The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine review

door Daphne - verdraaid mooi
The-Master-Perfumer-N-21-Happy-Tangerine-review

Moet een Eau de Toilette duur zijn om lekker te ruiken? Niet als het aan Kruidvat ligt! Afgelopen week was ik namelijk bij een event, waarbij ik onder andere de nieuwe lanceringen van Kruidvat zag. Zij brengen twee nieuwe geuren uit, één voor de man en één voor de vrouw. Ik heb de vrouwelijke variant ontvangen en daar ga ik mijn neus eens insteken. Daarom lees je hier de The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine review.

The-Master-Perfumer-N-21-Happy-Tangerine-review-3

The Master Perfumer is een exclusieve collectie geuren voor man en vrouw, die geïnspireerd zijn op haute parfumerie. Je zou het al kunnen kennen, want de lijn bestaat al sinds 2012 en is vanaf dat moment alleen maar gegroeid. De serie loopt van klassieke tot eigentijdse geuren en daarom is er voor iedere gelegenheid een passende geur. De Happy Tangerine is het een nieuw pareltje.

The-Master-Perfumer-N-21-Happy-Tangerine-review-1

Over de naam van de Eau de Toilette is goed nagedacht. Happy is postitief, energiek en jong. Daarom slaat het goed aan bij de frisheid van de topnoot. Tangerine heeft een dubbele boodschap. Het is namelijk een citrusvrucht die dicht bij de mandarijn staat en dat is de topnoot van de geur. Daarnaast is het ook een kleurnaam die verwerkt is in de verpakkingskleur, namelijk een oranjetint.

The-Master-Perfumer-N-21-Happy-Tangerine-review-2

Topnoot: mandarijn
Hartnoten: roos en jasmijn
Basisnoten: cederhout, patchouli en muskus

Review The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

De geur zit verpakt in een crèmekleurig omhulsel met roze opdruk en twee gouden randjes. De flacon is redelijk simpel, maar door de prachtige dop vind ik het alsnog luxe ogen. Al is de dop helaas van plastic, terwijl de flacon zelf van glas is. Gelukkig ziet het er niet zo uit. Verder vernevelt het fijn en niet te nat.

Als je de geur net opgesprayd hebt, dan ruik je de herkenbare, zoete mandarijngeur. Die verdwijnt al snel en maakt plaats voor een friszoete, warme geur. Na een poosje kom je tot de basisnoot en die kan ik denk ik het best omschrijven als een luchtige, lichte geur die meer naar de frisse kant dan naar de zoete kant neigt. Ik vind het persoonlijk een hele lekkere geur die altijd kan en ik zeker overdag veel zal dragen. Dat komt mede doordat de geur zeker niet overheersend is. Na een aantal uur is de geur meer naar de achtergrond verdwenen en ben ik geneigd om het opnieuw op te sprayen. Al vind ik dat niet zo erg met een Eau de Toilette in deze prijsklasse.

The-Master-Perfumer-N-21-Happy-Tangerine-review-4

De The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine is vanaf 26 november verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 8,99.

Kende jij de The Master Perfumer lijn van Kruidvat al?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Gaby 25 november 2019 - 13:19

Deze lijkt mij best lekker normaal ben ik niet zo van de kruitvat geuren maar mandarijn lijkt me lekker toch eens gaan ruiken

Reply
Tessa 25 november 2019 - 19:10

deze klinkt echt heerlijk!Binnenkort maar weer naar de Kruidvat

Reply

Plaats een reactie