Soul Secrets Wisdom of India review

door Daphne - verdraaid mooi
soul-secrets-wisdom-of-india-review

Producten om je huid te reinigen en te verzorgen moeten vooral goed werken, maar het uiterlijk wil ook wat. De producten die ik je vandaag laat zien, wil je qua looks zeker in de badkamer hebben, maar werken ze ook goed? Ik ga het testen en daarom lees je hier de Soul Secrets Wisdom of India review met de shower foam en de bodymilk spray.

soul-secrets-wisdom-of-india-review-1

Soul Secrets heeft meerdere productlijnen met authentieke ingrediënten en waardevolle badtradities uit de hele wereld, die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Ik ga de geheime schoonheids- en wellness rituelen ontdekken uit de Wisdom Of India lijn. Die lijn is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda ritueel. Het combineert witte lotus en sesamolie die helpen om lichaam en geest in perfecte harmonie te brengen.

Review Soul Secrets Wisdom of India

soul-secrets-wisdom-of-india-shower-foam-review

Als je een doucheproduct hebt met een fijne geur, is het wel zo lekker om die langere tijd te kunnen blijven ruiken. Vaak smeer ik mijn lichaam in met een andere geur bodymilk dan het doucheproduct en is de geurbelevenis van het doucheproduct verdwenen. Dat is zonde, zeker met dit soort producten. Alleen hebben alle items uit deze lijn dezelfde heerlijke geur. Het ruikt sensueel, warm en een tikkeltje bloemig maar niet te zoet.

soul-secrets-wisdom-of-india-shower-foam-review-1

De douchegel komt uit de flacon als een gel, maar verandert al snel in een zacht schuim. Ik houd van doucheschuim dat eerst een gel is, omdat het naar mijn idee net wat lekkerder schoonmaakt. Daarbij voelt het lekker zacht aan op de huid en ruikt het natuurlijk heerlijk. De douchegel werkt met een simpele drukdop, die op de plek waar je je vinger moet houden, wat meer structuur heeft. Wel zo handig met al dat water. Neem je het mee op reis, dan beschermt de dop de drukdop, waardoor niet je hele toilettas onder het schuim zit.

soul-secrets-wisdom-of-india-bodymilk-spray-review-1

Bij een bodymilk in sprayvorm heb ik vaak wat gemengde gevoelens. Enerzijds werkt het lekker snel, maar vaak nevelt het ook naar plekken waar je geen bodymilk op wilt hebben. Daar moet je bij deze spray niet bang voor zijn! Het is namelijk een heel geconcentreerde spray die alleen bodymilk sprayt op de plek waar jij naar toe richt. Niet ook een paar centimeter ernaast. Het heeft een lichte en vrij dunne textuur, die makkelijk uitsmeert en een verzorgende en zachte laag achterlaat op de huid. Het voelt zeker niet vet aan en trekt snel in de huid. De geur trekt niet in de huid, maar blijft lekker aanwezig, heerlijk! De dop kun je trouwens draaien en daarmee ook ‘op slot’ zetten, waardoor het ook weer veilig is om mee te nemen in je toilettas.

soul-secrets-wisdom-of-india-bodymilk-spray-review

De Soul Secrets Wisdom of India bodymilk spray en de shower foam kosten beiden € 3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Uit dezelfde lijn kun je ook kiezen voor de Shower Milk, de Body Gel-in-Oil en de Body Scrub.

Heb jij al eens een Soul Secrets lijn geprobeerd van Kruidvat?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 28 januari 2020 - 09:31

De verpakkingen komen me heel bekend voor! Ik heb ook eens iets van Kruidvat in precies dezelfde verpakking gehad, maar dat was wel een andere geur;-)

Reply
Tessa 28 januari 2020 - 19:13

Dat klinkt heerlijk. En wat goedkoop, als je naar de verpakking kijkt, dan zou ik denken dat ze minstens rond de €8 zouden kosten!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 februari 2020 - 08:23

Ja goed he! Ik had ze ook veel duurder geschat!

Reply

Plaats een reactie