Smile Makers | pleasure voor de vrouw

door Daphne - verdraaid mooi
smile makers pleasure voor de vrouw

Het wordt buiten steeds warmer, maar binnen kun je het, als het aan Smile Makers ligt, zelfs heet krijgen! Ik heb, doordat ik zelf chronisch ziek ben, al regelmatig aangegeven dat ik het erg belangrijk vind om mijn lichaam goed te kennen. Daar hoort natuurlijk ook bij dat je goed voor je lichaam moet zorgen, zowel van binnen als van buiten. Alleen had ik het dan niet over het seksuele vlak. Toch is dat ook belangrijk, vindt Smile Makers. Zij willen het seksuele welzijn van iedereen met een vagina normaliseren en daar ga ik hen een handje bij helpen (figuurlijk dan hè…😉). In dit artikel lees je leuke facts, meer over de diverse vibrators die zij hebben en over hun glijmiddel (waarvan ik de ingrediëntenlijst uitpluis). Kortom alles over Smile Makers: pleasure voor de vrouw.

smile makers the billionaire

Kleine side note: nee, ik ga de producten niet voor je reviewen in dit artikel, maar ik ga je er wel meer informatie over geven. Zo kun jij hopelijk voor jezelf de goede keus maken. We weten immers allemaal wat het doel is van deze producten. 😉 

Wist je dat…

70% van de vrouwen clitorisstimulatie nodig heeft om tot een climax te komen?

Een vrouw gemiddeld 20 minuten nodig heeft om op te warmen richting een orgasme?

8 op de 10 vrouwen pijn ervaart tijdens de seks door vaginale droogheid? Bijvoorbeeld door stress of in een bepaalde periode in haar leven.

De vibrators super glad, stil en waterbestendig zijn?

Alle Smile Makers vibrators phtalate vrij zijn? Zo zijn ze 100% veilig voor het lichaam. 

De clitoris het enige deel van het menselijk lichaam is dat er puur en alleen voor het plezier is?

Elk lichaam vol met erogene zones zit en dat deze per lichaam verschillen?

De G-spot eigenlijk het ‘binnenwerk’ van de clitoris is?

Ruim 75% van de vrouwen denkt dat alleen stimulatie van de clitoris zorgt voor een hoogtepunt? Juist het stimuleren van de gehele vagina kan voor een geheel nieuwe ervaring zorgen. 

Meer dan 50% van de vrouwen het liefst een vibrator willen kopen bij reguliere beauty retailers en gezondheidswinkels? 

94% van de vrouwen positief kijkt naar andere vrouwen die een vibrator bezitten? Het wordt namelijk gezien als openstaan voor nieuwe ervaringen, leuk en spontaan. 

Smile Makers The Surfer | € 29,95

smile makers the surfer

Deze kleine vibrator is speciaal gericht op clitorisstimulatie. Door de ronde kop met de kleine bolletjes krijg je de perfecte aanraking op de clitoris. Je kunt kiezen uit drie snelheden en één pulsatiestand. 

Smile Makers The Billionaire | € 49,95

smile makers the billionaire

Weet je nog niet goed of je het prettig vindt om interne of externe stimulatie te krijgen? Dan is dit een goede optie, want je kunt ze op beide manieren gebruiken. Met de ronde kop kun je de clitoris en vulva stimuleren en de slanke vorm van de vibrator is perfect voor de vaginale stimulatie. Je kunt kiezen uit vier snelheden en twee pulsatiestanden.

Smile Makers The Firefighter | € 49,95 

smile makers the firefighter

Deze variant heeft een unieke vorm en is een clitorisvibrator voor uitwendig gebruik. De ronde neus is voor de stimulatie van de clitoris en de ‘vlamvorm’ masseert de schaamlippen rondom. Je kunt kiezen uit vier snelheden en twee pulsatiestanden. 

Tip van Smile Makers: gebruik deze vibrator als aanvulling op de penetrerende seks met je partner.

Smile Makers The French Lover | € 49,95 

smile makers the french lover

Met deze vibrator kun je alle erogene zones ontdekken en stimuleren. Solo of met je partner. De ‘tong’ is glad en flexibel vibrerend voor een zachte beweging op het lichaam. Je kunt kiezen uit vier snelheden en twee pulsatiestanden. 

Tip van Smile Makers: smeer het puntje van de ‘tong’ in met glijmiddel voor een realistische ervaring.

Smile Makers The Tennis Pro | € 49,95

smile makers the tennis pro

Dit is een G-spot vibrator voor inwendig gebruik en ontworpen voor precieze stimulatie. Het ronde, gebogen hoofd zorgt voor de gerichte massage. Je kunt kiezen uit vier snelheden en twee pulsatiestanden. 

Smile Makers The Romantic | € 79,95

smile makers the romantic

Dit is een vibrator voor gevorderden en ook weer speciaal gericht voor de stimulatie van de G-spot. Deze vibrator reikt dieper in de vagina dan de The Tennis Pro. Hierdoor worden ook de gevoelige zwellichamen dieper in de vagina, net voor de baarmoedermond, gestimuleerd. Je kunt kiezen uit vier snelheden en drie pulsatiestanden. 

Smile Makers The Ballerina | € 179,95

smile makers the ballerina

Dit is een handzame, kussenzacht, first-class vibrator die de gehele vulva omarmt en als een tweede huid aanvoelt. Je kunt kiezen uit vier snelheden en drie pulsatiestanden. 

Smile Makers The Generous Gel | € 19,95

smile makers the generous gel

Dit is een glijmiddel met een rijke textuur op waterbasis. Het is gemaakt op basis van farmaceutische ingrediënten die worden gebruikt door luxe huidverzorgingsmerken. Dikaliumglycyrrhizaat, een extract uit zoethoutwortel, gaat irritatie tegen die wordt veroorzaakt door de wrijving tijdens seks. Daarnaast is het vegan, vrij van parabenen en parfum en geschikt voor je intieme zone, siliconen vibrator en voorbehoedsmiddelen (condooms).

smile makers the generous gel ingredienten

Aqua – water
Glycerin – werkt vochtinbrengend en verzacht en beschermt de huid.
Propylene Glycol – is een textuurversterker dat vochtverlies tegengaat.
Methylpropanediol – verbetert de opname van andere ingrediënten, hydrateert en maakt de huid glad.
Carbomer – is ook een textuurverbeteraar dat ook voor het gel-effect zorgt in de textuur.
Sodium Benzoate – is een conserveermiddel.
Sodium Hydroxide – stabiliseert de pH waarde.
Dipotassium Glycyrrhizate – is de eerder genoemde zoethoutwortel-extract.

Vind je het misschien toch lastig om een vibrator te kopen in bijvoorbeeld een parfumerie of drogist? Shop hem dan online op beautytasting.com en ontvang jouw pleasure artikel discreet thuis. Have fun!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie