Skinacademy INK’D TATTOO CARE | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
skin-academy-tattoo-care

Als je een tattoo hebt, dan wil je natuurlijk een zo lang mogelijke, optimale kleurintensiteit. Diverse factoren hebben invloed op de kleur, kwaliteit en duurzaamheid van de tatoeages. Een gespecialiseerde verzorging is dus onmisbaar. Na afloop van het zetten van een tatoeage, adviseert en gebruikt men vaak vaseline, maar qua nazorg zijn er verder nauwelijks producten verkrijgbaar. Daarom biedt Skinacademy met de INK’D TATTOO CARE-LIJN drie doelgerichte producten, die ervoor zorgen dat tatoeages zo lang mogelijk mooi blijven.

Skinacademy TATTOO CARE-LIJN

Deze lijn bevat actieve ingrediënten die de huid voeden, hydrateren en conditioneren. De samenstelling van de Skinacademy TATTOO CARE-LIJN bevat als belangrijkste ingrediënten natuurlijke kokosolie (m.u.v. het INK’D Hydrating Serum), sheabutter en vitamine E. De olie van de kokosnoot heeft een intensief voedende en conditionerende werking en heeft van nature antibacteriële eigenschappen. Sheabutter hydrateert de huid tot in de diepte, houdt de huid soepel en kalmeert bij irritaties. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden en gaat een vroegtijdige huidveroudering tegen. Deze combinatie helpt voorkomen dat de kleuren van tatoeages vervagen. De producten zijn 100% parabeenvrij en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

skin-academy-tattoo-care-serum-flacon

Skinacademy INK’D Hydrating Serum – € 9,99 – 50 ml
Dit product bevat de natuurlijke Sacha Inchi Olie. Die heeft van alle plantenoliën het hoogste gehalte aan omega-3 vetzuren. De formule bevat, naast sheabutter en vitamine E, tevens intensief voedende en verzorgende ingrediënten zoals glycerine, lecithine, bisabolol, vitamine C en zeewier-extract. Het serum verzorgt, voedt en beschermt de huid met tatoeages en houdt de tatoeages langdurig intens qua kleur.

skin-academy-tattoo-care-moisturiser-flacon

Skinacademy INK’D Protecting Daily Moisturizer SPF15 – € 9,99 – 100 ml
Dit product biedt een dagelijkse bescherming tegen UVA- en UVB straling dankzij een zonnefactor 15. Het bevat intensief verzorgende werkstoffen zoals sheabutter, kokosolie, Vitamine E, Sacha Inchi olie, panthenol, bisabolol en allantoïne. De combinatie van Tulsi-extract (Heilige Basilicum), groene algen en Mariadistel-extract conditioneert en beschermt de huid met tatoeages en intensiveert de kleur ervan.

skin-academy-tattoo-care-body-oil

Skinacademy INK’D Nourishing Body Oil – € 9,99 – 75 ml
Dit product zorgt voor een dagelijkse rijke hydratatie en voeding van de huid met tatoeages. Deze intensief verzorgende en beschermende body olie bevat een rijke mix aan natuurlijke oliën van zonnebloem, kokos en Sacha Inchi in combinatie met de vitamines C en E. Het toegevoegde bloemextract van de Champagneblad plant versterkt het natuurlijke collageen in de huid. Dat zorgt er op die manier mede voor dat de huid met tatoeages langdurig mooi en jeugdig blijft.

De producten van de Skinacademy INK’D TATTOO CARE-LIJN zijn vanaf week 23 exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie