The Body Shop adventskalenders 2021 | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
the body shop adventskalender 2021 inhoud

Het aftellen naar de Kerst kan beginnen, want de nieuwe Adventskalenders van The Body Shop zijn binnen. De lades bevatten allerlei leuke verrassingen. Daarbij hebben ze een gloednieuw, feestelijk pop-updesign waarmee ze je meteen meenemen naar een kleurrijke kerstwereld. De drie kalenders zijn dit jaar geïnspireerd op voorbeelden van ‘selfless love’, onbaatzuchtige liefde, van mensen overal ter wereld. Ze zijn gevuld met allerlei lekkers en acts of kindness waarmee je elke dag weer, ook in de donkere dagen voor de Kerst, een lichtje kan laten schijnen in het leven van vrienden, familie en gewoon je medemens. Ik laat je een sneak peek zien van de drie adventskalenders van 2021.

Koop je een van de adventskalenders, dan draag je bij aan organisaties verspreid over de wereld die ondersteuning bieden aan vrijwilligers die het hele jaar door klaarstaan voor anderen. Samen met jou wil The Body Shop wereldwijd £ 500.000 doneren aan organisaties die ondersteuning bieden aan mantelzorgers en andere onbetaalde zorgverleners die zich via georganiseerd vrijwilligerswerk inzetten voor de zorg aan anderen. Dus doe mee en spread the love.

Bovendien, in elk doosje in de kalender vind je niet alleen een body-loving surprise, maar ook een kleine act of kindness waarmee je in de donkere dagen voor de Kerst een lichtje kan laten schijnen in het leven van je vrienden, je familie en je omgeving in het algemeen.

The Body Shop Share the Joy | € 55,00

Als je deze kalender openmaakt, tref je een stel vrolijke types die je swingend in kerststemming brengen via hun liefde voor muziek.

the body shop adventskalender share the joy

Achter de 24 luikjes vind je allerlei lekkers, bijvoorbeeld een paar Bath Bubbles voor een feestelijk, kleurrijk bad, nieuwe Body Butters om je huid 96 uur lang zacht en soepel te houden, en zelfs twee Sheet Masks om even heerlijk mee te ontspannen.

The Body Shop Share the Love | € 90,00

In deze kalender word je begroet door mensen die, in feestelijke uitmonstering, op straat donaties inzamelen om anderen te trakteren op een dosis liefde. 

the body shop adventskalender share the love

Onder de 25 verrassingen die erin zitten zijn een paar full-size favorieten, waaronder de romige Shea Shampoo en de gloednieuwe Avocado Body Butter, en mini’s van huidverwennende gezichtsmaskers. 

The Body Shop Share the Love & Joy | € 130,00

Maak deze kalender open en je bent meteen helemaal in kerststemming. Er wordt alvast een feestje gebouwd rondom het gezellig met z’n allen opzetten van de boom. 

the body shop adventskalender share the love & joy

Deze kalender bevat 25 cadeautjes, waaronder bestsellers als Drops of YouthTM Youth Concentrate, Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en een mini van het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Een kalender boordevol beauty van top tot teen, van binnen en van buiten. 

De adventskalenders zijn vanaf nu verkrijgbaar op thebodyshop.com. Vorig jaar heb ik ook al eens een The Body Shop adventskalender unboxt. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

Rosalie Devilee 9 september 2021 - 13:35

Ik heb de kalender besteld!
Ben nu al erg nieuwsgierig 🤩

Reply

Plaats een reactie