Soda Demi Matte Lip Liquid review

door Daphne - verdraaid mooi
soda demi matte lip liquid review-1

Heb jij het nieuwste make-up merk bij Kruidvat al gespot? Ik liet je al een sneak peek van een aantal producten in een IGTV zien met een eerste indruk. Ik duik nu verder in de producten en in dit artikel ga ik de liquid lipsticks testen. Daarom lees je hier de Soda Demi Matte Lip Liquid review.

soda demi matte lip liquid review

De #matteaboutyou lipsticks zijn verkrijgbaar in vier tinten, waarvan ik je er twee laat zien: 001 So Cute en 005 Be Bright. Veel vertelt het merk niet over de producten, behalve dan dat dit lipproduct voor altijd op je lippen blijft zitten. Laten we hopen dat een merk haar beloftes eens niet waarmaakt… 😉 De lipstick zou dus longlasting moeten zijn en een matte finish hebben. Verder zegt Soda: Als je in de spiegel kijkt, wil je alleen nog maar naar je lippen staren.

soda demi matte lip liquid review-3

De lipsticks zitten verpakt in een kleurrijk, kartonnen driehoek doosje. Als je het doosje opent, vind je niet alleen de lipstick, maar ook een stickervel. Daar kun je de doelgroep van het merk dus direct in herkennen. Soda richt zich namelijk op jongeren tussen de 15 en 20 jaar oud. Dat wil trouwens niet zeggen dat ik mezelf te oud vind voor producten van dit merk, maar het zou wel kunnen dat daarom niet alles bij je past. In mijn geval dat stickervel dus. 😉

soda demi matte lip liquid review-2

De applicator loopt taps toe, waardoor je gemakkelijk in je binnenste mondhoek kan komen en precies te werk kan gaan.

Look & review Soda Demi Matte Lip Liquid

Ik laat je swatches van beide tinten zien én ik laat je een foto zien, waarbij ik de lipstick al een aantal uren draag.

001 So Cute

soda demi matte lip liquid 001 So Cute swatch

So Cute is een felle, maar toch zachtroze tint. Ik vind hem mooi, maar ik denk dat als ik net wat bruiner was geweest dat het nog mooier zou zijn. Nu wordt het snel wat fletser. Verder is de dekking perfect.

soda demi matte lip liquid review 001 So Cute swatch

005 Be Bright

soda demi matte lip liquid swatch 005 Be Bright

Tsja… rood. Daar kan je nooit wat fout mee doen haha. Prachtige tint die iedereen kan hebben en de dekking is heel goed.

soda demi matte lip liquid review 005 Be Bright swatch

Op de foto hieronder heb ik de liquid lipstick vier uur op.

Ik zou je aanraden om de lipstick te dragen in combinatie met een lipliner, waardoor de lipstick minder snel de kans krijgt om uit te lopen. Verder droogt de lipstick niet helemaal mat op en blijf je een klein glansje houden. Dat vind ik persoonlijk wel mooi, maar dat is natuurlijk niet wat het merk belooft. Het plakt niet en is zeker longlasting, maar na het eten zou ik de lipstick wel even bijwerken. Het resterende product dat op de lippen zit, kun je trouwens het beste met een waterproof make-upremover eraf halen.

De Soda Demi Matte Lip Liquid is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 4,99.

Ben jij het merk Soda al tegengekomen bij Kruidvat?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

9 reacties

Deb 31 januari 2020 - 08:37

Mooie kleurtjes! Ik kende het merk nog niet, was het nog niet tegengekomen bij Kruidvat. Het roze koraalkleurtje vind ik erg mooi en lekker zomers, maar de rode staat jou absoluut het mooiste.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 februari 2020 - 08:19

Dankjewel lieverd! Ik ben zelf ook het meest fan van de rode tint. 😊

Reply
Tessa 31 januari 2020 - 08:56

De rode is echt prachtig

Reply
Marleen 1 februari 2020 - 07:52

Zooo blij dat ik per ongeluk op je site stuitte! Heerlijk om beauty blogs te lezen. Zo jammer dat veel beautybloggers gestopt zijn de afgelopen jaren, vind t zó leuk om je swatches te lezen, enige nadeel is dat t me veel geld kost aangezien ik nogal wat aanschaf na t lezen 🤣
Keeping up the good work, ik heb nog eea terug te lezen… BLIJ MEE..

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 februari 2020 - 08:07

Ahh bedankt voor je lieve reactie! Ja er zijn inderdaad veel bloggers gestopt, maar ik vind het veel te leuk om zelfs alleen maar aan stoppen te denken!🥰 Haha ja, dan word je toch weer snel verleid hè. Sorry hè hahaha…

Reply
Malu 1 februari 2020 - 23:02

Wat een fijne review! 🙂 ik ben heel benieuwd naar dit merk, ik ga binnenkort eens kijken of ze dit bij de kruidvat in Utrecht hebben 🙂

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 februari 2020 - 08:07

Leuk! Zeker doen! 🥰

Reply
Bianca 3 februari 2020 - 07:06

Jeetje wat een toffe kleuren! Dit merk heb ik zelf geskipt vanwege de kinderlijke uitstraling, maar ik ga toch eens naar deze liquid lipsticks kijken x

Reply
bychristiana 4 februari 2020 - 08:44

Je hebt helemaal gelijk; met rood kan het nooit fout gaan. Ik vind beide kleuren je prachtig staan. Het doosje spreekt me niet zo aan en zonder deze review zou ik het merk dan ook nooit echt uitgebreid bekeken hebben in de winkel, dan is het natuurlijk extra leuk dat de kleuren zo mooi zijn.

Reply

Plaats een reactie