The Body Shop SPEAK UP Vinyl Lip Gloss review

door Daphne - verdraaid mooi
the body shop speak up vinyl lip gloss review

Waar veel merken geen of een vrij zachte stem hebben, laat The Body Shop haar stem keer op keer luidkeels horen. Zelfs via twee simpele (maar betekenisvolle) woordjes op de huls van een lipgloss. Vier uitgesproken kleuren voor uitgesproken types. Speciaal voor iedereen die durft te zeggen waar het op staat. Net als het merk dat iedere keer weer zo dapper doet. Ik laat je ze alle vier zien! Daarom lees je hier de The Body Shop SPEAK UP Vinyl Lip Gloss review met swatches van alle tinten.

Innerlijke kracht en moed

Deze nieuwe lipglosses staan voor innerlijke kracht en moed. De oprichtster van The Body Shop, Anita Roddick, zegt hierover het volgende: “Schoonheid is laten zien dat je tevreden bent met jezelf.” Anita stond dan ook voor producten die je een goed gevoel geven, zodat je lekker in je vel zit en dit aan iedereen laat zien. Vanuit dit principe heeft The Body Shop deze nieuwe lijn ontwikkeld. 

De nieuwe lijn bevat alleen felgekleurde lippen en dat is niet zomaar. Felgekleurde lippen stralen namelijk zelfvertrouwen en zelfwaardering uit. Hiermee zeg je dus: ik ben niet bang om op te vallen. Ik durf ruimte in te nemen. Ik laat van me horen. En ik blijf trouw aan mezelf. 

Beloftes & swatches The Body Shop SPEAK UP Vinyl Lip Gloss

the body shop speak up vinyl lip gloss swatch review

De lipgloss heeft een semi-glanzende vinyl-finish, heeft een lichte textuur en is langhoudend. Het bestaat voor 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder vitamine E dat extra verzorgend is voor je lippen. Daarnaast heeft het hydraterende eigenschappen. De gloss is qua textuur dus anders dan de reguliere lipglosses die je gewend bent en heeft een lichte tot medium dekking. Je kunt de kleuren in laagjes opbouwen tot de gewenste intensiteit.

My Choice

the body shop speak up vinyl lip gloss my choice swatch review

My Choice is een poederroze tint en gelijk een vrij gedurfde tint die zelfs ik als liefhebber van felle tinten niet snel zou pakken. Extra passend zijn dan ook de woorden ‘my choice’.

the body shop speak up vinyl lip gloss swatch my choice the body shop speak up vinyl lip gloss swatch my choice

My Voice

the body shop speak up vinyl lip gloss my voice swatch review

My Voice is een diepe, berry-rode tint. Zo’n soort tint draag ik heel vaak en graag. Ik krijg ook praktisch altijd complimenten als ik zo’n kleur bij een look draag, waardoor ik me absoluut zelfverzekerder voel en dus ‘my voice’ durf te laten spreken.

the body shop speak up vinyl lip gloss swatch my voice the body shop speak up vinyl lip gloss swatch my voice

Power Move

the body shop speak up vinyl lip gloss power move swatch review

Power Move is een vurige, oranje tint die bijna licht geeft, zo mooi! Van deze tint krijg je absoluut power!

the body shop speak up vinyl lip gloss swatch power move the body shop speak up vinyl lip gloss swatch power move

Bite Back

the body shop speak up vinyl lip gloss bite back swatch review

Bite Back is een krachtige koraalkleur en is dus een roze-oranje tint die zó onwijs mooi is!

the body shop speak up vinyl lip gloss swatch bite back the body shop speak up vinyl lip gloss swatch bite back

Review The Body Shop SPEAK UP Vinyl Lip Gloss

De schuine applicator zorgt ervoor dat je de lipgloss gemakkelijk aan kunt brengen, ook in de mondhoeken.

the body shop speak up vinyl lip gloss review

The Body Shop zegt het zelf al: het is een lipgloss voor iedereen die stevig in z’n schoenen staat en dit wil laten zien. Al deze felle tinten draag ik onwijs graag. En dan zeker op de dagen dat ik me prettig voel en mijn make-up goed vind zitten. Dan zorgt het voor net wat extra’s aan de look. Daarnaast is de non-stick formule prettig, kun je het pigment goed opbouwen en voelen je lippen gehydrateerd aan. My Choice kon ik net wat minder egaal aanbrengen zoals je op de lipswatch kunt zien, maar de andere tinten breng je heel gemakkelijk egaal aan. En tja… Alleen al door het verhaal achter de lipgloss ben ik fan.

De The Body Shop SPEAK UP Vinyl Lip Gloss is verkrijgbaar in de gelijknamige winkels en online op thebodyshop.com. Let op: het is een limited edition lijn, dus sla je slag voor het te laat is! Het merk is vegan en cruelty free.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 30 september 2021 - 10:16

Ik vind de kleur My voice het mooist!

Reply
Deb 2 oktober 2021 - 17:12

Bite Back springt eruit voor mij, maar ik heb ook een zwak voor koraal kleurtjjes.

Reply

Plaats een reactie