Snob Duck Soap review

door Daphne - verdraaid mooi
snob duck soap review-4

Beautyproducten moeten natuurlijk goed zijn, maar merken die een gezonde dosis zelfspot hebben, trekken mijn aandacht en hebben net een streepje voor. Snob Duck is zo’n merk, waarvan de verpakking te schattig is, maar het verhaal erachter komisch. Je leest hier de Snob Duck Soap review in de geur Melon.

snob duck soap review

Waarom ik Snob Duck komisch vind? Precies om de volgende zinnen vol met zelfspot: “Snob Duck Soap geven je niet de eeuwige jeugd, zuiveren je geweten niet, bieden geen therapeutische of magische behandelingen of andere veelbelovende blalabla dingen.” Waar het merk dan wel voor staat, ga ik je natuurlijk vertellen!

snob duck soap review-2

Snob Duck zijn 100% handgemaakte zepen uit Griekenland, gemaakt volgens de koude proces methode. De verpakking is gemaakt van gerecycled papier. Niet omdat ze gierig zijn of minder professioneel om het zelf te kunnen maken, maar omdat er al genoeg van is, zoals ze zelf zeggen. Het is geschikt voor alle huidtypen en je kunt het gebruiken als handzeep, gezichtszeep of lichaamszeep.

snob duck soap review-1

Op bovenstaande afbeelding vind je de ingrediëntenlijst. Ik kom er niet helemaal achter of het alle ingrediënten zijn, omdat er staat ‘alleen de puurste dingen, zoals…’ Wel staat er op de website dat er gebruik gemaakt is van extra vergine olijfolie uit hun eigen olijfgaard. Verder zitten er dus genoeg voedende en verzachtende ingrediënten in verwerkt die fijn zijn voor je huid.

Review Snob Duck Soap

De zeep ruikt heerlijk fris naar meloen met een vleugje citrus. Heel fris en fruitig. Snob Duck zit vol humor, zelfspot en sarcasme. Waar ze niet mee spotten zijn de ingrediënten van het product. Die staan bekend om onder andere haar voedende  en verzachtende ingrediënten, dus dat is top. Je merkt dat er geen onnodige ingrediënten zijn toegevoegd bij het gebruik van de zeep. Hij schuimt namelijk praktisch niet en dat is ook niet nodig om je schoon te voelen. We zijn het alleen met zijn allen gewend door andere doucheproducten.

snob duck soap review-3

Ik gebruik het als handzeep en dat is zeker in deze tijd dat we (zoals Rutte het zegt) onze handen stuk wassen wel nodig, want het maakt je handen niet droog. De huid blijft juist zacht en gehydrateerd aanvoelen, dus dat is helemaal top! Ze maken geen veelbelovende blablabla beloftes, maar je huid gehydrateerd houden en schoon aan laten voelen, doen ze wel! Kortom: een heel leuk merk met humor en een fijn product.

Het gewicht varieert van eend tot eend, net als in de natuur. Ik zei toch dat dit merk humor heeft? Het is verkrijgbaar in diverse geuren voor € 9,95 bij degroenedrogist.nl en het is 100% natuurlijk en vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

theNextG1rl 8 juli 2020 - 18:38

Deze ziet er idd leuk uit! En meloen! Die moet ik proberen 😁

Reply
Tessa 8 juli 2020 - 19:35

Wat een grappig merk

Reply
Yaika 8 juli 2020 - 22:55

Haha, wat een top merk. Ik vind het fantastisch hoe sarcastisch ze zijn, kan hier erg om lachen. Ik ga zeker een kijkje nemen wat voor producten zij nog meer hebben!

Reply
bychristiana 9 juli 2020 - 14:01

Wat een leuk merk inderdaad! Ik ben ook wel benieuwd naar de eventuele rest van de ingredienten, het lijkt erop dat dit niet de hele lijst is. Moest ook wel lachen om ; weight varies from duck to duck;-)

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 12 juli 2020 - 10:03

Haha heerlijk die humor! Alleen daarom zou je het al kopen. 🙂

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie