Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller review

door Daphne - verdraaid mooi
teaology rose quartz vibrating face roller review gebruik

Ik liet je een poos terug al een ‘beautytool’ zien van Beautytasting die trilt (😉), maar deze keer ontving ik een variant voor het gezicht: een roller van natuurlijke rozenkwarts. Ik vertel je waar het goed voor is, hoe je het gebruikt en wat ik ervan vindt. Daarom lees je hier de Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller review.

teaology rose quartz vibrating face roller review gebruik

Deze huidverzorgingstool met natuurlijke rozenkwarts is speciaal ontworpen om het gezicht met een ontspannende massage te ontstressen en verlichten. Het maakt gebruik van Sonic Vibration met meer dan 6.000 sonische trillingen per minuut, waardoor het een extra boost geeft aan je verzorgingsritueel. Het werkt gewoon op batterijen (1 AA om precies te zijn), dus je kunt het gemakkelijk gebruiken waar jij wilt. De tool helpt bij het shapen van je gezichtscontouren: je gezichtspieren worden verstevigd, de huid wordt verhelderd en verfrist en zwellingen (zoals wallen) worden verminderd. Het is geschikt voor alle huidtypen. 

Zo gebruik je het

Gebruik de roller één tot twee keer per dag en zo’n vijf tot tien minuten per keer. Om de face roller aan te zetten, draait je de onderzijde tegen de klok in totdat het begint te trillen. Laat hem dan in opwaartse en buitenwaartse bewegingen over het gezicht, de hals en decolleté glijden. Er zijn hele tutorials op YouTube hoe je zo’n roller het beste kunt gebruiken voor een bepaald resultaat, dus ik zou zeker ook even Googlen als ik jou was.

Gebruik de face roller in combinatie met de juiste skincare

teaology rose quartz vibrating face roller combinatie skincare

Ik heb je al eens eerder producten laten zien van Teaology, waaronder de Peach Tea Hydra Cream. Lees de review even terug als je benieuwd bent naar de precieze werking, de ingrediëntenlijst en mijn mening. Die crème kun je perfect in combinatie met de roller gebruiken, waardoor het resultaat versterkt kan worden en je huid zo optimaal kan profiteren van beide producten. Je kunt het natuurlijk met elke serum of crème combineren die jij fijn vindt. 

Review Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller

Je ontvangt de roller in een prachtig stevig, kartonnen doosje. Daarin vind je ook een stoffen zakje, waardoor je het veilig kunt opbergen. Daaraan zie je ook wel dat het echt een luxe beautytool is.

teaology rose quartz vibrating face roller review zo gebruik je het

Wist je dat je aan de temperatuur van de steen kunt nagaan of het een echte rozen quartz is? Als de steen zich niet aanpast aan de omgevingstemperatuur en dus heel koud blijft, dan is de kans heel groot dat je een echte hebt!

Ik had al eens eerder een gezichtsroller gekocht bij Action die ik gebruikte om het serum meer in mijn huid te rollen. Alleen door de massagefunctie bij deze variant krijg je nog meer het gevoel dat je skincare nog meer in je huid ‘geklopt’ wordt. Verschillende merken raden je aan om hun product in je huid te kloppen met je vingers, maar met deze tool krijg je wat mij betreft hetzelfde effect. Ik gebruik het zelf het liefst in combinatie met een sheetmasker, omdat ik dan echt langer de tijd neem voor mijn beautymomentje. Een serum of crème smeer je toch sneller op je gezicht. Al is de roller in combinatie met een olie-achtige serum echt geweldig!

De Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller is nu in de sale op Beautytasting van € 50,00 voor € 40,00. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je nog eens 20% korting en dat geldt op het gehele assortiment. Dus ook op items in de sale. Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50,00 ook nog een gratis gift. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 23 oktober 2021 - 08:01

Ik kan me voorstellen dat deze net weer even iets extra’s voor je huid doet dan een ‘normale’ variant die niet trilt. Hij ziet er ook zo fancy uit;-)

Reply
Deb 23 oktober 2021 - 21:02

Ik vind ‘em vooral heel mooi en zou ‘em als ‘prop’ gebruiken. Om ‘em op mijn gezicht te gebruiken, zie ik mezelf niet doen. Heb daar gewoon ook het geduld niet voor 😂.

Reply

Plaats een reactie