Swimwear inspiratie 2021 | zo accentueer je jouw taille

door Daphne - verdraaid mooi
swimwear inspiratie trends 2021

Als we de voorspellingen mogen geloven, gaan de temperaturen de komende weken eindelijk weer omhoog. Ik reserveer alvast een ligbedje aan de zee en kijk in de tussentijd naar de nieuwste swimwear trends op my-jewellery.com, zodat ik kan stralen en flaneren over het strand. Every body is a summer body, dus laat je inspireren en geniet deze zomer! 

Ga jij voor een badpak of bikini?

Mijn voorkeur gaat naar een bikini, maar de laatste tijd ben ik een badpak meer gaan waarderen. Zeker omdat er genoeg varianten zijn die jouw decolleté en/of taille perfect accentueren en daarom echt modieus zijn. Niet dat saaie en onflatteuze van vroeger meer dus. Kijk maar eens naar de prachtige onderstaande modellen; die zijn verre van saai! Beide varianten hebben uitneembare cups en verstelbare bandjes. De bandjes bij het groengestreepte badpak zitten trouwens vast. Wel zo prettig en vooral veilig. 

my jewellery swimwear badpak 2021

Ik kies graag voor een bikini. Buitenom dat ik de aandoening aan mijn rug (scoliose) niet langer wil verbergen, voel ik mij prettiger in een bikini. Het zit lekker en mijn wat kleinere borsten komen beter uit in een bikinitop. Daarbij ben ik zeker niet sportief op het strand of bij het zwembad, dus ik hoef niet bang te zijn dat ik mijn top of broek ineens kwijt ben. 😉 Ben je zelf wat kleiner, sportief of voel je je bijvoorbeeld niet prettig wanneer je buik zichtbaar is? Ga dan voor een badpak. Je lijkt zo optisch langer en is je eventuele onzekere punt verborgen.

bikinitop kleine borsten cupmaat 2021

Ik houd zelf van bikinitops die er juist niet uitzien als een reguliere bh. Met dat soort modellen ga ik namelijk altijd de mist in… Het past niet mooi en ik heb inkijk. Daarom ben ik fan van onderstaande modellen. De roze variant is de bikini variant van het badpak. My Jewellery heeft meer van dezelfde prints en modellen in zowel een bikini als badpak variant. Dus keuze genoeg! Bij de witte en de bloemetjes top kun je de bandjes eraf halen.

Taille accenturen? Zo doe je dat!

Buitenom je persoonlijke voorkeur raad ik je aan om naar jouw figuur te kijken en te bedenken wat je wilt benadrukken of juist verbergen. Als een peerfiguur zou je misschien andere punten willen accentueren dan bijvoorbeeld een appelfiguur. Ik leg je uit hoe jij je taille kunt accentueren. Dat staat onder andere prachtig bij een recht figuur, waarmee je zo een taille creëert. 

taille accentueren badpak ceintuur waistband

Met een waistband, oftewel een ceintuur, creëer je en accentueer je je taille. Het badpak met zwart-witte strepen heeft zo’n (afneembaar) ceintuur. Daarbij lijkt je lichaam langer en slanker door de verticale lijnen. Het groene badpak is ook wat hoger uitgesneden bij de benen, waardoor je benen langer lijken.

Draag jij liever een bikini en wil je daarmee je taille accentueren? Ga dan voor een hoog uitgesneden bikinibroekje. Hierdoor ligt het accent op de taille én creëer je optisch langere benen. Met een high waist bikinibroekje met meer bedekking wordt het smalste gedeelte van je taille geaccentueerd. Ook goed voor mensen met een appelfiguur!

high waist bikinibroek taille accentueren

Kortom: het zijn heel wat trucjes om zones van jouw lichaam te accentueren of bedenken. Natuurlijk gaat het er uiteindelijk om waar jij je prettig bij voelt, ongeacht het model van de swimwear. Uiteindelijk kan iedere soort badpak of bikini bij je passen en bestaat er geen goed of fout, maar met diverse designs kun je wel spelen met je figuur en bepalen waar jij de nadruk op wilt leggen. 

Enjoy the summer season!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 14 juli 2021 - 08:24

Oh die twee badpakken zijn leuk zeg, vooral die groene! Zelf draag ik altijd een badpak, ik vind dat lekkerder zitten dan een bikini.

Reply
Natascha - Beautyopinie 14 juli 2021 - 08:55

Dat groene badpak is inderdaad leuk! Toevallig zoekt een goede vriendin van me nog zoiets, deze ga ik haar tippen!!

Reply

Plaats een reactie