Teaology Beauty Booster review

door Daphne - verdraaid mooi
teaology review skincare masks

Toen ik dit bijzondere masker net voor Halloween binnen kreeg, dacht ik even dat het bij een bepaald kostuum zou horen… Dit was compleet nieuw voor mij: een siliconen masker die je over een ander skincare product aanbrengt. Ik laat dit bijzondere exemplaar aan je zien samen met wat producten die je ermee kunt combineren. Daarom lees je hier de Teaology Beauty Booster review in combinatie met de review van de Teaology Hyaluronic Infusion. 

teaology beauty booster review herbruikbaar gezichtsmasker

De Beauty Booster is een siliconen masker die de werking van je favoriete skincare product versterkt. Je gebruikt het dus in combinatie met elkaar, zoals met je serum, crème of gezichtsmasker; zowel een cream- als sheet masker. Zo wordt de effectiviteit van het product versterkt en haal je dus echt alles uit het product.

Het siliconen masker is dermatologisch getest en is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. Doordat het siliconen zo flexibel is, sluit het naadloos aan op het gezicht als een tweede huid. Ook fijn: je kunt het masker meerdere keren gebruiken. Zelfs maanden als je het masker goed onderhoudt en dus na gebruik goed wast met water en vervolgens bewaart op een droge plek.

Review Teaology Hyaluronic Infusion

teaology hyaluronic infusion review

De eerste keren heb ik de Beauty Booster gebruikt in combinatie met het Hyaluronic Infusion serum en daarna heb ik het natuurlijk ook zonder masker gebruikt. Het is een intensief hydraterend serum met onder meer moleculair hyaluronzuur en biologische blauwe thee infusie. Bij regelmatig gebruik oogt het gezicht jong en rimpels worden geleidelijk gladgestreken. 

Op onderstaande afbeelding vind je de volledige ingrediëntenlijst, die voor 99% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ik licht ze allemaal toe.

teaology hyaluronic infusion ingredienten review

  1. Aqua, gemaakt van 100% tea infusion
  2. Propanediol hydrateert en maakt de huid glad. 
  3. Sodium Hyaluronate, oftewel hyaluronzuur. Het hyaluronzuur in dit serum bevat de optimale hoeveelheid laag, gemiddeld en hoog molecuulgewicht om alle lagen van de opperhuid onmiddellijk te hydrateren en kan een hoge hoeveelheid aan vocht vasthouden. 
  4. Camellia Sinensis Leaf (Blue Tea), oftewel blauwe thee-infusie, is rijk aan mineralen, vitamines en antioxidanten om de huid te beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf en tegen huidveroudering. 
  5. Phenoxyethanol is een conserveermiddel en een bacteriedodende stof dat ontvettend werkt. 
  6. Ethylhexylglycerin houdt vocht vast, verzorgt en remt geurvormende bacteriën. 
  7. Sodium Phytate is een stabilisator.

Je kunt het serum zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken op je gezicht, oogcontouren en hals in combinatie met je dagelijkse crème. 

teaology hyaluronic infusion review textuur

Het serum heeft een fijn pipetje, waarmee je het product gemakkelijk kunt doseren en hygiënisch kunt gebruiken. De textuur is wat stroperig en vol, waarbij je huid na het aanbrengen wat plakt. Dat verdwijnt zodra het goed ingetrokken is of wanneer je er crème overheen aanbrengt. Let op dat je ’s ochtends niet teveel gebruikt, omdat je foundation daarna snel kan gaan rullen. Ik vind het daarom het fijnst om dit serum ’s avonds te gebruiken. Verder vind ik het heel fijn dat hyaluronzuur al zo hoog in de ingrediëntenlijst staat en dat is natuurlijk fijn voor je huid. Of het rimpels echt laat verdwijnen weet ik niet, maar het vult zeker de droogtelijntjes op.

De Teaology Hyaluronic Infusion shop je voor € 38,02 | 15 ml op beautytasting.com. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 gaat er 20% vanaf!

Teaology Green Tea AHA + BHA mask

Ik zei het al eerder: je kunt de Beauty Booster ook gebruiken in combinatie met een sheetmask. Ik ontving daarvoor het Teaology Green Tea AHA + BHA mask. Die sluit alleen niet helemaal aan bij de behoeften die mijn huid heeft en daarom heb ik hem doorgeschoven naar mijn vriend. Natuurlijk ga ik je wel meer over dit masker vertellen voor het geval het wel een match is met jouw huidtype, namelijk een vette, acnegevoelge huid.

teaology pore purifying green tea aha mask review

Met dit masker worden alle onzuiverheden verwijderd en wordt je huid verzorgd en gehydrateerd voor een stralende huid. Daarnaast helpen de actieve ingrediënten je poriën te reinigen en je huid weer terug in balans te brengen.

Het masker is gemaakt van zacht, biologisch afbreekbaar en elastisch katoenvezels die perfect aan je gezicht en hals hechten dankzij de vier oorlusjes. Die lusjes hebben een drievoudige werking: het voorkomt dat de actieve ingrediënten verdampen, het bevordert de absorptie in 10 minuten en het vormt zich goed rond de contouren van de huid. En je kunt zelfs op je kop gaan staan zonder dat het masker loslaat.

teaology pore purifying green tea aha mask ingredienten review

Op bovenstaande afbeelding vind je de volledige ingrediëntenlijst, die voor 98% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule is verrijkt met een concentraat van Teaology’s gepatenteerde antioxidant biologische groene thee-infusie, een exfoliërend complex van alfahydroxyzuren dat de huid regenereert en verlicht, en een natuurlijke bron van salicylzuur (BHA) dat zachtjes onzuiverheden verwijdert en de poriën ontstopt. Hyaluronzuur zorgt voor diepe hydratatie en een liftend effect in de verschillende lagen van de opperhuid. Verder wordt de huid beschermd tegen onzuiverheden en tegen externe invloeden door de synergetische werking van ontstekingsremmende niacinamide en een extract van groene thee dat rijk is aan epigallocatechine (EGCG).

Review Teaology Beauty Booster

Het is dat het masker doorzichtig is, maar ik kreeg een beetje het gevoel dat ik in een aflevering van The Squid Game beland was. Ik heb dan ook nog nooit zo hard geduimd dat er geen postbode zou aanbellen… Wel is dit masker echt de meest bijzondere variant die ik ooit gebruikt heb. Normaliter droogt een sheetmask na zo’n 10 tot 15 minuten op en is het serum deels in mijn huid en deels in de lucht beland. Door de combinatie van dit masker blijft het serum veel meer in het sheetmasker en dus op mijn huid, waardoor het echt een gigantische boost geeft. 

teaology beauty booster review herbruikbaar gezichtsmasker

Naast de combinatie van een sheetmasker heb ik het ook met het Teaology Hyaluronic Infusion serum gebruikt. Daar merkte ik zeker ook verschil, omdat het veel minder snel ‘opdroogde’. Datzelfde geldt bij een crème of olie. Al blijft mijn voorkeur echt uitgaan naar de combinatie met een cream of sheet mask, want dan merk je pas écht gigantisch verschil. Ben je dus fan van maskertjes een kan jouw huid nog wat extra’s gebruiken? Dan zou ik de Beauty Booster zeker kopen!

De Teaology Beauty Booster shop je op beautytasting.com voor € 11,95. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting (op het gehele assortiment!). Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50,00 ook nog een gratis gift. Lees ook de andere Teaology reviews!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 19 november 2021 - 15:43

Haha, ik moest nu direct denken aan dat je een keer schreef dat je soms zo gek wordt aangekeken als je buiten foto’s aan het maken bent, stel je voor dat je dit masker buiten opgedaan had, ik denk dat bepaalde mensen direct de politie gebeld hadden;-) Wel innovatief weer zeg, dat je dit over skincare heen aanbrengt!

Reply

Plaats een reactie