Skin for Skin Detangle Me haarborstel review

door Daphne - verdraaid mooi
Skin for Skin Detangle Me haarborstel review polijst ontklit maakt glad

In de basis lijken veel haarborstels op elkaar en zijn er tal van varianten voor verschillende haartypes. Alleen inmiddels weet ik dat je niet op het uiterlijk af moet gaan. Budgetproof varianten zijn vaak een stuk harder, waardoor je makkelijk je hoofdhuid en haar beschadigt. Daarbij gaan ze een stuk minder lang mee, waardoor het uiteindelijk geen duurzame optie is; zowel voor je portemonnee als het milieu. Skin for Skin komt met een haarborstel waarmee jij jouw haarverzorging naar een hoger level tilt; mét milieuvriendelijke eigenschappen. Wil je alles weten over de haarborstel en ben je benieuwd naar mijn ervaring? Scroll dan snel verder voor de Skin for Skin Detangle Me haarborstel review.

Skin for Skin Detangle Me haarborstel review

De Skin for Skin Detangle Me haarborstel polijst, ontklit en maakt je haar glad. Dankzij de gebogen vorm van de borstel past hij perfect op je hoofdhuid, waardoor je comfortabel je haar kunt borstelen. Het gebruiksgemak wordt versterkt dankzij de 20 mm anti-klit borstelharen, waarmee je zelfs de meest koppige haarklitten kunt ontwarren. Let wel op dat je de borstel niet in combinatie met een föhn kunt gebruiken.

Skin for Skin Detangle Me haarborstel buigzaam ergonomisch review

De borstel is gemaakt van natuurlijk stromateriaal, oftewel hernieuwbare plantenvezels zoals stro, rijstschillen en polymeerhars. Hierdoor worden koolstofemissies tijdens de productie effectief verminderd en draagt dat bij aan het verminderen van water- en milieubelasting.

Skin for Skin Detangle Me haarborstel 20 mm anti-klit borstelharen review

Review Skin for Skin Detangle Me haarborstel 

Het is voor mij de eerste keer dat ik zo’n ‘gecombineerde’ haarborstel gebruik, maar ik was gelijk fan! Voor mijn gevoel ben ik mijn haar aan het aaien in plaats van borstelen. Zo zacht is de borstel voor zowel je hoofdhuid als haar. Doordat hij zo onwijs soepel is, vroeg ik me voor het eerste gebruik wel af of het niet té zou zijn, waardoor hij teveel meebuigt. Gelukkig was die gedachte ongegrond. Daarbij ligt de borstel lekker in de hand dankzij het ergonomisch ontworpen design. Hij weegt ook echt praktisch niks, dus dat is ook een enorme pluspunt. 

Skin for Skin Detangle Me haarborstel stromateriaal plantenvezels review

Ik denk dat je door het buigzame design, in combinatie met de vorm van de borstel, op een perfecte manier je haar kunt borstelen zonder kracht te hoeven zetten en waarbij het passend is bij elke schedelvorm. Daarbij vind ik het echt ideaal dat je het op zowel nat als droog haar kunt gebruiken. Dat scheelt weer een extra borstel in de badkamer én mee in de koffer op vakantie (als ik kijk naar hoeveel borstels ik begin juni mee had op reis…😅). 

De Skin for Skin Detangle Me haarborstel shop je voor € 19,95 op skinforskin.nl en bij geselecteerde winkels en salons. Klik hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie