Tien best gelezen artikelen van 2019

door Daphne - verdraaid mooi
tien-best-gelezen-artikelen-van-2019

2020 is begonnen en daarmee heb je weer een schone lei met nieuwe kansen en uitdagingen! Ik hoop dat je een goede jaarwisseling gehad hebt en wil je via deze weg een verdraaid mooi nieuwjaar wensen! Gisteren blikte ik al met je terug hoe ik 2019 persoonlijk ervaren heb en vandaag laat ik je de tien best gelezen artikelen van 2019 zien. Ik geef je wel een kleine disclaimer, want niet alle artikelen zijn daadwerkelijk in 2019 gepubliceerd.

1 | Essence this is me review – lees hier

In mei kreeg ik een onwijs groot perspakket met twintig lipsticks en nagellakken uit de ’this is me’ collectie. Dat zijn op elkaar afgestemde nudetinten passend bij verschillende huidtinten, waardoor ieder type verzekerd is van een perfecte match. Dat was voor mij de eerste keer dat ik zo’n groot perspakket thuisgestuurd kreeg en is daarom ook echt een van de mijlpalen van afgelopen jaar. Dat het dan ook gelijk het best gelezen artikel van 2019 bleek, is voor mij de kers op de taart.

essence-this-is-me-review-1

Ik draag zowel de nagellakken als de lipsticks nog steeds erg graag. Vooral de nagellakjes vind ik absolute aanraders, door de goede dekking, snelle droogtijd en lange houdbaarheid.

2 | Meanail gel nagellak review – lees hier

Begin dit jaar ontving ik de Design Deluxe Kit voor gel nagellak van het merk Meanail. In deze starterset zit alles om thuis gel nagellak aan te brengen én te verwijderen.

meanail-starterset-review-3

Ik vind het heerlijk om thuis zelf de nagelstyliste te kunnen zijn. Ik ben wel blij dat ik alweer gegroeid ben in het maken van productfoto’s. Phoe… Deze zou ik nu niet meer zo online zetten!

3 | Carbon Bright activated charcoal review – lees hier

Witte tanden door een zwart poeder lijkt te mooi om waard te zijn toch? Dat hebben denk ik meer mensen gedacht, aangezien ook deze review duizenden keren gelezen is.

carbon-bright-activated-charcoal-review-2

Ik gebruik deze poeder niet wekelijks, maar wel meer op momenten dat mijn tanden weer geler lijken. Denk maar aan die vele theetjes die ik in de winter opdrink. Het resultaat is subtiel, maar wel aanwezig. Dus nog steeds een favoriet!

4 | Pink Gellac premium starterset review – lees hier

Mijn eerste ervaring met gel nagellak was met Pink Gellac. Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar verder na de eerste kennismaking en vind ik het nog steeds een fantastisch merk.

Pink-Gellac-starterset-Premium-Vogue-review-2

Het merk heeft niet alleen fantastische startersets, waarmee je thuis je eigen nagelsalon creëert, maar brengt ook regelmatig nieuwe tinten uit. Ik heb het geluk dat ik regelmatig nieuwe collecties opgestuurd krijg en ik lieg niet als ik zeg dat Pink Gellac haarzelf iedere keer weer overtreft. Kijk hier maar eens naar verschillende swatches van de tinten.

5 | Kruidvat Originals gezichtsverzorging review – lees hier

Vanaf afgelopen maart mocht ik onderdeel zijn van de Kruidvat Squad en mag ik iedere maand fantastische nieuwe producten uitproberen die verkrijgbaar zijn bij deze drogisterij. Ik shopte voor die tijd ook al erg vaak bij Kruidvat, maar had hun goedkope gezichtverzorgingslijn nog niet ontdekt. Gelukkig is daar verandering in gekomen en testte ik in deze review vijf producten uit die lijn.

Kruidvat-originals-review

Dat jullie ook benieuwd waren naar de werking van deze spotgoedkope producten bleek niet alleen uit de statistieken, maar ook uit de vele privé berichtjes die ik van jullie ontving. Ja, het is écht een fijne lijn! De scrubcrème is toch wel mijn favoriet uit deze review en ondertussen heb ik al meerdere producten uit deze lijn mogen testen.

6 | Clay And Glow pink clay mask review – lees hier

Clay And Glow is een vrij nieuw beautymerk van Nederlandse afkomst, dat afgelopen mei haar eerste masker introduceerde. Inmiddels is het naar mijn mening een gevestigde naam in de beautyindustrie. De voor- en nafoto’s die het merk regelmatig toont op haar Instagramaccount laat duidelijk zien dat het masker er niet alleen mooi uit ziet, maar ook echt werkt.

clay-and-glow-pink-clay-mask-review-2

Ikzelf gebruik het masker ook nog regelmatig als ik een pukkel heb en merk dan direct weer de goede werking.

7 | Pink Gellac starter kit review – lees hier

Pink Gellac staat niet alleen op plek vier, maar ook op plek zeven van de top tien best gelezen artikelen. Ik vertelde je daar al dat mijn eerste kennismaking met gel nagellak met Pink Gellac is. Deze review is die eerste kennismaking dus!

pink-gellac-starterset-led-review-1Inmiddels heb ik afgelopen maand de nieuwe variant van de kleine starter kit online gezet en daar heb ik bovenstaande foto van geplukt. Mijn fotografie skills waren in juni 2018 nog niet zo super, als ik zo terug kijk namelijk. 😉

8 | Diva ceramic heated brush review – lees hier

Ik stijl mijn haar altijd, maar zo volumineus als bij de kapper krijg ik het helaas nooit. Gelukkig dat ik met deze warmteborstel dat effect wel kon creëren!

Diva-ceramic-heated-brush-warmteborstel-review-6

9 | Kruidvat lashes review – lees hier

Ik ben het afgelopen jaar steeds meer gaan experimenteren met valse wimpers. Zeker met wat zwaardere ooglooks vind ik het echt een verrijking.

kruidvat-lashes-review-1

De valse wimpers van Kruidvat vind je in vijf varianten, waarvan ik de extra volume lashes het meest gebruikt heb. Ze zijn trouwens niet alleen goedkoop, maar ook herbruikbaar. Ideaal dus!

10 | NIVEA styling looks review – lees hier

Als je mij voor deze review had gezegd dat je met styling producten je stijltang aan de wilgen zou kunnen hangen, dan had ik je vierkant uitgelachen. Je hebt toch een tool nodig om je haar steil te krijgen? Nee, niet meer!

NIVEA-styling-looks-review

Zelfs mijn moeder dacht dat ik stiekem toch mijn stijltang nog gebruikt had, maar deze producten doen gewoon wat ze beloven. Daarom gebruik ik ze nog steeds erg vaak! Wel trouwens vaak in combinatie met mijn stijltang, want ik vind het mooi dat mijn haar een bepaalde slag heeft aan de onderkant.

En dit waren ze: de tien meest gelezen artikelen van 2019. Na de persoonlijke terugblik op het afgelopen jaar, is het ook erg leuk om te zien welke artikelen het best gescoord hebben. Ik ben zo dankbaar dat ik iedere maand in unieke bezoekers gegroeid ben en dat kon ik niet verwezenlijken zonder jou als lezer. Dus enorm bedankt! Daarbij ben ik in het afgelopen jaar ook enorm verwend door verschillende persbureaus met fantastische nieuwe lanceringen. Dat neem ik ook zeker niet als iets vanzelfsprekends en ik neem dan ook iedere keer weer een vreugdesprongetje als de deurbel gaat.

We gaan er in 2020 weer een mooi jaar van maken met hopelijk prachtige, nieuwe ontdekkingen. Geniet van je jaar! Welk product zou jij dit jaar terug willen zien in een review?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

5 reacties

bychristiana 1 januari 2020 - 09:46

Zo’n jaaroverzicht vind ik altijd leuk om te lezen. Zeker omdat ik je blog nog niet het hele jaar volg;-) Ik ga zo even doorklikken naar het artikel over de Diva ceramic heated brush!

Reply
Tessa 1 januari 2020 - 10:11

Zo te zien doen nagellak artikelen het goed!

Reply
Riek Muijen 1 januari 2020 - 13:02

Mooi overzicht. Ik ga de rest ook lezen.

Reply
Deb 1 januari 2020 - 13:06

Wat een leuk overzicht! Dat eerste artikel met al die lipsticks & nagellakken vond ik ook erg goed en ook heel uitgebreid met alle swatches die je gemaakt hebt.

Reply
Babs 2 januari 2020 - 22:51

Wat een heerlijk diverse rij aan producten! Ik merk zelf ook dat mensen veel zoeken om manieren om hun tanden witter te krijgen. Ik ga direct even lezen over de krulborstel, zoiets dergelijks zoek ik al een tijdje!

Reply

Plaats een reactie