Tien best gelezen artikelen van 2021

door Daphne - verdraaid mooi
top tien artikelen van 2021 afgelopen jaar

Ik vind het erg leuk om de statistieken te bekijken van mijn website, maar zo tegen het einde van het jaar vind ik het heel interessant om te zien welke artikelen het populairst waren. Ben je ook nieuwsgierig? Scroll dan snel verder en bekijk hier de tien best gelezen artikelen van 2021 op verdraaidmooi.com.

Ik begin wel even met een kleine disclaimer, want ik ga het net anders aanpakken dan de afgelopen jaren. In dit rijtje neem ik puur de artikelen mee die in 2021 online zijn gekomen, omdat anders het lijstje praktisch hetzelfde zou zijn als vorig jaar. Nog steeds staat de review over de Kruidvat Oh My Gummies op 1, gevolgd door drie andere reviews van de drogisterij. Natuurlijk zijn jullie nog steeds ieder jaar heel nieuwsgierig naar de Pink Gellac starterset. Bij de lockdown begin dit jaar steeg die populariteit toen we plots allemaal thuis onze nagels moesten doen.

1. essence adventskalender 2021 | lees hier

Ik heb dit jaar bizar veel adventskalenders unboxt in YouTube video’s en die van essence was de meest aangevraagde unboxing video van dit jaar.

Op YouTube was het dan ook al een vrij populaire video op mijn kanaal, maar ook op mijn blog zochten jullie deze kalender massaal op. Via een ontvangen persbericht liet ik al een sneak peek zien en precies dat artikel was in trek. Altijd leuk om al een indruk te krijgen wat je kunt verwachten als je iets aanschaft.

essence adventskalender 2021 unboxing inhoud

2. Paula’s Choice skincare review | lees hier

Dit artikel was net op het randje van 2020 gepubliceerd, maar vooral in 2021 zochten jullie dit merk massaal op. Daarom staat hij alsnog in het rijtje van 2021. Inmiddels heb ik al heel wat meer producten van Paula’s Choice getest en komen er zeker nog nieuwe reviews aan. Echt iedere keer is de kwaliteit goed en doet het product wat het beloofd. En mijn huid? Die reageert er heel goed op!

Vooral bij posts op Instagram krijg ik veel leuke reacties over dit merk en delen jullie de liefde van dit merk massaal met me.

paula's choice skincare review-1

3. Collistar Face Magic Drops review | lees hier

Fake it till you make it! Zonder zon een gezonde zongebruinde kleur creëren; dat kan met dit product. Het werkt prettig, vlekt niet, maakt mijn huid niet oranje en laat het stralen. Ik voel me ook zoveel prettiger als die witte teint uit mijn gezicht verdwenen is, zodat ik er gewoon net wat gezonder en fitter uit zie. Dus voor mij is het nog steeds een favoriet; zeker in de winter.

Collistar Face Magic Drops review selftan zelfbruiner resultaat effect

4. Pink Gellac Blooming Gel review | lees hier

Ik ben dol op nail art. Vooral als het er heel bijzonder uitziet, maar je het heel gemakkelijk en snel kunt maken. De blooming gel droogt niet zonder LED lamp, waardoor je op je gemakje creatief bezig kunt zijn. Doordat het kleuren uit laat lopen, kun je echt mooie designs realiseren. Kijk maar eens naar de review voor meer nail art creaties. 

pink gellac blooming gel nail art marble

5. Kruidvat Beauty Drinks Collageen & Hyaluron ampullen | lees hier 

Ook in 2021 is de populariteit gestegen als het gaat om het verzorgen van je huid van binnenuit. Eerder waren de Beauty Gummies al erg populair (zowel op mijn blog als in de winkels, want ze waren continu uitverkocht!), maar dit jaar kwamen daar de budget proof ampullen bij. Zo kun je je huid van binnenuit een collageen- of hyaluronzuur-boost geven. Cheers!

kruidvat beauty drinks review

6. CATRICE Cheek Lover Oil-Infused blush review | lees hier

Wat was ik blij dat ik afgelopen jaar dit pareltje ontdekt had! Dit is namelijk een hele goeie dupe van de veel duurdere NARS Orgasme blush. Ook jullie houden van gouden vorsten, want deze blush was heel populaire op mijn blog. Nog steeds gebruik ik hem graag, maar hij is helemaal perfect in de zomer.

CATRICE cheek lover oil-infused blush

7. Kruidvat Skin Science review pro-age cellular 55+ | lees hier

Het eerste kwartaal van 2021 kwam Kruidvat met een compleet vernieuwde Skin Science lijn met producten voor de 30+ en 55+ huid. Mijn moeder testte de laatste variant en ook ik was met mijn jongere huid veel enthousiaster over deze producten dan de 30+ producten. Daarbij zijn ze ook lekker betaalbaar.

kruidvat skin science review 55+ pro age cellular

8. Kruidvat Natures volume shampoo & conditioner review | lees hier

Qua shampoo en conditioner heb ik momenteel twee ultieme favorieten. Het high-end merk is Olaplex, maar het low-budget merk is Kruidvat en dan absoluut deze twee producten. Ik merk aan de statistieken dat de ‘natures’ lijn van Kruidvat steeds populairder wordt en dat zie je ook terug in deze top 10 lijst. Je verwacht ook niet snel dat er zulke mooie, goede ingrediënten in een product kan zitten met deze prijs. Al staat Kruidvat daar inmiddels wel bekend om.

kruidvat natures volume shampoo conditioner review-1

9. essence extreme shine volume lipgloss review & swatches | lees hier

Ieder perspakket is leuk om te krijgen, maar sommigen blijven me wat beter bij dan andere. Dit pakket is me enorm bijgebleven, want WAUW… Ik ontving gewoon alle vijftien nieuwe tinten. Het is gewoon het leukst om van een bepaald product alle kleuren te kunnen laten zien voor een zo volledig mogelijk beeld. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk, maar in dit geval had ik dus heel veel geluk! En zo te merken aan de statistieken waren jullie ook erg nieuwsgierig naar de swatches.

essence extreme shine volume lipgloss volume review

10. Lancôme Lash Idôle mascara review | lees hier

Ik had niet verwacht dat deze mascara zo populair zou zijn, maar het merk belooft natuurlijk ook heel wat. Met voor- en na-foto’s kan ik altijd goed laten zien wat een product nou echt doet voor mijn wimpers en dan wordt alles net even wat duidelijker. Een rotklusje om precies op dezelfde manier de na-foto te maken, maar ik blijf het toch nog maar een tijdje doen voor je. 😉

Lancome lash idole mascara review

Dit was de top 10 van 2021! Nog steeds ben ik zo onwijs blij dat ik mijn blog als uitlaatklep heb en zo mijn passie kan blijven uitvoeren, mede dankzij mijn lieve vriend en moeder die altijd willen helpen. Daarnaast wil ik jou als lezer heel erg bedanken voor alle mooie, lieve, grappige en ontroerende DM’s en reacties. Op naar 2022!

Ik wens je, ondanks alle maatregelen, warme feestdagen toe en hopelijk een verdraaid mooi, liefdevol en gezond 2022!

Lees ook de top 10 best gelezen artikelen van 2020 en 2019!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

2 reacties

bychristiana 3 januari 2022 - 10:14

Wat een mooie top tien! Herkenbaar wat je zegt, dat je alleen de artikelen eruit pikt die dit jaar gepubliceerd zijn, want anders zou die top tien er bijna elk jaar ongeveer hetzelfde uitzien, dat is hier ook zo;-) Ik vind die blusher van Catrice echt prachtig, ik ga eens kijken of ik die nog kan vinden in de winkel.

Reply
Wouter 4 januari 2022 - 17:32

Leuke artikels, altijd een bron van inspiratie om iets leuks te geven aan mijn vriendin 🙂

Reply

Plaats een reactie