The Body Shop Choice Fragrance Collection geurlijn review

door Daphne - verdraaid mooi
the body shop choice fragrance collection review

Eindelijk mogen we langer van de zon genieten, stijgt het kwik, komen de bloesems aan de bomen en zit mijn buik vol met lentekriebels. Daar hoort een nieuwe geur, of eigenlijk geuren, bij die dat gevoel alleen maar versterken. The Body Shop komt daarom deze lente met een nieuwe geurlijn met diverse geuren die gemaakt zijn om mee te veranderen met je stemming. Ik licht er in dit artikel drie uit voor je. Scroll daarom snel verder om de The Body Shop Choice Fragrance Collection geurlijn review te lezen met daarin de geuren Rebel Rosebud, Cherry Blossom en Vibrant Bergamot.

the body shop choice fragrance geurlijn review

Naast de geuren die ik je hier laat zien, kun je ook kiezen voor de romige en bloemige Wild Jasmine en de zoete en fruitige Strawberry. Allemaal zijn ze verkrijgbaar in een Eau de Toilette, Body Mist, Shower Gel en Body Cream.

De flesjes van de Eau de Toilettes bestaan voor 42% uit gerecycled glas en kan nadien ook gewoon weer in de glasbak. Haal wel even eerst het pompje eraf. Het dopje is gemaakt van aluminium en kun je via het plastic afval (PMD) laten recyclen. Alle items zijn gecertificeerd door The Vegan Society.

the body shop choice geur review

The Body Shop Rebel Rosebud 

Heb je zo’n dag, waarbij je zin hebt om te doen wat jij wilt? Laat je innerlijke rebel dan spreken met de warme, koppige en fluweelachtige akkoorden van roos absolute, saffraan en amber. Een complexe en verleidelijke combinatie.

Deze reeks is gemaakt met meer dan 87% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

the body shop rebel rosebud review

Topnoot: saffraan
Hartnoot: roos absolute, jasmijn
Basisnoot: mos, synthetische musk, amber

De geur opent heel kruidig dankzij de saffraan. Na enkele minuten verdwijnt dat langzaam naar de achtergrond en maakt het plaats voor de bloemige en poederachtige geuren van roos en jasmijn. De beleving wordt afgesloten met de warme geur van musk en de houtachtige amber geur.

The Body Shop Glowing Cherry Blossom

Ben je lekker vrolijk, blij en opgewekt? Geniet van de sensaties van een lentewandeling. Deze zoete en bloemige geur is als de lente in een flesje of als bloemblaadjes die dansen in een lentebriesje. 

Deze reeks is gemaakt met meer dan 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

the body shop glowing cherry blossom review

Topnoten: fuji appel, Chinese magnolia, osmanthus
Hartnoten: sterjasmijn, Japanse kersenbloem, Japanse kakiplant
Basisnoten: sandelhout, hinokihout, musk

Van deze geur word je instant vrolijk. De geur opent lekker fris en fruitig en een tikkeltje bloemig dankzij de magnolia en osmanthus. Langzaam wordt de sensatie steeds bloemiger met een wat houtachtige ondertoon, waarna die ondertoon steeds meer naar de voorgrond komt. Wel met een vleugje warmte.

The Body Shop Vibrant Bergamot

Heb je zin om je sprankelende en bruisende kant te laten zien? Laat je zorgen los en laat een glimlach op je gezicht toveren met deze fruitige en bloemige geur.

Deze reeks is gemaakt met meer dan 87% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

the body shop vibrant bergamot review

Topnoten: mandarijn, bergamot, passievrucht
Hartnoten: magnolia, lelietje-van-dalen, framboos
Basisnoten: musk, cederhout, amber

Dit is echt dé geur die verkwikt en je laat bruisen. De geur opent heerlijk fruitig met een frisse citrus twist. Dan wordt het wat bloemiger en verdwijnt de citrus meer naar de achtergrond. Dat vermengt zich later met de meer houtachtige noten, waardoor de geur warmer wordt, maar alsnog met een sprankelende twist.

the body shop choice geurlijn review

Hoe of waar kun je de Eau de Toilettes het beste sprayen? Nou… The Body Shop zegt daar het volgende over: spray het over je hals, je polsen, achter je oren, waar en wanneer jij dat wilt; it’s your flagrance, so do it your way.

Ik vind alle drie de geuren echt heerlijk. Het ligt inderdaad maar net aan mijn stemming waar ik zin in heb. Viibrant Bergamot pak ik bijvoorbeeld sneller in de ochtend, terwijl ik Glowing Cherry Blossom heerlijk in de avond vind. Kortom: voor ieder moment en ieder individu wat wils!🥰

Je shopt de The Body Shop Eau de Toilettes online en in de winkels van het merk voor € 28,00 | 50 ml.

the body shop choice review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Jolanda 1 juni 2022 - 08:53

Die bergamot klinkt als een heerlijke geur! Blijven ze lang geuren voor je gevoel?

Reply
bychristiana 6 juni 2022 - 09:19

Ik gebruik ze zelf ook graag! Normaal ben ik eigenlijk helemaal niet zo van de ‘frisse’ geuren, maar ik vind Vibrant bergamot dus verrassend lekker.

Reply

Plaats een reactie