The Body Shop Fragrance Dome review

door Daphne - verdraaid mooi

Als The Body Shop ergens bekend om staat, is het toch wel om haar heerlijke geurlijnen. Nu komt het merk met Fragrance Domes: parfumballetjes in een handig meeneemformaat en met de geur van superfoods. Ik vertel je meer over de drie varianten en daarom lees je hier de The Body Shop Fragrance Dome review.

the body shop fragrance dome review-1

Deze Fragrance Domes zijn, net als de eerder geteste Hair & Body Mists, geïnspireerd op superfoods uit de hele wereld die bekend staan om hun positieve eigenschappen. Daarom zijn deze geuren ook met dezelfde duo’s gecombineerd als de mists en kun je daarom ook goed met elkaar combineren. Je gebruikt ze door de balm te deppen en strijken over je hals en polsen. Neem het mee voor onderweg om de geur in de loop van de dag op te frissen.

Coconut & Yuzu Fragrance Dome

Ik zei het al in de review over de The Body Shop Hair & Body Mists, maar de geur van kokos is voor mij echt een synoniem voor de zomer door de instant tropische geur. Die geur wordt gecombineerd met de frisse yuzu en jasmijn.

the body shop fragrance dome coconut yuzu review

Apricot & Agave Fragrance Dome

Ben je dol op een warme, zoete en fruitige geur? Dan is de Apricot & Agave variant perfect voor jou door de zoete, fruitige abrikozengeur, met akkoorden van sinaasappel, bergamot en agave. Heerlijk voor de zwoele zomeravonden!

the body shop fragrance dome apricot agave review

Pomegranate & Red Berries Fragrance Dome

Houd je van pittige, verkwikkende geuren? Dan is de laatste geur uit deze lijn perfect voor je: de Pomegranate & Red Berries. Hier wordt de verkwikkende geur van zoet-zure zomerse, rode bessen gecombineerd met akkoorden van granaatappel, kers en roos.

the body shop fragrance dome pomegranate red berries review

Review The Body Shop Fragrance Dome

De Fragrance Domes geven je een instant boost om je geur op te frissen, waar en wanneer dan ook. Doordat het zo compact en licht is, kun je het gemakkelijk meenemen en je geur onderweg bijwerken. Je zou ze zelfs mee kunnen nemen in je handbagage in het vliegtuig! Door de draaidop zal je de dop ook niet kwijtraken in je tas en blijft de parfumbalsem veilig op zijn plek.

the body shop fragrance dome review-2

Je brengt het makkelijk aan, het plakt niet én het is verbazingwekkend hoe sterk de parfum is, dat een aantal uur blijft hangen. Ik vind het een unieke manier van The Body Shop om de geurbeleving compleet te maken en bij te werken waar je ook bent. Mijn favoriet is Coconut & Yuzu, doordat de geur me echt meeneemt naar een tropische bestemming. Welke geur is perfect voor jou?

Je shopt de The Body Shop Fragrance Dome op thebodyshop.com voor € 7,00 – 4,5 gram. Niet geschikt voor het gezicht.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

theNextG1rl 18 augustus 2020 - 06:22

Wat een leuke verpakkingen zijn dat!

Reply
VWillemse 18 augustus 2020 - 10:09

Ik denk dat ik ook voor de coconut yuzu zou gaan.
Normaal ben ik niet zo van parfum in ’n vaste vorm, maar voor de zomer vind ik het juist ideaal.
Zo komt niet heel je huid onder de parfum nevel , niet handig als je daarna de zon nog in gaat.

Reply
Natascha - Beautyopinie 18 augustus 2020 - 14:26

Ik vind dit dus echt zo leuk!! Echt een summer gadget 🙂

Reply
Tessa 19 augustus 2020 - 09:19

Wat een leuke en originele vormgeving. Handig voor op vakantie

Reply
bychristiana 24 augustus 2020 - 10:37

Wat een leuke producten hè? En fijne prijsjes ook, ik vind eigenlijk alledrie de geuren lekker;-)

Reply

Plaats een reactie