Tonymoly productlijnen | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi

Het is bijna dierendag! Het Koreaanse beautymerk Tonymoly heeft hele leuke productverpakkingen in de vorm van dieren met grappige productnamen. Ik laat je drie sneak peeks zien van productlijnen die je moet hebben!

Panda’s Dream

tonymoly-panda-s-dream-white-sleeping-pack

Met deze lijn zorg je voor verheldering en verkoeling van de huid. De producten bestaan uit een Hand Cream, So Cool Eye Stick, White Sleeping Pack en een Panda Eye Patch. De bamboe werkt verfrissend, vochtinbrengend en verzachtend.

tonymoly-panda-s-dream white sleeping packTonymoly Panda’s Dream White Sleeping Pack – € 14,99
Ik licht één product uit deze lijn uit, namelijk het slaapmasker. Het masker voedt en verzorgt je huid. Zo word je wakker met een gezonde en stralende huid. De lichtgewicht en hydraterende formule trekt gemakkelijk in de huid. Verder zorgen ingrediënten, zoals lavendel, rozemarijn, bamboescheuten en bessen ervoor dat donkere plekjes vervagen.

Whale Moisture Boost

Met deze lijn geef je een heerlijke boost van vocht aan de huid. De lijn bestaat uit een gezichtscrème op basis van gel en een gel oogcrème.

tonymoly-moisture-boost gel creamMoisture Boost Gel Cream – € 22,99
Het bestanddeel Triple Hyaluronic Acid plumpt de huid met vocht en helpt fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Zeewater heeft een vitaliserend effect en verbetert de bloedcirculatie. Het ster ingrediënt plankton zorgt voor nog een extra vocht boost aan de huid. Met recht dragen deze producten de naam Moisture Boost!

Cat’s Purrfect

Met het nachtmasker uit deze lijn sta je op zoals een kat: perfect uitgerust en met een zijdezachte huid. De lijn bestaat uit een nachtmasker, oogverzorgingsstick en een crème. 
tonymoly-cat-s-purrfect-eye-patch

Cat’s Purrfect Eye Patch – € 3,99
De producten bevatten hét trend ingrediënt van Korea, namelijk Silk Amino Acid. Dit ingrediënt helpt beschermen tegen beschadigingen en maakt de huid zacht en soepel. De pareldeeltjes zorgen voor een prachtige, stralende teint.

De Whale Moisture Boost en Cat’s Purrfect zijn online te koop bij Boozyshop en Koreosity. De Panda’s Dream lijn is verkrijgbaar bij onder andere Hudson’s Bay, Planet Parfum, Inno, Boozyshop, Ici Paris XL en Douglas.

Ik vind de producten onwijs cute!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube?

1 reactie

Tessa 2 oktober 2019 - 19:04

te schattig voor woorden zijn de verpakking

Reply

Plaats een reactie