Summer ready met Essence

door Daphne - verdraaid mooi
essence-summer-ready

Ben jij al summer ready met Essence? Zon, zee en strand vragen om een look, waarmee je de zomer tegemoet kunt lachen. Met deze producten van Essence, kun jij de zomer tegemoet lachen!

essence-shine-shine-shine-lipglossShine Shine Shine lipgloss – € 1,99
Deze lipgloss geven je lippen een ongelofelijke glans en een prachtige wet-look finish. Het heeft een super zachte structuur en een handige, hartvormige applicator waarmee je de lipgloss gemakkelijk en precies kunt aanbrengen.

essence-melted-chrome-eyeshadowMelted chrome eyeshadow – € 2,99Deze oogschaduwtinten met ‘bouncy’ textuur doen denken aan gesmolten metaal en geven intense kleuren af. De trendtinten zijn zilver, koper, taupe, rosé, nude en violet.essence-shine-last-and-goShine, last & go – € 1,69
Alleen maar lof voor deze nagellak!!! De formule heeft een gel-effect en garandeert optimale houdbaarheid, intense kleur en een fantastische glans. Ze zijn te koop in bizar veel tinten, dus voor ieder wat wils.

essence-go-for-the-flow-highlighter-paletteGo for the glow highlighter palette – € 5,99
Dit zijn drie holografische highlighter tinten, waarmee je de zomerse, glinsterende glow op je huid kunt toveren. Het is verkrijgbaar in twee versies, met coole pastels en in warme bronzingtinten. Solo, gemengd of in laagjes aanbrengen.essence-lash-princess‘Lash Princess’ familie – € 3,39
De nieuwste aanwinst van de familie: een waterproof versie van de Essence bestseller. Ideaal voor lange stranddagen of poolsessies. De speciale, conische vorm van het fiberborsteltje geeft lengte en dramatische volume voor een fantastisch valse wimpereffect.

Voor welke look ga jij deze zomer?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie