Nieuw concept StyleTone | surprise me van februari

door Daphne - verdraaid mooi
styletone surprise me februari items nieuw concept review inhoud

Eind december vertelde ik al in het kort dat de traditionele boxen bij StyleTone vanaf 2023 met de maandelijkse abonnementen zouden verdwijnen. Je kunt nu zelf een box samenstellen en kiezen wat je wilt hebben én wanneer je het wilt ontvangen. Ik testte het uit én ontdekte dat het verrassingseffect nog steeds mogelijk is. Ben je benieuwd en wil je de box met 20% korting shoppen? Scroll dan snel verder om alles te lezen over het nieuwe concept van StyleTone.

20% korting met de kortingscode Daphnestyle20%

Zo werkt het StyleTone concept

De maandelijkse abonnementen zijn compleet geschrapt en vanaf nu kun je zelf je eigen box samenstellen. Via de website kun je kiezen uit tientallen beautyitems met zowel make-up als skincare. Klik acht producten aan die je graag wilt ontvangen, betaal € 30 (ongeacht wat de producten in totaal waard zijn) en binnen één tot twee werkdagen ontvang je jouw zelfgekozen pakket. Je hebt dus zelf de regie in handen.

Toch verrassingsproducten

Vond je dat verrassingseffect toch wel erg leuk? Dan heb ik goed nieuws! Iedere eerste twee weken van de maand (die online komt op de eerste donderdag van de maand) vind je vijf verrassingsproducten in de categorie skincare en make-up. Kies er zelf nog drie bij en je hebt alweer een complete box. Precies dat heb ik gedaan! Na die twee weken worden de producten bekend gemaakt als je toch niet zo van verrassingen houdt. 😉

styletone gratis product surprise me februari items nieuw concept review inhoud

Ik vind het onwijs leuk dat je de box nog steeds voor slechts € 30 kunt shoppen, ongeacht de prijs van de producten zelf. Zelf koos ik bijvoorbeeld voor de Yummygums hairgummies en die hebben een winkelwaarde van € 24,50. Daarbij krijg je deze maand een luxe douchegel van Louis Widmer cadeau ter waarde van € 14,50. Het is dus nog steeds een goede deal en je kunt helemaal zelf bepalen wat je wilt zonder mismatches met jouw huidteint of -type.

Surprise me producten uitgelicht

Ik kon het niet laten om toch weer een unboxing video te maken en daar licht ik de surprise me producten van februari uit en swatch ik wat items!

Wil je het nieuwe concept zelf ook proberen? Ga dan naar styletone.com en vul de code Daphnestyle20% in voor het betalen, waarmee je 20% korting krijgt op de februari box.

Wat vind jij van het nieuwe concept?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Thea 8 februari 2023 - 10:33

Past het nog steeds door de brievenbus?

Reply
Natascha van Zijtikt.nl 10 februari 2023 - 20:05

Super leuk vind ik dit! Nu wil ik het misschien ook wel een keer gaan proberen 🙂

Reply

Plaats een reactie