SLA Paris Shiny Ink Coat review

door Daphne - verdraaid mooi
sla paris shiny ink coat review-2

SLA Paris heeft zes liquid lipsticks, ieder met een bijpassend lip pencil. Ik heb zo’n set ontvangen en ga testen of ze echt een intense en long lasting finish hebben. Daarom lees je hier de SLA Paris Shiny Ink Coat review in de kleur Blake. Samen met de SLA Paris Dermographic Lip Pencil in de kleur Cocoon Nude.

Wat ik bijzonder vind is dat de namen van de lipsticks en lip pencils niet overeenkomen met elkaar. Ik denk dat het voor klanten makkelijker is wanneer de namen overeenkomen, zodat je gemakkelijk je match op de site kunt vinden. Ik had het geluk dat ik alle zes de tinten in het echt mocht zien en daarom heb ik de matches hieronder voor je gemaakt:

  • Charlize – Beige Alizée
  • Blake – Cocoon Nude
  • Taylor – Boyfriend
  • Kourtney – Bouncy Girl
  • Daisy – Coral Love
  • Scarlett – Rouge

SLA Paris Shiny Ink Coat

De Shiny Ink Coat heeft een ultra-intense, glanzende en langdurige finish. Daarnaast heeft het een hoog draagcomfort, is de lipstick niet plakkerig en loopt het niet uit. De pigmentatie is hoog, waarbij de lippen bij een enkele aanraking al een volledige dekking hebben. De formule is verrijkt met sheaboter en hyaluronzuur. Sheaboter hydrateert, voedt en beschermt de lippen tegen invloeden van buitenaf. Zo worden de lippen zacht en krijgen ze hun elasticiteit terug. Hyaluronzuur is een onwijs hydraterend ingrediënt die volgens het merk de lippen voller maakt.

sla paris shiny ink coat review

De applicator heeft een inkeping, waardoor het zich makkelijk vormt naar de lippen en je het product gemakkelijk en egaal kunt aanbrengen. Ook bij de mondhoeken.

sla paris shiny ink coat review-1

SLA Paris Dermographic Lip Pencil

De lip pencil heeft een ultra gepigmenteerde textuur. Hiermee teken je niet alleen de contouren van de lippen, maar je zorgt er ook voor dat je lipstick beter blijft zitten en niet uit zal lopen. Daarbij zijn de formules van de lipstick en het potlood complementair, waardoor ze elkaar aanvullen en zorgen voor een extreme hold.

sla paris dermographic lip pencil review

Swatch, look & review SLA Paris Shiny Ink Coat

Op de afbeelding hieronder vind je swatches. Links van de liquid lipstick (met één veeg!)en rechts van het lip pencil. Daar ben ik twee keer over dezelfde plek gegaan. Je ziet het al: het pigment is top!

sla paris shiny ink coat swatch review

Hieronder vind je drie foto’s. Op de eerste foto bracht ik puur de lip pencil aan, op foto twee bracht ik naast de lip pencil ook de liquid lipstick aan. Foto drie maakte ik vijf uur na het aanbrengen van de producten, waarbij ik tussendoor geluncht heb.

sla paris dermographic lip pencil swatch review sla paris shiny ink coat swatch review-1 sla paris shiny ink coat swatch review-2

Het potlood heeft een matte finish, is boterzacht en goed gepigmenteerd. Zo kun je snel en zonder kracht een strakke lijn zetten en is daarom een goede basis. De Shiny Ink Coat heeft een intense glans en pigmentatie én plakt niet! Daarnaast voelt het zacht aan, zet je met één veeg een full coverage lijn en blijft het product lang op de lippen zitten. Zodra ik ga eten, verdwijnt het pigment en de intense glans wel wat, zoals je kunt zien op de derde foto. Alleen is de lipstick daarna goed bij te werken zonder dat je eerste de oude laag eraf hoeft te halen. Ook perfect voor onderweg dus!

sla paris shiny ink coat swatch review-3

De SLA Paris Shiny Ink Coat kost € 19,50 en de SLA Paris Dermographic Lip Pencil kost € 15,00. Beide producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde salons en via slaparis.nl. Benieuwd naar mijn mening over andere items van dit merk? Bekijk dan andere SLA Paris reviews op mijn blog.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

7 reacties

bychristiana 9 november 2020 - 08:55

Nog nooit gehoord van SLA! Maar de kleur is wel erg mooi, hij staat je ook prachtig.

Reply
Natascha - Beautyopinie 9 november 2020 - 09:47

Wat een leuke review! Het merk is voor mij nog helemaal onbekend, maar klinkt erg goed.

Reply
VWillemse 9 november 2020 - 10:42

Ik weet het niet zeker, maar volgens mij ken ik SLA uit van die beautyboxen.
Ziet er in ieder geval heel goed uit.
Maar wel onhandig dat de namen van de lipstick en pencil niet overeen komen zeg.
Maar het reslutaat is wel mooi.

Reply
Deb 9 november 2020 - 17:16

Mooie kleuren heb je ontvangen. Handig dat jij de match doet met pencils en lipsticks. Was inderdaad handiger geweest wanneer ze hetzelfde zouden heten. Ben wel benieuwd waar de afkorting voor staat van SLA (tenminste ik denk dat het een afkorting is). Ik denk iets anders dan de IT vakterm waar ik regelmatig mee te maken heb😂.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 10 november 2020 - 21:21

Haha ja dat klopt! Het is de afkorting van de make-up artist die dit merk heeft opgezet: Serge Louis Alvarez.

Reply
Joke 10 november 2020 - 17:43

Hoi Daphne, klinkt goed! Alleen zo jammer dat je de andere kleuren niet laat zien!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 10 november 2020 - 21:20

Ik heb helaas alleen deze kleur. Als je benieuwd bent naar de andere kleuren, dan kun je ze via de link onderaan het artikel bekijken op de website van SLA Paris.

Reply

Plaats een reactie