. Het is cruelty free.

tonymoly-skincare-review

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Sonja 4 november 2019 - 18:57

Ze zijn echt zo cute! Ik hou hier wel van ondanks mijn leeftijdM

Reply
Deb 4 november 2019 - 19:51

Wat een schattige items, vooral dat walvisje.. om voor te smelten. Zijn zeker ook super leuke kadootjes voor in de schoen of onder de Kerstboom!

Reply
Sherry 5 november 2019 - 08:39

Zeer effectieve en schattige lijn.

Reply
bychristiana 5 november 2019 - 09:09

Wat een onwijs snoezige verpakkingen zeg. Het kan ook niet anders dan dit merk dierproefvrij is! Ik gebruik zelf ook graag producten met hyaluronzuur.

Reply

Plaats een reactie