The Body Shop Vanilla Pumpkin review + winactie

door Daphne - verdraaid mooi
the body shop vanilla pumpkin review

De dagen worden korter, de nachten worden langer en de bladeren dwarrelen van de bomen… We moeten er toch echt aan gaan geloven: de herfst. Tijd om binnen een knusse sfeer te creëren met kenmerkende, warme geuren. The Body Shop komt daarom met de special edition Vanilla Pumpkin. Hierin vind je aroma’s van pompoen met vanille uit Madagaskar en vleugjes van hazelnootkaramel, ahornsiroop en amandelmelk. In de lijn vind je een shower gel, body butter en hand cream. Ik duik in mijn warme badkamer met alle items en test ze. Daarom lees je hier de The Body Shop Vanilla Pumpkin review. Daarbij kun je de items zelf ook winnen. Onderaan dit artikel lees je hoe je kans kunt maken!

the body shop vanilla pumpkin review-1

De looks van de special edition lijn doen me door de oranje tonen niet alleen denken aan de herfst. Door de combinatie van oranje en zwart krijg ik namelijk ook een echt Halloween gevoel. Heb jij de pompoen al klaar staan? De inhoud van de verzorgings- en reinigingsproducten lijkt door de kleur echt een combi te zijn van pompoen en vanille.

Vanilla Pumpkin Shower Gel | € 7,00 – 250 ml

Duik na een gure herfstdag onder de douche met deze shower gel voor een heerlijk rozig effect.

the body shop vanilla pumpkin shower gel review

De shower gel heeft een handige klikdop met een besparing aan de voorkant van de dop, zodat je het gemakkelijk met vochtige handen open kunt maken. Het schuimt zodra je het aanbrengt op je vochtige huid en de geur die vrijkomt maakt de douchebeleving compleet. De warme stralen en de herfstige geur zorgen namelijk voor een heerlijk, behaaglijk gevoel.

Vanilla Pumpkin Body Butter | € 16,00 – € 200 ml

Met de gure wind op je lichaam, verdient je huid wel wat extra liefde en dan vooral hydratatie. The Body Shop staat natuurlijk al bekend om haar hydraterende en ultra voedende body butters die geschikt zijn voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige en droge huid. Met deze variant heb je een perfecte combinatie voor je huid en zintuigen nadat je de shower gel gebruikt hebt.

the body shop vanilla pumpkin body butter review

Naast de eerder genoemde ingrediënten die je in de gehele lijn terugvindt, bevat de body butter ook handgemaakte Community Fair Trade sheaboter, babassu-oliee en sesamzaadolie. Die combinatie laat zelfs de droogste huid tot wel 24 uur zachter, gladder en gevoed achter. In dit product ruik je ook zeker de heerlijke geur van sheaboter. Neem de tijd om de boter in je huid te masseren en in te laten trekken voor je onder je kleedje kruipt met een warme kop thee.

the body shop vanilla pumpkin body butter review-1

Vanilla Pumpkin Hand Cream | € 5,50 – 30 ml

Nadat we vanaf de lente onze handen al stuk hebben moeten wassen van Rutte en in de herfst de gure wind er nog eens bovenop komt, is het erg belangrijk om je handen en nagelriemen te verzorgen. Of zoals The Body Shop zegt: TLC (Tender Love and Care).

the body shop vanilla pumpkin hand cream review

De handcrème zit in een handige tube met draaidop een is klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen in je tas. Ook in dit verzorgingsproduct zit, naast de ingrediënten die in de hele lijn verwerkt is, ook handgemaakte Community Fair Trade sheaboter een babassu-olie. De crème is net wat lichter dan de butter, maar ruikt hetzelfde. Het hydrateert mijn handen, trekt snel in en maakt ze voelbaar gladder en zachter zonder vettig gevoel. Perfect tijdens de herfstwandelingen!

Met deze Vanilla Pumpkin special edition wordt voor mij de herfst net wat leuker door de knusse, warme en zoete geur. Wil je de geur zelf ervaren? Je shopt de lijn nu op TheBodyShop.com. Alles is cruelty free.

Win de Vanilla Pumpkin lijn

Als je kans wilt maken op de Vanilla Pumpkin lijn, volg dan onderstaande stappen en wie weet komt het pakket wel jouw kant op!

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Volg The Body Shop op Facebook
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagram account @verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 25 september. Daarna krijgt de winnaar een e-mail of DM op Instagram.

De winactie loopt dus zowel via mijn website als Instagram en je kan via beide kanalen meedoen! Good luck!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld voor de winactie. Als je meedoet aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die je bij de disclaimer kunt lezen. Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

85 reacties

bychristiana 7 september 2020 - 10:52

Lekker zijn ze hè, ik vind de producten er ook weer zo leuk uitzien. We hebben ze toevallig gisteren op de foto gezet. Ik wilde echte herfstfoto’s maar ik wist niet of dat buiten al zou lukken. Ik was aangenaam verrast dat er toch al aardig wat blaadjes lagen;-) Ja, van mij mag de herfst wel beginnen.

Reply
J Vink v Engeland 19 september 2020 - 19:36

. Heerlijk verwenpakket voor de herfst dagen
Ben erg benieuwd naar deze producten
Kan niet weg wachten om het te testen

Reply
Saar 7 september 2020 - 11:13

Ik doe heel graag mee met de winactie! De productjes zien er super leuk uit, heerlijk om te gebruiken tijdens de koudere dagen!x

Reply
Anne Wijnands 7 september 2020 - 11:22

Ik zou heel graag deze producten willen winnen voor de koude winterdagen!😍

Reply
melisa 7 september 2020 - 12:03

oh the body shop heeft zo goede producten. Ze ruiken heerlijk, bevatten geen slechte alcohol ingredienten en de verpakkingen zijn eco vriendelijk. Graag waag ik mijn kans.

Reply
Imani 7 september 2020 - 12:37

Ik doe mee! Ook via instagram!

Reply
Dewi 7 september 2020 - 12:56

Ik doe mee, omdat ik The Body Shop hun producten altijd heerlijk vind en heel erg benieuwd ben naar deze lijn. Deze items zouden mijn knusse herfstdagen helemaal afmaken. De ingrediënten klinken fantastisch!☺

Reply
Yvette 16 september 2020 - 07:22

Dit klonkt fantastisch! Ik ben dol op vanille geuren en kan altijd wat pamper spullen van de bodyshop gebruiken. Ik wil graag meedoen en winnen!

Reply
Rachel Jacobs 7 september 2020 - 12:42

Deze producten lijken me heerlijk! Daarom doe ik heel graag mee om na een herfstdag mezelf lekker een verwen momentje te geven 😍

Reply
Kyara 7 september 2020 - 14:34

Super leuke winactie🤩ik zou heel graag deze geweldige prijs willen winnen❤️want ik ben ontzettend fan van het merk the body shop en met deze producten zou ik de herfst goed doorkomen🍀

Reply
Irvie 7 september 2020 - 14:57

Super leuk dat je een winactie doet! Deze producten zien er heerlijk uit🤩 ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe lijn. Altijd goed te gebruiken nu de herfst er weer aankomt en omdat ik zo veel thuis zit met mijn studie is het lekker om jezelf af en toe even te verwennen thuis☺️😍

Reply
Laure Covent 7 september 2020 - 15:31

Ik doe zeer graag mee! Mijn mama werkt namelijk in de zorg en draait lange dagen. Ik zou haar hier graag mee verrassen! ❤️

Reply
Linda 7 september 2020 - 15:37

Wat onwijs leuk, ik hou van pompoen geur😃 ik doe heel graag mee❤️ Ik heb helaas geen Facebook wel instagram en daar doe ik al mee. Liefs😘💋💋

Reply
Kelly 10 september 2020 - 16:49

Wat leuk zeg🧡🎃ik dke mee met de win actie!! Wat ziet de verpakking er ook zo leuk uit!! Ben benieuwd naar hoe ze ruiken!

Reply
V WILLEMSE 7 september 2020 - 17:09

Ik doe heeeel graag mee!
Volg beide op instagram, maar heb helaas geen FB.
Hoop niet dat dat erg is.

Reply
greenermillenial 7 september 2020 - 21:00

Ik do heeel graag mee! Deze producten lijken me heerlijk! (Geen fb, maar ik volg jou al op IG)

Reply
Emma stienissen 7 september 2020 - 22:15

Ik wil maar al te graag mee doen met deze actie. Pumpkin is mijn lievelingsgeur van de body shop. Wanneer mijn flesje leeg is kijk ik er altijd naar uit dat het weer in de winkel te koop is. 🥰.

Reply
Rani 8 september 2020 - 09:22

Oooh ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie!! Ik hou van de producten van the body shop 😍

Reply
Ellen Brootcoorens 8 september 2020 - 11:08

Een mooie lijn! Ik denk dat de geur hiervan echt wat voor mij zal zijn. Ik hou heel erg van herfstige en winterse geuren, dat komt waarschijnlijk omdat ik ook echt een herft-en wintertype ben. Daarom doe ik dan ook heel erg graag mee met de winactie.

Reply
nicole 8 september 2020 - 12:27

Heerlijk, wij zijn met 3 vrouwen thuis dus dit komt altijd goed van pas 😂

Reply
Lisette v.d. Berg - 't Mannetje 8 september 2020 - 18:47

Wat een toffe actie! Vorig jaar begon mijn burn-out tijdens de donkere dagen helaas.. Ik ben net weer begonnen met werken en hoop dit jaar een fijnere herfst/winter tegemoet te gaan. Deze geur zou me in ieder geval heel blij maken, kan ik lekker van genieten 😍

Reply
Deb 8 september 2020 - 19:49

Ik ben heel benieuwd naar deze lijn! Ik ben nog niet met Kerst bezig, maar sta te trappelen voor Halloween 🎃. Het is alweer 2 jaar geleden dat we hier echt wat aan deden en dit keer wil ik er echt een feestje van maken thuis (voor zover dat nu natuurlijk kan) en in de tuin dus de voorbereidingen zijn begonnen. Er griezelig uitzien en tegelijk gruwelijk lekker ruiken is volgens mij een hele gevaarlijke combinatie, dus ik doe mee aan je winactie. Die is helemaal aan mij besteed. Had al via Insta gereageerd (volg jou en TBS ook daar) en zal nu ook gelijk de FB pagina van TBS liken voor die extra kans 🤞🏻

Reply
Sophie Linssen 9 september 2020 - 07:16

Ik doe super graag mee en ik zou het graag winnen omdat ik gek ben van dat er iets met vanille geur is maar het ook leuk dat er nog pompoen geur in zit omdat ik graag iets van de Body shop wil want het ruikt altijd super lekker en het is ook nog een mooie verpakking.

Reply
Bonnie 9 september 2020 - 08:40

Doe graag mee. Lijkt me echt een heerlijke herfst/winter geur en ziet er ook zo leuk uit!

Reply
Nathalie 15 september 2020 - 12:12

Bedankt voor de info over de producten. Ze lijken me heerlijk. Ik doe graag mee om samen met mijn dochter Luna deze heerlijke set uit te proberen. Samen genieten .

Reply
Pascale 15 september 2020 - 13:25

Doe heeeeeeeeeeeeeeeel graag mee!! De producten van de bodyshop is precies wat ik nodig heb na een lange dag. Voor hele fijne en goed geurende me-time!!

Reply
Ingrid van Bockel 15 september 2020 - 14:16

Ik vind Vanille sowieso altijd heerlijk ruiken. Deze lijn zou ik dan ook graag uitproberen dus ik waag een kansje 😉

Reply
Yara 15 september 2020 - 14:49

Die zijn wel verdraaid lekker, Ik ken het nog niet maar ben dol op alles waar vanille in zit en dus naar ruikt

Reply
Esther Plakke 15 september 2020 - 14:55

Wat een vrolijke win actie!
Ben ontzettend benieuwd naar deze lijn, klinkt iedergeval heerlijk!
Flink duimen

Reply
sylwia 15 september 2020 - 16:36

Ik doe mee, misschien kan ik deze geweldige producten winnen.

Reply
sylwia 15 september 2020 - 16:39

Ik zal graag nieuwe producten proberen als ik win.

Reply
Carolien 15 september 2020 - 16:48

Super leuk! Ik zou de producten graag willen uitproberen. Ben er erg benieuwd naar.

Reply
sylwia 15 september 2020 - 17:06

Ik wil ze echt uitproberen.

Reply
Jan 15 september 2020 - 18:25

Me goed verzorgen in de sfeer van het herfst. Ik laat mij graag verrassen.

Reply
Anna 15 september 2020 - 19:29

ooooh heerlijk ik doe graag mee

Reply
Elvira van der Heijden 15 september 2020 - 19:37

tuurlijk doe ik ook mee! Ik ben gek op de herfst, halloween en pumpkins! Dus ik denk dat ik dit te gek zou vinden. Zou een verwenpakket goed kunnen gebruiken na een zware keizersnede en de slapeloze nachten van ons inmiddels 11 dagen oude zoon xD

Reply
Anita te Gussinklo 15 september 2020 - 19:57

Ik word helemaal vrolijk van deze verpakking.
Bovendien is vanille een van mijn lievelings geiren.

Reply
Anneliese de Waal 15 september 2020 - 20:27

Erg mooie producten met mooie verpakking, zou deze producten graag willen proberen, ben er erg benieuwd naar 😊😊 Groetjes Anneliese

Reply
Debby Koeman 15 september 2020 - 21:07

Vandaag de warmste Prinsjesdag ooit, maar de herfst is in aantocht! Eind van de maand heb ik eindelijk vakantie en zou ik mezelf dan graag nog eens extra willen verwennen met die heerlijke verzorgingsproducten.

Reply
Naomi Dekker 15 september 2020 - 21:37

Wauw wat lijken deze producten mij heerlijk voor de aankomende herfst! Zo fijn als je dan na een koude, natte dag thuiskomt en je je dan kan opwarmen onder de douche en deze geur je tegemoet komt. Heeeeerlijk!

Reply
Marieke 15 september 2020 - 21:39

Toen ik in de stad woonde, kocht ik veel van mijn verzorgingsproducten bij The Bodyshop, heerlijk! Inmiddels heeft het gemak het gewonnen en haal ik de producten bij de plaatselijke Kruidvat. Ik ben onwijs nieuwsgierig om weer producten van The bodyshop te gaan gebruiken.

Reply
Claudje 15 september 2020 - 21:54

Oh heerlijk de producten van de body shop. Deze wil ik wel winnen

Reply
Yvonne 15 september 2020 - 22:15

Deze medewerker van de Kinder Intensive Care van het Erasmus MC kan wel een boost gebruiken! Heerlijk ontspannen na een lange dienst.. Genieten van de geuren en fijne structuur van deze producten. Nu al zin in!!

Reply
lilianne286 15 september 2020 - 23:25

Ik doe heel graag mee. Body shop producten zijn mijn favoriet, ruikt heerlijk en bevat geen alcohol. Perfect!

Reply
Suus 16 september 2020 - 04:43

Wat een heerlijke winactie! Ik ben gek op pumpkin geur en de producten van The Body Shop dus ik loot graag mee. Ik volg The Body Shop via Facebook (Mooie rooie) en jou via Instagram (Truusje26).

Reply
Nina Mol 16 september 2020 - 06:02

Mmmmmmmmmm lekker!! Ik doe graag mee!

Reply
Aida 16 september 2020 - 08:59

Net niet om op te eten! Ik doe graag mee, heerlijk voor de herfstdagen.

Reply
Roos 16 september 2020 - 10:24

Lijkt me super fijn omdat het een winterse geur is

Reply
Willem de Wal 16 september 2020 - 11:05

Ik doe graag mee met deze leuke winactie om zo mijn zus te kunnen verrassen met dit leuke pakket.

Reply
Anton Hompe 16 september 2020 - 11:24

Lekker spul voor mijn vriendin Lia Griffioen.ze heeft geen insta dus doe ik mee voor haar……..succes allen en veel winplezier

Reply
Simone 16 september 2020 - 11:56

Een heerlijke verwennerij in drukke tijden! De geur van vanille geeft mij een heerlijk herfst gevoel! Ik doe dus mee met deze leuke winactie!

Reply
Sonja van den Beemd 16 september 2020 - 13:26

Ik doe graag mee omdat de producten van de bodyshop altijd heerlijk zijn en omdat ik pompoenetjes spaar

Reply
Lida 16 september 2020 - 13:50

Wat een verrassing om eens iets heel nieuws te zien. Een voor mij onbekend merk / product, maar ziet er super goed en mooi uit. Dit zou ik wel eens willen proberen voor mijn altijd ruwe en kapotte handen.

Reply
Nelly 16 september 2020 - 16:14

Ik wil graag kennismaken met deze produkten.

Reply
lottie 16 september 2020 - 18:03

Omdat het mij simpelweg gewoon heerlijke producten lijken!

Reply
Kim Otten 16 september 2020 - 18:30

Super lekker ik doe graag mee!

Reply
Mandy 16 september 2020 - 19:29

Wat heerlijk, ik doe graag mee. Ik weet alleen nog niet of ik de producten als ik win ga smeren of misschien gewoon lekker opeten. Zo lekker zien ze eruit

Reply
Yvon 16 september 2020 - 19:59

Ken je dat …. je hebt een heerlijk geurende douchegel gekocht voor jezelf en ineens is het flesje nog maar voor de helft vol en je dochters weten natuurlijk van niets. Mocht ik dit winnen, gaat het achter slot en grendel. Bij ons zit helaas geen bodyshop in de buurt waar we heerlijk kunnen snuffelen, wij bestellen altijd online, waardoor ik eigenlijk altijd dezelfde geuren bestel. Leuk om eens iets anders te proberen.

Reply
Akkelien 16 september 2020 - 20:22

Dit lijkt me heerlijk voor tijdens mijn zwangerschapsverlof. Heel graag!

Reply
melissa van stipdonk 17 september 2020 - 10:39

Ik doe zeker mee, wat een mooie actie. de verpakking doet me ook echt aan de herfst en halloween denken. ik ben zoieso gek op de bodyshop, altijd heerlijke producten. en de geur vanille is altijd goed, elk moment 😉

Reply
marij brand 17 september 2020 - 12:12

wat een heerlijke producten! Perfect voor de koude dagen en de droge handen en benen.
Heerlijk!

Reply
julia van empel-stamate 17 september 2020 - 14:37

Ik doe graag mee. Ben benieuwd

Reply
Edith Koolen 17 september 2020 - 14:59

Mijn dochter is dol op de bodyshop dus zij zou dit geweldig leuk vinden om te krijgen.

Reply
Ilse 17 september 2020 - 18:06

Heerlijk, ik doe graag mee!

Reply
Jacqueline de Waal 17 september 2020 - 19:00

Doe super graag mee

Reply
Heleen van der Velde 17 september 2020 - 20:41

Wat is dit een prachtige halloween-beleving qua geur en uitstraling voor binnen! Zeer origineel nu de halloween buiten heel anders gaat zijn en we ons toch meer op binnen moeten richten

Reply
An 18 september 2020 - 11:18

Wat een verwennerij.Ik loot heel graag mee lijken me heerlijke producten

Reply
Marian B 18 september 2020 - 13:42

Wat een leuke verpakking, daar word je gewoon blij van! Als ik de inhoud lees word ik ook enthousiast, het lijkt me erg lekker. Natuurlijk doe ik mee, wat verwennerij is altijd welkom.

Reply
Will Langenberg 18 september 2020 - 23:18

The Body Shop, ik kwam er regelmatig.
Nu tijdens de coronacrisis even niet.
Toch zou ik graag meedoen voor deze heerlijke producten. in een prachtige verpakking.
Ik volg op Bloglovin en ben benieuwd.

Reply
sylwia 18 september 2020 - 23:27

Leuk cosmetisch cadeau

Reply
Nadine 18 september 2020 - 23:27

Ik doe super graag mee! Ik word al helemaal blij als ik de verpakking zie, maar ik denk dat ik nog blijer word van de geur! Ik ben zo benieuwd!

Reply
Sylwia 18 september 2020 - 23:43

Fajny zestaw chcę go mieć

Reply
Sylwia 18 september 2020 - 23:53

Ik ben benieuwd naar deze geur

Reply
Sylwia 18 september 2020 - 23:57

Ik vind het leuk om deel te nemen aan wedstrijden, ik wil het hebben

Reply
Mirjam Hellingman 19 september 2020 - 08:59

Ik maak heel graag kans op de Vanilla Pumpkin lijn. Lijkt mij heerlijk. 🧡

Reply
Maria 19 september 2020 - 12:53

Pompoen, zoet en warm, dat eet ik graag. Ben benieuwd of dit ook iets voor mij is.

Reply
Susan 19 september 2020 - 22:42

Het lijkt me super om dit pakketje aan mijn schoonmoeder te geven, om haar te bedanken voor het oppassen en alles wat ze doet! 😊

Reply
Monique Stoppels 20 september 2020 - 08:27

De Bodyshop heeft altijd heerlijke producten. Ik ben er dol en natuurlijk ook fijn op te weten dat het niet op dieren wordt getest.

Reply
Annelies Van Hurne 20 september 2020 - 17:11

Heerlijke producten die ik graag zou willen winnen en mijzelf eens te verwennen.

Reply
Jeannine Pos 20 september 2020 - 19:59

Mijn oma word 11 oktober 80 jaar oud en die is echt helemaal gek op beauty spullen. Daarom lijk hem me ook omdat het een herfstgeur is past het ook wel goed bij haar cadeau.

Reply
sylwia 20 september 2020 - 22:08

Ik wil dat het er cool uitziet

Reply
Paula 21 september 2020 - 20:53

Yes pumpkin, uffcourse doe ik mee!

Reply
wilmsen anita 22 september 2020 - 08:47

Ik doe mee omdat de geur van vanille me blij maakt

Reply
Loes 22 september 2020 - 11:09

Ik doe mee met deze leuke winactie!

Reply
Wendy 22 september 2020 - 12:43

Oh ik ben gek op geurtjes, ik ben echt een addict als het maar geurtjes, verzorgingsproducten zijn. Laat mij zeker the bodyshop niet binnen gaan, of ik zou met een overvolle zakken buiten gaan. Lijkt me dus ook geweldig dit te kunnen winnen! Ik doe ook al mee op instagram( wendy_peter_pan)
Ik duim alvast!

Reply

Plaats een reactie