Tarte Shape Tape Concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
tarte-shape-tape-concealer-review-2

Als jij een beauty goeroe bent, dan heb je vast al eens van de Tarte Shape Tape concealer gehoord. Volgens vele beautylovers is dit namelijk de nummer één concealer van de wereld. Daarom ben ik erg benieuwd of deze concealer bestand is tegen mijn diepblauwe, donkere kringen. Je leest hier de Tarte Shape Tape concealer review.

tarte-shape-tape-concealer-review

De flacon zit verpakt in een kartonnen, glanzend dieppaarse verpakking. Dat vind ik zelf erg prettig, omdat mensen dan toch minder snel een verpakking open kunnen draaien. De flacon heeft, net als veel Tarte producten, een leuk printje op de dop. De producten van Tarte hebben trouwens tal van printjes, die op diverse producten terug komen. Heel vrolijk! De applicator is erg groot, waardoor je ook gemakkelijk met deze concealer zou kunnen contouren.

tarte-shape-tape-concealer-review-3

Tarte belooft met deze concealer een volledige dekking met een vlekkeloze, matte finish. Het zou daarom alle imperfecties verbergen, de huid glad en steviger maken. De formule zou romig en gemakkelijk te blenden zijn en niet creasen. Door het mangozaad en shea butter zou het de huid voeden.

De formule is vegan en vrij van parabenen, minerale oliën, flataten, triclosan, natriumlaurylsulfaat en gluten.

tarte-shape-tape-concealer-swatch-20B-light-review De concealer is verkrijgbaar in maar liefst 29 kleuren. Ik laat je hier de kleur 20B light zien. Dat is de op zes na lichtste kleur. Moet je nagaan! Op de huid is al te zien dat het redelijk snel mat opdroogt en het een goede dekking heeft.

Look & review Tarte Shape Tape Concealer

Tijd om de concealer te testen onder mijn ogen! Om je een goed beeld te geven wat de concealer doet, heb ik een voor- en na foto toegevoegd.

tarte-shape-tape-concealer-review-4 tarte-shape-tape-concealer-review-5

De concealer is absoluut full-coverage! Het licht mijn ogen echt op en er is geen donkere vlek meer te zien!

tarte-shape-tape-concealer-review-look

De concealer is in eerste instantie vrij vloeibaar. Je hebt erg weinig nodig voor een goede dekking. Een dun laagje zorgt namelijk voor een medium tot full coverage dekking. Wil je een volledige full coverage dekking? Dan kun je het gemakkelijk opbouwen tot een prachtige, full coverage dekking. De concealer droogt vrij snel, mat op. Dat kan bij sommige producten leiden tot een wat cakey effect, maar dat is bij deze concealer zeker niet het geval! Het ziet er natuurlijk uit. Ook blijft het de hele dag perfect zitten, zonder in de lijntjes te trekken of te vervagen. Zelfs niet op hele hete dagen!

Ik liet je eerder de NARS radiant creamy concealer zien. Daar was ik ook al erg over te spreken. Het verschil tussen die twee is dat de Tarte concealer nog net wat beter en langer blijft zitten ten opzichte van die van NARS. Al is NARS makkelijker verkrijgbaar in Nederland.

tarte-shape-tape-concealer-review-1

Deze geliefde concealer is helaas niet in Nederland te koop. Ik heb dit item gekocht bij de Sephora in Lille, Frankrijk. Waarom ik er dan toch een hele review aan wijd? Jullie lieten mij, naar aanleiding van de shoplog op mijn Instagram Story, weten daar erg benieuwd naar te zijn.

De Tarte Shape Tape concealer is te koop voor € 27,00 via de webshop van Sephora Frankrijk.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie