Shoppen met cashback

door Daphne - verdraaid mooi
shoppen-met-cashback-shopkorting.nl

Ik heb nooit genoeg beautyproducten! Ik ben dol op kleding, schoenen en vooral make-up. Mijn portemonnee is iets minder blij met deze hobby. Gelukkig heb ik dé uitkomst gevonden, waarbij ik kan shoppen met cashback! Lees snel verder en verdien geld met het kopen van jouw favoriete beauty-items!

Fysiek shoppen of niet?

Winkel in, winkel uit… Schoenen passen, verkeerde maat, andere kleur… Slenteren door de winkelstraat en mensen die het voor elkaar weten te krijgen om altijd voor je voeten te lopen… Zeulen met de aangekochte items… ‘Even’ een middagje shoppen is voor mij niet vanzelfsprekend, want door de chronische pijn ben ik niet in staat om items in een fysieke winkel te kopen. Eerlijk gezegd snap ik er ook niet echt de lol meer van. Waarom zou je in bijvoorbeeld een kledingwinkel je armen vol gooien met potentiële nieuwe items, wachten tot er een kleedkamer vrij is en de items passen in een veel te kleine ruimte met rotlicht als het ook gewoon thuis kan?

Natuurlijk heeft fysiek shoppen ook zeker zijn charme en dat heb ik ook wel gekend.  Daarbij heb ik tegenwoordig het geluk dat ik 2,5 km fietsen van een leuke binnenstad woon. De mogelijkheid om even binnen te lopen bij Douglas om een nieuwe mascara te shoppen, is er daarom soms wel. Alleen waarom zou ik mezelf enorm verlekkeren met iets wat ik lichamelijk over het algemeen niet op kan brengen? Met het online mijn winkelwagen vol gooien, hoef ik namelijk geen gram extra te tillen.

Shoppen met cashback via shopkorting.nl

Fysiek shoppen is vaak zonde van mijn kostbare energie én vanaf nu ook zonde van mijn geld! Via shopkorting.nl kun je namelijk online shoppen bij een van de ruim 1.600 aangesloten winkels om er vervolgens cashback op te ontvangen! Het is niet te mooi om waar te zijn én het is easy. Je maakt namelijk eenvoudig een gratis account aan, op shopkorting.nl. Vervolgens zoek je via het zoekveld op de homepage naar de webshop waar jij je online aankoop wilt doen. Daar klik je op ‘shop met korting’ en daarna op ‘naar webshop met korting’. Daaropvolgend plaats je je bestelling bij de webshop en binnen 48 uur wordt jouw exclusieve korting in je account bijgeschreven. Je kunt trouwens niet alleen shoppen voor cashback, maar je vindt op shopkorting.nl ook nog eens unieke kortingscodes en acties.

shoppen-met-cashback-shopkorting.nl--1

Kan jij het fysiek shoppen nog niet achterwege laten? Houd jij wel van dat eeuwige geslenter en gezeul? Dan moet je dat natuurlijk ook gewoon vooral lekker blijven doen! Wil je bij diverse winkels en items dan eigenlijk toch nog steeds gebruik maken van het cashback platform? Maak dan in de winkel een foto van het kaartje van het gewenste item en bestel het gemakkelijk online. Dan heb jij voor jou the best of both worlds!

Ik maak vanaf nu, samen met ruim 300.000 andere shoppers, met alle liefde gebruik van deze website. Ik vind het erg fijn dat ik, ondanks dat ik noodgedwongen online moet shoppen, écht plezier haal uit de online shopwereld. Hoe fijn is het om online je topitem te vinden en daar ook nog eens cashback op te ontvangen? Zo houd ik geld over voor mijn volgende online aankoop. Mijn favoriete shops uit de categorie beauty & verzorging zijn onder andere Douglas en ICI Paris XL. Je kunt zelfs op je aankopen van AliExpress korting krijgen!

Shop till you drop and have fun! Bij welke winkel ga jij gebruik maken van shopkorting.nl?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

34 reacties

Nicole Orriëns 28 februari 2019 - 08:48

Ik ben dol op korting, dus ik ga dit zeker gebruiken. Ik koop graag bij Bonprix dus ik ga eens kijken of ik het daar ook kan gebruiken.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 februari 2019 - 11:46

Ik heb net even voor je gekeken en Bonprix doet ook mee! Veel plezier met shoppen! 😘

Reply
Lipstickencupcakes 28 februari 2019 - 09:51

Ik vind het zelf altijd erg vervelend als je je eerst moet aanmelden voor je er daadwerkelijk kan shoppen net als bij bijv. Groupon of Social Deal. Ik vind shoppen altijd erg gezellig ook en ik wil een product kunnen zien voor ik het koop🤭. Als ik me niet moest aanmelden voor ik in de shop kwam had ik er graag een kijkje genomen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 februari 2019 - 11:45

Als je hier gebruik van wilt maken, dan moet shopkorting.nl toch weten waar jouw cashback naar toe mag. En dan is je aanmelding wel zo makkelijk 😉

Reply
Melissa 28 februari 2019 - 10:12

Ik wil products vaak zien en voelen voordat ik besluit iets te kopen. Helemaal bij kleding en make up

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 februari 2019 - 11:44

Je kunt bij vrijwel alle webshops je producten retourneren als je niet helemaal tevreden bent.

Reply
kiki hasselton 28 februari 2019 - 10:14

ik maak hier ook gebruik van via een ander bedrijf. toch leuk om zo een zakcentje op te bouwen

Reply
Felice Veenman 28 februari 2019 - 11:22

ik ben dol op korting en koopjes, maar ik ben ook lui , dit klinkt als ” gedoe” als ik eerlijk ben.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 februari 2019 - 11:44

Je moet er natuurlijk wel iets voor doen als je cashback wilt. Al vind ik dit systeem toch erg gebruiksvriendelijk hoor.

Reply
Edith-Sofia 28 februari 2019 - 12:31

Wauw, dat klinkt goed! Ik had nog nooit van de site gehoord, maar ik shop veel online dus ik ga me hier zeker even in verdiepen.

Reply
Juliette - Strongbody.nl 28 februari 2019 - 15:08

Handig om te weten dat je geld kan besparen als je online shopt. Ik ga een kijkje nemen!

Reply
Lizzie 28 februari 2019 - 15:38

Dat is wel ideaaal hahaha. Handig zeg!

Reply
Evelien 28 februari 2019 - 16:59

Wat geinig dit, ik ga me er eens in verdiepen!

Reply
Sanne 28 februari 2019 - 21:09

Oehhhh deze ga ik onthouden Dahpne! Thanks voor dit toffe artikel, je schrijft ook zo leuk!
Enne hier ook een echte thuis shopper, maar niet noodgedwongen. Wel heftig voor je op zo’n jonge leeftijd! Veel liefs Sanne

Reply
Daphne - verdraaid mooi 1 maart 2019 - 15:31

Bedankt voor je lieve berichtje 😘

Reply
Wanda 1 maart 2019 - 09:58

Is zeker ideaal, maar zelf vind ik het toch vaak fijner om producten in het echt te zien en direct te kunnen bepalen of het iets is of niet. Maar voor mensen die meer online winkelen is het een ideaal systeem.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 1 maart 2019 - 15:31

Gelukkig kan je bij vrijwel alle webshops ook artikelen retourneren als het niet bevalt! Daar maak ik ook dankbaar gebruik van. 😊

Reply
Jeannet 1 maart 2019 - 11:39

Hoi Daphne, ik vroeg me al steeds af wat cashback betekende, nu weet ik het, dank voor de uitleg. Ik snap, dat het voor jou lastig is om fysiek te shoppen, klinkt als heel naar en vervelend. Maar voor alle andere shoppers: (en dit is wel een beetje mijn onderwerp) als jullie willen dat de winkelstraat blijft bestaan, dat het leuk is om de stad in te gaan en in winkels producten te voelen en uit te proberen, SHOP DAN NIET ONLINE. Want ze houden het anders niet vol! Het wordt een hele saaie stad, hoor, als iedereen online gaat. Geen bal aan. Shop local, shop offline, dat is dus mijn credo. gr. Jeannet

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 maart 2019 - 15:33

Ik snap je punt. Ik denk dat de combinatie van zowel online als offline goed is voor winkels. Je zal als winkel zijnde met de tijd mee moeten gaan. Ik vind het fijn om een winkel zowel online als fysiek te kunnen bezoeken. Daar ligt denk ik de kracht bij veel winkels.

Reply
Cynthia 1 maart 2019 - 13:08

Goh wat leuk! Dit kende ik nog niet. Ik ga zeker eens kijken. Thanx voor de tip!

Reply
Laura 1 maart 2019 - 13:21

Dit was mij nog onbekend. Zeker het nemen van een kijkje waard

Reply
Mandy 1 maart 2019 - 13:39

Dit kende ik nog niet, wat leuk! Ik bestel alleen maar online heb al heel lang geen echte winkel meer van binnen gezien haha!

Reply
Lianne - geendierenindekeuken.nl 1 maart 2019 - 17:30

Om hoeveel korting gaat dat dan? Ik shop sowieso denk ik te weinig om aan zoiets mee te doen. Eens in de zoveel tijd koop ik eens een bloesje, maar dat is het dan ook wel.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 maart 2019 - 15:29

Dat ligt aan de winkel hoeveel procent je krijgt. Je kunt gemakkelijk de winkel opzoeken en dan zie je direct hoeveel korting je krijgt.

Reply
Maaike | Travelbliss 1 maart 2019 - 20:07

Leuk ga me er eens in verdiepen want ik ben ook een online shopper 😉

Reply
Monica 2 maart 2019 - 11:35

Ik ben een echte online shopper maar had hier nog niet eerder van gehoord. Thanks voor de tip.

Reply
allaboutbertina 2 maart 2019 - 12:41

Oeh dit ga ik onthouden en de volgende keer gebruiken bij mijn online aankoopjes.

Reply
Janet 2 maart 2019 - 18:11

Wat een handige blogpost. Shoppen met korting is altijd goed toch!?

Reply
MC Kleuver 2 maart 2019 - 19:15

Ik zie heel veel mensen die er lyrisch over zijn en dat kan ik best snappen. Toch denk ik dat het goed is om met regelmaat een fysieke winkel in te stappen. Wie weet kan dat over 50 jaar niet meer.

Reply
Jeannet 3 maart 2019 - 12:03

Hoi MC, ik ben blij dat er nog iemand zo over denkt, had zelf al een dergelijke reactie ook geplaatst. En ik denk, dat je het nog optimistisch bekijkt. Die 50 jaar is in mijn optiek 20 jaar, het gaat zo snel. Ik heb 32 jaar een winkel gehad en de laatste 5 jaar ging de curve pijlsnel naar beneden. Tot ik besloot, dat het niet langer meer kon. En als je om je heen kijkt gebeurt dit aan de lopende band. Zo zonde en ongezellig! gr. Jeannet

Reply
Nadia 3 maart 2019 - 10:36

Ik shop nooit online zonder korting! Ik ga altijd op zoek naar een kortingscode of kortingsacties hahaha…. En weet je, eigenlijk weer ik ook altijd wel één te vinden! Ideaal 🙂

Reply
Deb 3 maart 2019 - 11:29

Nog nooit van gehoord, dus bedankt voor de tip! Ik ga het liefst fysiek shoppen, maar heb daar niet altijd de tijd voor en shop dus regelmatig online. Ik ga dan ook zeker even kijken bij deze website, cash back is altijd leuk 😊.

Reply
Renata Feyen 3 maart 2019 - 15:32

In België bestaat er iets dat er een beetje op lijkt voor 50+ ers – de Seniorenkaart – maar voor kleren wil ik toch nog steeds naar de winkel gaan 🙂

Reply
Frederique 4 maart 2019 - 22:03

Het is zeker wel een goede tip. Ik ben zelf niet zo’n shopper en de twee keer in het jaar (maximum) dat ik ga shoppen, dan ga ik wel de stad in.

Reply

Plaats een reactie