SLA Paris review | Brow Pen & Eye Pencil

door Daphne - verdraaid mooi
sla paris brow pen eye pencil review

Bij een subtiel lijntje op de wimperlijn en het aanzetten van je wimpers, creëer je al een heel andere oogopslag. Ik ga vandaag voor zo’n subtiel lookje (wel met wat mascara en concealer om het af te maken) met twee producten van SLA Paris. Daarom lees je hier de SLA Paris Artbrow Skinny Pen Aquaresist review en de SLA Paris Dermographic Eye Pencil review.

SLA Paris Artbrow Skinny Pen Aquaresist | € 19,60

Dit wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in drie kleuren, waarvan ik je de lichtste kleur laat zien: Ash Brondes. De textuur is volgens het merk niet te hard en niet te zacht, niet vet en ‘plakt’ de wenkbrauwen niet op de huid. Heb je weelderige haren, dan kun je ervoor kiezen om ze te setten met een wenkbrauwgel.

sla paris artbrow skinny pen aquaresist review

Het penseel heeft twee zijden. Aan de ene zijde vind je het potlood zelf en aan de andere zijde zit een spoolie. Zo heb je alles bij de hand om je wenkies ‘on fleek’ te krijgen. De intensiteit van de kleur kun je dan ook aanpassen door het product in de wenkbrauw te blenden met de spoolie. Pas na een poosje droogt het product mat op, waardoor je nog even de tijd heb om het naar wens te blenden.

SLA Paris Dermographic Eye Pencil | € 19,60

Dit oogpotlood is verkrijgbaar in zes kleuren, waarvan ik je de tint La La Brown laat zien. Je kunt het zowel op je ooglid als in de waterlijn gebruiken door de long lasting smudge- en waterproof formule. Hierdoor loopt het gedurende de dag niet uit. Daarbij is de formule hoog gepigmenteerd.

sla paris dermographic eye pencil review

De textuur is volgens het merk delicaat en romig, waardoor het gemakkelijk over de huid glijdt en je een scherpe en nauwkeurige lijn krijgt. Wil je een geblende lijn? Dan kun je het blenden wanneer je het oogpotlood net aangebracht hebt. Wacht daar niet te lang mee, want zodra het opgedroogd is, dan gaat het geen kant meer op.

Swatch, look en review SLA Paris brow pen & eye pencil

Op de afbeelding hieronder vind je twee swatches. De linkse, lichte swatch is van het wenkbrauwpotlood en de rechtse variant is het oogpotlood. Het oogpotlood is een enkele lijn en is dus bizar goed gepigmenteerd. De swatch van het wenkbrauwpotlood heb ik wel wat opgebouwd. Daaraan kun je dus gelijk zien dat je de pigmentatie zelf kunt bepalen.

sla paris artbrow skinny pen aquaresist swatch eye pencil

Op onderstaande afbeelding bracht ik het oogpotlood aan op de bovenste wimperlijn en in de waterlijn. Het resultaat van het wenkbrauwpotlood zie je ook op dezelfde afbeelding.

 sla paris brow pen eye pencil swatch review

Het pigment en de romigheid van het oogpotlood is echt bizar. Met het grootste gemak kun je een mooie en goed gepigmenteerde lijn zetten. Even voor de volledigheid: ik ben dol op wings en die heb ik dan ook met het potlood gezet. Je krijgt zo’n wing met puur een potlood natuurlijk niet zo scherp, maar met behulp van concealer wel! Houd deze tip dus in gedachten als je daar ook van houdt!

De textuur van het wenkbrauwpotlood is wat minder romig, maar heeft alsnog een goed pigment. Zo kun je snel je favoriete wenkbrauw creëren. Ik houd van een volledig ingekleurde wenkbrauw, maar door de dunne punt kun je ook haartjes nabootsen. Daarnaast kun je de textuur goed blenden met de fijne spoolie, waardoor je een zacht en natuurlijk resultaat krijgt. Ook hier kun je weer concealer gebruiken als je van een hele strakke wenkbrauw houdt.

SLA Paris is verkrijgbaar bij geselecteerde salons en via slaparis.nl. Benieuwd naar mijn mening over andere items van dit merk? Bekijk dan andere SLA Paris reviews op mijn blog.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

4 reacties

bychristiana 27 januari 2021 - 10:09

Ik had nog niet eerder gehoord van SLA paris. Zelf gebruik ik voor de wenkies altijd een pommade van Anastasia. Met zo’n potje doe je echt een eeuwigheid. Ik merk alleen dat de textuur nu wat droger wordt, dus ik moet hem eigenlijk gaan vervangen voor een nieuw exemplaar.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 31 januari 2021 - 23:17

Ik ben zo onwijs benieuwd naar de pomade van ABH! Helpt het misschien om er een druppeltje olie bij te doen? Ik heb die tip wil eens ergens gelezen namelijk.

Reply
Deb 27 januari 2021 - 21:18

De pigmentatie ziet er zeker top uit. Mijn ervaring met dit soort wenkbrauw potloden is wel dat de puntjes redelijk snel afbreken. Hopelijk is dat met deze niet het geval. Zelf gebruik ik momenteel de dipbrow pomade van Anastasia.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 31 januari 2021 - 23:16

Ik las je review over de pomade en die ziet er heel goed uit! Die staat ook op mijn wishlist.

Reply

Plaats een reactie