Tien best gelezen artikelen van 2020

door Daphne - verdraaid mooi
tien best gelezen artikelen van 2020

We kunnen 2020 bijna achter ons laten en dat is voor veel mensen maar goed ook. Het is een bewogen jaar geweest door corona, maar dat kon mij gelukkig niet weerhouden van mijn passie: het schrijven van blogs. Ik laat je hier de tien best gelezen artikelen van 2020 zien. Kleine disclaimer: niet alle artikelen zijn daadwerkelijk in 2020 gepubliceerd.

1. Kruidvat Oh My Gummies review | lees hier

Dat beauty gummies steeds populairder worden, zul je wellicht zelf al wel gemerkt hebben. Niet gek dat de gewoonlijk dure ‘snoepjes’ nu bij Kruidvat weer leuk geprijsd zijn. Dat zal zeker bijgedragen hebben aan de populariteit van de gummies en het aantal DM’s die ik kreeg toen ik een sneak peek op mijn stories liet zien. Wat waren jullie nieuwsgierig!

kruidvat oh my gummies review

Ik leerde de gummies trouwens kennen in mijn allereerste online Zoom event met Kruidvat. Zo leuk om via die manier contact te kunnen blijven houden.

2. Pink Gellac Premium Starterset review | lees hier

De populariteit van dit artikel is zeker gestegen ten opzichte van vorig jaar, waar het toen op plek vier stond in de top 10. Inmiddels heb ik in 2020 alweer heel wat nieuwe collecties mogen swatchen en startersets mogen ontvangen. De review van deze set is eigenlijk verouderd, maar de nieuwere review is blijkbaar toch net wat minder goed vindbaar. Waar het aan ligt… Geen idee.

pink gellac premium vogue starterset review-1

Nog steeds vind ik Pink Gellac een onwijs goed gelnagellak merk. Ik ben dit artikel aan het schrijven met de tint 304 Radiant White op mijn nagels, die er trouwens alweer 1,5 week perfect op zit. Benieuwd naar de verschillende kleuren, collecties en startersets? Klik dan hier.

3. Kruidvat Originals vitamine C review | lees hier

Vitamine C is een ingrediënt dat ik steeds vaker tegenkom in huidverzorging. Dus Kruidvat kon natuurlijk niet achterblijven!

kruidvat-originals-vitamine-c-review

De lijn ruikt niet alleen lekker, maar voelt ook fijn aan op de huid. Zeker de natuurlijke glow spreekt me onwijs aan.

4. Meanail gel nagellak review | lees hier

Weer een gellak merk dat net als vorig jaar immens populair is. Toen stond deze set op de tweede plaats in de top 10. Ik denk dat de coronacrisis en dan vooral het sluiten van de nagelsalons ook zeker bijgedragen heeft aan de populariteit. Ook bij dit artikel geldt hetzelfde als bij Pink Gellac. Er staat al een artikel online van de vernieuwde set, maar ook hier bekijken jullie steeds maar weer de oude review.

meanail sphere gellak set review-5

Vorig jaar zei ik al dat ik blij was dat ik gegroeid ben met het maken van productfoto’s. Dus de foto hierboven is dan ook van de nieuwste review. Die oude wil ik echt niet meer gebruiken. 😉

5. N.A.E. bar review | lees hier

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan het milieu en dan vooral hoe we het zo min mogelijk kunnen belasten. Het verminderen van plastic is daar een groot onderdeel van. Zeep bars worden dan ook zeker populairder, zowel voor je gezicht, haar en lichaam. Het zit alleen in een kartonnen doosje, waardoor er geen plastic aan te pas is gekomen.

n.a.e. bar review-2

Ik merk dat ik zelf toch nog steeds vaak naar vloeibare producten grijp, omdat ik dat net wat lekkerder vind werken. Voor de afwisseling (en de volume die je erdoor krijgt in je haar) vind ik het wel fijn. Zo draag ik hopelijk nog een klein beetje bij aan het milieu.

6. Kruidvat Booster Drops review | lees hier

Ik heb al verschillende flacons opgemaakt van de Booster Drops, dus ik vind de items nog steeds aanraders! Mijn favoriet is toch wel de Q10 variant, omdat dit een anti-rimpelwerking heeft. Met mijn 28 jaar moet ik daar wel aan denken vind ik zelf.

kruidvat-booster-drops-review-1

Ik vind zo’n serum echt een belangrijke stap in je skincare routine, omdat je huid net wat meer voeding krijgt die het verdient.

7. essence this is me review | lees hier

Vorig jaar stond dit artikel op nummer 1 van best gelezen artikelen van 2019. Nu is het gezakt naar de zevende plaats, maar nog steeds niet slecht. Dit was vorig jaar mijn eerste keer dat ik zo’n groot perspakket thuisgestuurd kreeg en daarom krijg ik nog steeds een speciaal gevoel bij dit artikel en deze producten.

essence-this-is-me-review-3

Helaas zijn inmiddels niet alle tinten meer verkrijgbaar, maar ik gebruik zowel de lipstick als nagellak nog steeds erg graag. Zeker de nagellakken (waarvan je veel tinten onder de naam Shine, Last & Go kunt verkrijgen) zijn kwalitatief bizar goed. En dat voor € 1,69!

8. Kruidvat Lash Booster review | lees hier

Ik kan echt niet meer zonder een wimperserum. Sinds ik inmiddels een aantal jaar diverse wimperserums gebruik en getest heb, kan ik niet meer zonder. Het heeft de conditie van mijn wimpers gigantisch verbeterd.

Kruidvat-Lash-Booster-review-3

Over dit product heb ik verschillende DM’s gehad en ook onder het artikel was niet iedereen tevreden over de werking. Dat maakt het bloggen en vooral het geven van mijn mening wel lastig. Ik geef altijd mijn eerlijke mening over mijn ervaring van elk product dat je terugziet op mijn blog. Alleen wat voor de een kan werken, kan voor de ander een miskoop zijn. Ook in dit geval. Nog steeds gebruik ik dit product en ben ik er tevreden over. Waarom het niet voor iedereen een boost geeft aan de wimpers? Geen idee helaas…

9. essence adventskalender 2020 unboxing | lees hier

Dit jaar begon ik voor het eerst met het maken van video’s. Ik heb het lang niet gedurfd, maar door uitgedaagd te worden door verschillende merken, heb ik toch dat extra duwtje in de rug gekregen wat ik nodig had.

Het unboxen van de adventskalenders zijn mijn meest bekeken video’s van het afgelopen jaar (nee, het zijn nog niet veel video’s, maar alles op zijn tijd). Zeker essence sprong daar uit met maar liefst 1,9K weergaven. Niet slecht voor een net begonnen YouTube kanaal. Als jij nog tips of ideeën hebt voor een nieuwe video, laat het mij dan zeker weten!

10. Kruidvat Originals gezichtsverzorging review | lees hier

We sluiten de lijst af met weer een oude bekende! Vorig jaar leerde ik de Kruidvat Originals lijn kennen en pas toen merkte ik dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn wat betreft skincare. Kijk ook maar naar nummer drie in de lijst. Let vooral niet op de foto van de oorspronkelijke review, want mijn fotoskills zijn geluk ondertussen al wat verbeterd (vind ik zelf 😉 ).

Kruidvat-originals-review

De lijn is onderverdeeld in diverse producten voor verschillende huidbehoeftes. Voor de gevoelige huid, de onzuivere acné huid, de droge huid en ga maar door! Dus zoek jij nog een bepaald budgetproof skincare product, dan zou ik zeker eens naar deze lijn kijken.

Dit was de prachtige top 10! Ik sta ervan te kijken hoeveel budget toppers er in deze lijst staan. Zo zie je maar dat veel lezers op zoek zijn naar een voordelige, maar natuurlijk wel kwalitatieve producten! Ook leuk om aan de hand van mijn statistieken te zien waar je nieuwsgierig naar bent en vaak ook wat er die week in de aanbieding is. Daarnaast ben ik jou als lezer erg dankbaar voor het afgelopen jaar. Dankzij jou is mijn blog weer gegroeid en dat vind ik geweldig om te zien en motiveert me extra om ook in 2021 weer mooie artikelen te maken. Dankjewel!

Ik wens, ondanks alle maatregelen, je warme feestdagen toe en hopelijk een verdraaid mooi, liefdevol en gezond 2021!

Benieuwd welke artikelen vorig jaar in de top 10 stonden? Lees dan het artikel van 2019 terug.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

2 reacties

bychristiana 26 december 2020 - 11:22

Wat leuk om te zien dat jouw review van de Kruidvat gummies het best gelezen artikel van dit jaar is! Ik probeerde in het begin van dit jaar de OASE hairvitamines (ook net snoepjes;-)) en dat artikel staat bij mij ook in de top tien!

Reply
Deb 1 januari 2021 - 17:46

Leuk overzicht! Ook bij mij doet de review van de Pink Gellac starterkit (al een paar jaar) het ontzettend goed. Ook goed dat je filmpjes op bent gaan nemen. Ik zie mezelf dat voorlopig nog niet doen 😂. Leuk voor je dat ze ook goed bekeken worden 👍🏻.

Reply

Plaats een reactie