TAOASIS geurset Winterzeit review

door Daphne - verdraaid mooi
toasis geurset winterzeit review

Een geur is enorm bepalend voor je emotie, de sfeer en een ruimte. Zeker tijdens koude herfst- en winterdagen vul ik graag de ruimte met een bepaalde geur. Ik laat je vandaag een leuke giftset zien (die dus ook leuk is om te geven tijdens de feestdagen!) met een winterse geurcompositie. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de TAOASIS geurset Winterzeit.

TAOASIS heeft alleen 100% volledig natuurlijke en hoogwaardige etherische oliën van gecertificeerd biologisch of Demeter-teelt. Daarom zijn alle producten duurzaam, eerlijk en milieuvriendelijk. De grondstoffen voor TAOASIS zijn dan ook geurige planten, waarvan de aroma’s biologisch gecertificeerd zijn en een aantal het Demeter keurmerk hebben. Dat is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding.

TAOASIS vrij vertaald: leven in harmonie met de natuur.

toasis geurset roomspray kaminfeuer review

Geurnoten Winterzeit & zo gebruik je het

Geurcompositie Winterzeit is, zoals het merk zelf zegt, knuffelig en verwarmend. De essentiële olie is verrijkt met biologische essentiële oliën van bloedsinaasappel, cacao en tonka. De Kaminfeur roomspray is verrijkt met de biologische essentiële oliën van sinaasappel, zilverspar en vetiver. Verder bevat het Demeter alcohol.

toasis geurset review

Het zijn dus twee warme, winterse geuren die je beiden ook op een andere manier verspreidt in de ruimte. De vloeibare essentiële olie gebruik je samen met het stokje en de dennenboom. Je plaatst het stokje onder de dennenboom en plaatst het in zijn geheel op het aroma flesje. Zo kan de dennenboom zich via het stokje volzuigen met de Winterzeit geur en dan kan de geur subtiel verspreiden over de ruimte. Met de roomspray kun je de ruimte direct parfumeren met slechts enkele sprays. Dus met de roomspray heb je de ruimte direct gevuld met de geur, terwijl het met de dennenboom wat langer duurt. Gevolg is dat de roomspray sneller zal vervliegen en de geur die vrijkomt van de dennenboom langer de ruimte zal vullen. 

Review TAOASIS geurset Winterzeit

Het vullen van de ruimte met zo’n aroma flesje en een ornament is compleet nieuw voor mij, maar gelukkig is mijn eerste indruk wel gelijk goed. Met zo’n roomspray heb je inderdaad gelijk een geurbeleving, waarbij dat bij het flesje wat langer duurt. Alleen ruik je de geur van het aroma flesje veel langer en blijft het zich continu in de ruimte vullen. Echt heel erg lekker! Ik spray de roomspray trouwens vaak op bijvoorbeeld een kussen of badkamermatje. Hierdoor blijft het toch net wat langer hangen dan normaal. Beide geuren zijn trouwens heerlijk winters en daarom passend bij deze tijd van het jaar!

Je shopt de TAOASIS geurset Winterzeit voor € 19,90 op ecomild.nl en bij geselecteerde schoonheidssalons, therapeuten en (web)winkels. De roomspray heeft een inhoud van 50 ml en het aromaflesje 10 ml.

toasis geurset winterzeit review ecomild

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie