The joy of giving | Therme winactie

door Daphne - verdraaid mooi
therme geschenksets cadeausets klein groot

December is de maand van geven. Of hoe Therme het zegt: the joy of giving. Wist je namelijk dat geven gelukkig maakt én de dankbaarheid van anderen stressverlagend werkt? Ik heb deze maand al wat items weggegeven. Zowel via mijn verdraaidmooi-kanalen als in mijn persoonlijke omgeving en daar ga ik gewoon nog even mee door. Ik ontving namelijk twee onwijs mooie cadeausets van Therme, waarvan ik er één ga testen en één ga weggeven aan iemand die dat enorm verdient. Ook laat ik je gelijk nog wat andere opties zien, zodat er vast wel een match tussen zit voor jouw geliefde. Ben je benieuwd en wil je kans maken? Scroll dan snel verder!

Zen by Night | win de geschenkset XL

therme zen by night review winactie

Ik heb onlangs de nieuwe Zen by Night lijn ontvangen en getest met daarin producten die je helpen bij het ontspannen van je lichaam en geest, zodat je relaxt je nacht in kunt gaan. Ik gun dat jou ook! Kun je wel een goede nachtrust gebruiken? Vertel het me in de reacties onder dit artikel en wie weet komt deze prachtige geschenkset wel jouw kant op!

Wil je dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagramaccount @verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.

Je kunt meedoen t/m 29 december. Daarna krijgt de winnaar een e-mail of DM op Instagram.

Lees de uitgebreide review terug over de Zen by Night lijn als je benieuwd bent wat de producten voor jou kunnen doen. 

therme winactie the joy of giving

Geschenkset | klein en groot

Therme heeft een ruim aanbod aan geschenksets met zowel kleinere, goedkopere varianten als grote, wat duurdere sets. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt en te besteden hebt. En onthoud: hoe klein of groot je cadeau ook is: het gaat om het gebaar en eigenlijk totaal niet om het cadeau zelf. Ik laat je de opties zien van twee lijnen, maar het merk heeft nog heel wat andere geschenksets.

Saigon Pink Lotus

therme saigon pink lotus geschenkset cadeauset

Saigon Pink Lotus lijn is geïnspireerd door de heilige lotus, die staat voor menselijke ontwikkeling, schoonheid en rust. De romantische geur van roze lotus, amber, vanille en sandelhout zal bij veel dames in de smaak vallen. Stiekem vind ik het design ook echt geweldig voor Valentijnsdag. 😉 Bij deze lijn zie je al duidelijk de opties die je hebt qua geschenksets per lijn: klein en groot.

Zen White Lotus

therme zen white lotus geschenkset cadeauset

Zen White Lotus is geïnspireerd op het Japanse Zen Boeddhisme, waarin het bereiken van je innerlijke rust een belangrijk doel is. Door de serene geur van witte lotus en warme musk kun je optimaal genieten van je dagelijkse doucheritueel. Die rust straalt de verpakking ook echt uit. Heel erg mooi!

therme zen white lotus review

Ik laat je hier de geschenkset XL met de Eau de Parfum zien. Verder bevat het de Rice Shower Scrub en de Shower Satin. De witte lotus staat symbool voor geestelijke zuiverheid, puurheid een zachtheid. Dat gevoel krijg je van deze producten zeker. Niet alleen door de geur, maar ook door het product zelf. Die zijn namelijk verrijkt met de voedende macadamia olie en de helende zijde extracten die beide bijdragen aan een zijdezachte huid.

therme zen white lotus review

Met de scrub verwijder je dode huidcellen op milde wijze voor een gezuiverde en zijdezachte huid. De shower satin reinigt je huid met de zacht schuimende formule, die trouwens geen SLS of SLES bevat, maar het mildere Sodium Coco-Sulfate. Door het parfum hoef je na het douchen geen afscheid te nemen van de geur. Hij blijft niet de hele dag hangen, maar dat verwacht ik ook niet van een product met deze prijs. Dan kun je nog eens wat extra sprayen om de sterke geurtonen gedurende de dag terug te laten komen. Spreekt de geur jou aan, maar vind je het pakket net wat te groot? Dan kun je ook hier weer kiezen voor kleinere sets. Wil je een uitgebreide review over een van deze producten, waarbij ik de ingrediëntenlijst compleet uit zal pluizen? Laat het dan zeker even weten in de reacties! 

En of ik deze set compleet zelf ga houden? Nee, dat past niet bij the joy of giving toch? Mijn naasten vinden het niet erg dat ik eerst producten test voor het naar hen komt, dus ook deze set gaat (met iets minder inhoud) naar een ander.

Kijk voor het actuele aanbod en prijzen bij een van de Therme verkooppunten, zoals op Kruidvat.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

8 reacties

Noa van dam 19 december 2021 - 20:18

Hi,
Ik denk dat mijn lieve mama de perfecte persoon is om dit te verdienen. We hebben een heftig jaar achter de rug en we moeten onze lieve oma nu al 3 weken missen. Afgelopen maandag was ze jarig (haar eerste verjaardag zonder haar moeder en die waren echt onafscheidelijk) en komende week komt de eerste kerst eraan zonder oma. Ik weet hoe moeilijk ze het vind om even te ontspannen dus ik denk dat dit heel goed vanpas zou komen en ik gun het haar zo❤️

Reply
Angelique 20 december 2021 - 09:07

Eigelijk kan ik zelf wel de goede nachtrust gebruiken, aangezien slapen nouja eigenlijk het slapen niet maar het uitgerust wakker worden wel een dingetje is..
Maar als ik het zou winnen zou ik het toch het liefst voor mijn lieve mama winnen. Die slaapt .. om zachtjes te zeggen niet zo best..
Ze zorgt altijd supergoed voor anderen, al vergeet ze dan een beetje zichzelf. Ze was net begonnen met sporten op advies van de arts om te hopen dat het slapen wat beter zou gaan.. gaan nu de sportscholen dicht. Ze staat altijd voor mij en ons gezin klaar. Ook staat ze altijd voor mijn broer en zijn kids klaar. Daarom gun ik het haar. 🥰

Reply
Rachel 20 december 2021 - 12:22

Ik kan wel wat me time gebruiken na een zware periode waar ik nog steeds in zit om ff te ontspannen. Ook ben ik een enorm slechte slaper dus dit zou geweldig zijn 😍

Reply
Eline 20 december 2021 - 16:48

Deze producten van Therme zijn fijn om te gebruiken, zelf slaap ik wel goed, maar mijn lichaam zegt altijd dat ik wel langer kan slapen als ik wakker wordt, dus bij mij zit er ook stress…. maar ik wil uiteindelijk meedoen voor mijn moeder. Mijn moeder heeft een chronische ziekte waardoor ze altijd pijn heeft in haar spieren, en haar spieren dus moeilijk kunnen ontspannen om te kunnen slapen. Vaak masseer ik haar ’s avonds zodat haar spieren iets meer ontspannen zijn….. maar zij zou gebaat zijn bij de producten van Therme!

Reply
Marian B 20 december 2021 - 18:56

Dat lijkt me een heerlijk pakket! Ik heb de laatste maanden best veel last van stress en niet zo bed geslapen, ik ben erg benieuwd of dit pakket mij kan helpen bij het ontspannen. Het is sowieso een fijn pakket, ik doe dus graag mee.

Reply
Marian Zw 20 december 2021 - 19:49

Wat een mooie cadeaupakketten! Ik doe heel graag mee. Een goede nachtrust is zo belangrijk. Zeker in de wintermaanden die altijd wat lastiger zijn voor me vanwege de kou.

Reply
Anita H. 26 december 2021 - 02:45

O ja, ik kan zeker wat goede nachtrust gebruiken. Ik ben niet zo’n beste slaper.

Reply
Galinka van Bokhorst 26 december 2021 - 15:34

Deze cadeauset lijkt me heerlijk om mee te ontspannen en te ontprikkelen voor mij als HSP-er. Een goede nachtrust is namelijk heel erg belangrijk. Ik zou de set delen met mijn mama zodat ook zij goed kan slapen.

Reply

Plaats een reactie