The Body Shop White Musk Elements review

door Daphne - verdraaid mooi

Een aantal weken geleden maakte ik kennis met de White Musk Eau de Toilette van The Body Shop. Een lichte, frisse en bloemige geur. Alleen iedereen ervaart geuren op een andere manier en daarom is een ‘lekkere’ geur heel persoonlijk en voor iedereen anders. Daar bedacht The Body Shop wat op. Ik vertel je er alles over en geef je mijn mening. Daarom lees je hier The Body Shop White Musk Elements review.

De Elements lijn bestaat uit drie geuren die speciaal geschikt zijn voor parfum-layering. Je kunt ze dus over de originele White Musk dragen en die geur customizen naar jouw smaak en stemming. Daarnaast zijn zowel de dop als de glazen fles recyclebaar. 

the body shop white musk elements geuren

Ik kreeg de Elements in zo’n leuk pakket, die handgemaakt is met gerecycled papier en geüpcycled katoenafval door The Body Shop’s Community Fair Trade partner Get Paper Industry (GPI) in Nepal.

Elements Free

the body shop white musk elements free review

Free is een koele minerale geur. De aromatische elemihars, madeliefjes en sandelhout zijn een frisse, sensuele aanvulling op de originele White Musk geur. Dit is ook gelijk mijn persoonlijke favoriet en perfect voor de zomer. De originele geur is wat warmer, maar met Free maak je de geur intens fris. 

Elements Lover

the body shop white musk elements lover review

Lover is een warme bloemige geur. De kruidige roze peper, poederige orris en houtachtige ambrette vormen een harmonieuze aanvulling op de originele White Musk geur. Ik kan er mijn vinger niet op leggen, maar het ruikt naar een (voor mij) bekende parfum. Lover is net wat pittiger dan Free en behoud daarom ook wat meer warmte in de geur. Heerlijk voor warme en romantische zomeravonden!

Elements Radical

the body shop white musk elements radical review

Radical is een groene aardse geur. De aromatische basilicum, frisse petitgrain en groene vetiver vormen een harmonieuze aanvulling op de originele White Musk geur. Het is de meest verkwikkende geur van de drie en heeft door het vleugje citrus ook een frisse touch.

De Elements geuren zijn, anders dan de originele White Musk, Eau de Parfums. Daarom zijn ze ook wat intenser en hoef je dus minder van op te sprayen voor het gewenste effect. Daarom zijn de flacons ook beduidend kleiner. Ik vind het concept ideaal! Je hebt met deze toevoegingen ineens veel meer soorten geurtjes in je stash! En door de gekleurde flacons zien ze er ook nog eens leuk uit (en kan je ze makkelijk uit elkaar houden).

Varieer erop los en vind jouw perfecte, persoonlijke geur!

De The Body Shop Elements geuren shop je in de winkels van het merk en online op thebodyshop.com voor € 15,00 | 15 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 20 juli 2021 - 11:51

Ik heb de geuren zelf ook en ik vind Lover het lekkerst!

Reply

Plaats een reactie