SHAB Browaholic Brow Pen review

door Daphne - verdraaid mooi
SHAB browaholic brow pen kleuren review

12 december bestond SHAB alweer twee jaar en dat werd gevierd met een nieuw product: de browaholic brow pen. Ik mocht het product in twee tinten testen, zodat ik een mooi ombre-effect kon creëren. Ben je benieuwd naar het resultaat, de swatches en mijn mening? Scroll dan snel verder voor de SHAB Browaholic Brow Pen review in de tinten Dark Blond en Light Brown.

SHAB browaholic brow pen review

Deze brow pen is een hooggepigmenteerde, fijne en zachte pen, waarmee je zowel strakke als natuurlijke wenkies kunt creëren. In de inleiding zei ik al dat ik twee tinten ga gebruiken voor de look en dat adviseert oprichtster en eigenaresse Shabnam Ashkar zelf ook.

SHAB browaholic brow pen ingredienten ingredients review

De wenkbrauwpen heeft twee zijden. Aan de ene zijde vind je het pennetje zelf en aan de andere zijde zit een spoolie, oftewel een wenkbrauwborsteltje. De intensiteit van de kleur kun je dan ook aanpassen door het product in de wenkbrauw te blenden met de spoolie. 

SHAB browaholic brow pen swatches dark blond light brown review

De Browaholic Brow Pen is verkrijgbaar in zeven tinten: van blond tot blackness met zowel warme als koele tinten. Op de afbeelding zie je de swatches van de tinten Dark Blond (de op één na lichtste tint) en Light Brown (de derde tint in de rij). Tijdens het swatchen merkte ik al direct dat het pigment echt goed is. Je hoeft ook zeker niet te duwen of op welke manier dan ook kracht te zetten voor een lijntje. Heel fijn!

Look & review SHAB Browaholic Brow Pen

Op onderstaande foto vind je de look met de wenkbrauwpen. Aan de wimperaanzet gebruikte ik de tint Dark Blond en die heb ik verder in de wenkbrauw langzaam over laten lopen in de tint Light Brown. Let op dat je bij het overlopen van de tinten de kleur nog een beetje mengt met elkaar, omdat de ene tint wat warmer of juist koeler kan ogen. Verder houd ik ervan dat de wenkbrauw heel strak is en daarom gebruik ik daar concealer voor.

SHAB browaholic brow pen swatches look dark blond light brown review

Bij een wenkbrauwpen vind ik twee dingen een pre, namelijk de dikte van het pennetje (liefst zo dun mogelijk!) en of er een spoolie aan vast zit. Op beide punten slaagt SHAB! De spoolie heeft een fijne, smalle vorm en prettige haren om de look te verzachten en eventueel te corrigeren. Het pennetje is heerlijk dun, waardoor je hele dunne lijnen kunt tekenen voor een zo natuurlijk mogelijke effect. Daarbij voelt de textuur heerlijk zacht aan, maar niet té zacht dat het pennetje bij de minste aanraking smelt en veel te snel op gaat. Oftewel eigenlijk op alle vlakken preciés goed.

De SHAB Browaholic Brow Pen shop je voor € 24,95 per stuk op SHAB.nl. Bekijk ook de andere SHAB reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie