Shoptips Black Friday 2022

door Daphne - verdraaid mooi
shoptips black friday 2022 notino

Vaak heb je niet écht iets nodig tot je weer die Black Friday aanbiedingen voorbij ziet komen. Dan zwicht je weer voor iets wat je plots toch echt heel goed kunt gebruiken en moét hebben. Tenminste… Zo gaat dat bij mij… 😅 De afgelopen tijd heb ik, zonder de Black Friday gekte, al hele leuke items geshopt (ik zwicht blijkbaar dus ook zonder acties😅) die ik je in dit artikel laat zien. Bij Notino kun je trouwens al de hele week genieten van Black Friday acties, zodat je net wat rustiger kunt winkelen. Scroll snel verder voor mijn aanraders voor jou van dit moment!

Maybelline Lifter Gloss

maybelline lifter gloss lipgloss hoog pigment shoptip black friday 2022 notino

Sinds de afschaffing van de mondmaskers draag ik weer onwijs graag lipgloss. Dat was natuurlijk echt een formule dat niet te combineren viel met zo’n masker en volgens mij ben ik die periode nu dubbel en dwars aan het inhalen. 😉 Ik ontdekte kort geleden de Maybelline Lifter Gloss. Deze lipgloss maakt je lippen optisch voller, geeft ze een intense glans en hydrateert ze. Daarbij is de formule niet plakkerig en maakt het je lippen erg zacht. Ook is het pigment goed en kun je een medium tot volledige dekking creëren. Ik shopte eerst de tint 004 Silk, maar inmiddels zijn daar de tinten 08 Stone en 16 Rust bij gekomen. Op dit moment gaat een ander glowy lipproduct van het merk viraal op social media, namelijk de Maybelline Vinyl Ink. Of dat een aanrader is, durf ik nog niet te zeggen, maar ik ben hem al wel aan het testen voor je! 

FOREO UFO mini 2

foreo ufo mini 2 review shoptips black friday 2022 notino

Afgelopen voorjaar ontdekte ik de FOREO UFO mini 2, waarmee je je skincare routine écht naar een hoger level tilt en die een premium spa-behandeling realiseert in slechts 90 seconden. Je ‘klikt’ als het ware een maskertje vast aan deze tool. Afhankelijk van welk masker je gebruikt, maak je gebruik van thermotherapie, LED-lichttherapie en/of T-Sonic pulsaties. Dit stuur je gemakkelijk aan via een app. Als je daar meer info over wilt, dan raad ik je aan om de FOREO UFO mini 2 review te lezen. Het is echt zoveel meer dan even een maskertje aanbrengen. Het werkt enorm effectief en dat in zo’n korte tijd. Dankzij de verschillende technieken gaat de behandeling ook door meerdere huidlagen en dat zie je terug aan de conditie van je huid.

Let bij het shoppen wel even op welk masker je erbij bestelt, want niet alle varianten zijn compatible met de mini. De full-size variant kun je trouwens wel met alle maskers combineren.

Cloé Nomade Eau de Toilette

cloe nomade eau de toilette shoptip black friday notino

Vorig jaar november liet ik je mijn beautyfavorieten van dat moment zien. In dat rijtje stond onder meer de Cloé Nomade Eau de Toilette en die raad ik je, precies een jaar later, nog steeds echt aan. Over deze geur krijg ik, samen met de Chanel Eau Tendre, het vaakst complimenten en vragen. Cloé Nomade Eau de Toilette is een elegante en romantische geur die zowel voor overdag als in de avond perfect past. Daarbij blijft hij lang aanwezig op mijn huid en kleding. Ik spray de geur namelijk ook erg graag op mijn sjaal. Als je deze geur trouwens net wat te licht vindt, dan is de Eau de Parfum of de Absolu wellicht iets voor jou. Ook hele romantische geuren met net wat krachtigere geurnoten. Ik houd het voorlopig bij de Eau de Toilette en ga tijdens Black Friday 2022 een back-up shoppen.

Heb jij nog Black Friday tips voor mij?

maybelline lifter gloss lipgloss swatch shoptip black friday 2022 notino

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naarde disclaimer.

2 reacties

Willemse 21 november 2022 - 09:29

Oeh deze van Maybelline, de glossjes, zijn heeeerlijk.
Ik gebruik ze het liefste van Fenty , maar ivm dat ik daar voor naar Frankrijk moet (of iig een Seporha) zijn komen deze van Maybelline wel in de buurt qua substantie.

Reply
Matanja 21 november 2022 - 13:38

Mooie lip gloss heb je op!
Welk kleurnummer is dat? Hij ziet er zo mooi uit..😊

Reply

Plaats een reactie