Skeyndor BB Cream review

door Daphne - verdraaid mooi
Skeyndor-bb-cream-review-3

Met de eerste zomerse sproetjes op het gezicht, wil ik een product die wel iets dekking geeft, maar de sproetjes mogen zeker zichtbaar blijven. Een BB cream is dan natuurlijk een goede optie. Ik ga daarom de Skeyndor BB Cream reviewen in de kleur 01.

Skeyndor-bb-cream-review-1

De BB Cream van Skeyndor zit in een handige tube, waardoor je het product makkelijk en hygiënisch uit de verpakking krijgt. Het bevat SPF 15, waardoor je al direct wat beschermd bent tegen de zon.

Volgens Skeyndor is het een hydraterende crème die de huidtint egaliseert en verzacht, waardoor oneffenheden minder zichtbaar worden. De formule is anti-aging met een lichte textuur. Daarnaast bevat de crème volgens Skeyndor antirimpel-, antioxidant- en remineraliserende actieve ingrediënten.

Skeyndor-bb-cream-review-2

De foto hierboven laat de swatch zien van de tint 01. Die oogt al vrij donker voor een lichte tint.

Look & review Skeyndor BB Cream

Hieronder zie je twee foto’s. Op de linkerfoto heb ik niets op mijn gezichtshuid. Op de rechterfoto heb ik de BB Cream aangebracht. Hier heb ik verder nog geen gebruik gemaakt van andere poeders, zoals een bronzer.

Skeyndor-bb-cream-review-4

Waar ik al bang voor was, laat de foto ook zien. Kijk op de rechterfoto hierboven maar eens goed naar mijn hals. Inderdaad, te donker. Gelukkig kan ik het wel wat verbloemen met de gezichtspoeders. Op de foto’s hieronder heb ik een blush en bronzer aangebracht.

Skeyndor-bb-cream-look-review

De naam Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ en ‘d’or’, oftewel huid van goud. Dat is wat het Spaanse merk ook uit wil stralen. Daar gaat het waarschijnlijk mis bij mijn huid ten opzichte van die prachtige, goudbruine Spaanse huidjes. In totaal heeft het merk ook maar twee tinten. Dat vind ik persoonlijk erg weinig voor een getinte crème.

Als ik even verder kijk dan de tint, die ik trouwens wel goed heb kunnen verbloemen met blush en bronzer vind ik zelf, dan vind ik het product op zich erg fijn. Het ruikt allereerst heerlijk fris-bloemig en verder vind ik het product goed werken. Je kunt de crème goed uitblenden en opbouwen. Handig voor plekjes die net wat meer dekking nodig hebben, zoals bij mij mijn neus en kin. Ook houdt het product goed gedurende de dag. Prima BB Cream dus (voor de wat getinte huidjes)!

De Skeyndor BB Cream is te koop voor € 27,95. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier.
Skeyndor-bb-cream-review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

7 reacties

Tessa 25 juli 2019 - 07:58

jammer dat ze maar twee tinten hebben

Reply
Mandy 25 juli 2019 - 13:57

Veel bb creams geprobeerd en ze stelden me allemaal teleur. Het is gewoon niks voor mij denk ik!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 26 juli 2019 - 10:18

Wat jammer dat je die ervaring hebt! Toch hoop ik dat je toch nog eens een match vindt!

Reply
Rory 25 juli 2019 - 15:15

Ah ja, die wil ik ook nog proberen. Ik was juist bang dat de tint te licht zou zijn voor mijn Indische huidje, maar als ik zo jouw review lees, zou dat nog best wel eens mee kunnen vallen? Ik vind het trouwens wel mooi bij je staan. Dat met je hals zie ik eigenlijk niet zo goed (of kijk ik niet goed genoeg)?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 26 juli 2019 - 10:18

Ja ik denk dat het bij jou ook echt goed past! Je ziet net wat kleurverschil in het midden van de hals, maar ik kijk er natuurlijk ook heel kritisch en met een vergrootglas naar om alles goed over te laten komen op beeld. Dat scheelt denk ik ook wel 😉

Reply
Sonja 25 juli 2019 - 18:49

Het geeft je wel een mooie kleur. En het ziet er wel mooi uit qua finish.

Reply
Deb 27 juli 2019 - 21:57

Ik vind ‘em zelf niet te donker voor je. Tenminste het valt mij niet op. Ik vind dat ie je huid een hele mooie natuurlijke glow geeft. Maar het gaat er uiteraard uiteindelijk om wat je zelf vindt.

Reply

Plaats een reactie