SHAB CHEEKY highlight & blush review

door Daphne - verdraaid mooi
shab cheeky highlight & blush review

Tijdens de Shine & Sparkle PR Beauty Tour van half oktober maakte ik kennis met het Nederlandse make-up merk SHAB. Het gezichtspalette, die geschikt is voor alle huidtinten, sprong er voor mij direct uit en die mocht ik dan ook voor je testen. Daarom lees je hier de SHAB CHEEKY highlight & blush review met swatches en een look.

shab cheeky highlight & blush review palette

Het palette bestaat uit zes tinten, namelijk drie shiney highlighters, één shiney blush en twee matte blushes. De fluweelzachte textuur blend je moeiteloos en naadloos in de huid voor een stralende gloed. Daarnaast bevat de formule gemalen mica chroma crystals voor een multidimensionale soft-focus HD finish. Op onderstaande afbeelding vind je de volledige ingrediëntenlijst.

shab cheeky highlight & blush ingredienten ingredients

Het palette zit verpakt in een kartonnen koker dat hetzelfde design heeft als het palette zelf. Die open en sluit je met een magneet en heeft aan de binnenzijde een grote spiegel. 

shab cheeky highlight & blush swatch review

Swatches v.l.n.r.: Bombastic | High Class | Glorious | Superrcilious | Rough | Shameless

Alle swatches zijn gemaakt met maar één veeg, dus je kunt zeker zeggen dat de tinten goed gepigmenteerd zijn. Ook de glans is erg zichtbaar. Zeker in de zon komt die glow extra goed tot zijn recht.

Look & review SHAB CHEEKY highlight & blush

Op onderstaande look draag ik Rough op de appeltjes van mijn wangen en heb ik de tint naar achteren geblend. De highlighters Bombastic en Glorious heb ik gemengd en bracht ik aan op de jukbeenderen.

shab cheeky highlight & blush swatch review look

Soms is het een ramp om een highlighter goed in beeld te brengen op de foto met de look, maar bij deze variant hoef je niet te zoeken. Wat een pigment! Ook de blush is onwijs goed gepigmenteerd. Dus zorg ervoor dat je niet te enthousiast bent tijdens het aanbrengen, anders verander je zo in een barbiepop. De term ‘less is more’ geldt dus in dit geval zeker. Daarnaast blenden de tinten mooi in elkaar over en op de huid. Ik zou de highlighters wel voorzichtig opbouwen, omdat het anders snel op de huid lijkt te liggen. Dat kan je dus voorkomen door het geleidelijk op te bouwen en te blenden. Kortom: het is een mooi gezichtspalette dat bij veel huidjes zal matchen.

Je shopt de SHAB CHEEKY highlight & blush voor € 59,95 op shab.nl en beautytasting.com. Het palette is vegan en cruelty free.

shab cheeky highlight & blush review palette uiterlijk

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Deb 2 november 2021 - 21:23

Ik kende dit merk nog niet, maar wat een prachtig palette en die pigmentatie is echt geweldig. Zijn allemaal ook kleuren die ik direct zou dragen.

Reply
bychristiana 3 november 2021 - 09:34

Nee, je hoeft inderdaad niet lang te zoeken;-) Prachtig palet, de kleuren staan je erg mooi.

Reply
Tessa 5 november 2021 - 11:36

Wat een mooi palette en prachtige look heb je gemaakt

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 november 2021 - 08:59

Dankjewel!🥰

Reply

Plaats een reactie