Sans Soucis Moisture Aqua Benefits + Sheet Masks review

door Daphne - verdraaid mooi
sans-soucis-moisture-aqua-benefits-sheet-mask-review

Niets is zo lekker dan om aan het einde van de dag een blotebillengezicht te hebben en deze op verschillende manieren heerlijk te verzorgen! Deze keer ga ik dat doen met de Sans Soucis sheet masks en Moisture Aqua Benefits crèmes. Scroll verder en lees mijn ervaring. Natuurlijk mag een selfie met het masker ook niet ontbreken!

Sans Soucis sheet masks

Sans Soucis heeft vier nieuwe sheet maskers (oftewel: vliesmaskers), namelijk een daily detox, een forever young, een moistureholic en een blackmagnet. Ik ga de laatste twee testen. Al deze maskers bevatten thermaal water uit Baden-Baden, zijn vrij van parabenen, minerale oliën en dierlijke ingrediënten en zijn dermatologisch getest.

Alle maskers breng je aan op de gereinigde, schone huid. Vervolgens druk je het masker zacht aan op de huid. Daarna kun je de beschermfolie verwijderen en het masker aanpassen op je gezichtscontouren. Na 15 minuten kun je het masker verwijderen en het overgebleven vocht zacht in masseren of verwijderen met een tissue.

sans-soucis-sheet-mask-review-vliesmasker

Sans Soucis Blackmagnet sheet mask

Het Sans Soucis Blackmagnet sheet masker belooft een diepreinigend masker te zijn. Het verwijdert onzuiverheden tot diep in de poriën, werkt matterend en ontstekingsremmend. Daarom bevat het masker zeer effectieve ingrediënten, die snel zorgen voor een vitale en frisse huid. Dat zorgt er ook voor dat het een fris gevoel achterlaat op de huid. Dit Blackmagnet masker is geschikt voor iedere huidtype en natuurlijk in het bijzonder voor de onzuivere huid.

sans-soucis-sheet-mask-review-vliesmasker-2

sans-soucis-sheet-mask-review-vliesmasker-look-1

Het Sans Soucis Blackmagnet sheet mask is te koop op de site van Sans Soucis voor € 8,75.

Sans Soucis Moistureholic sheet mask

Het Sans Soucis Moistureholic sheet masker belooft een hydraterend masker te zijn. Het zorgt dus voor hydratatie, verfrist en verzacht de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarom bevat het masker zeer effectieve ingrediënten, die snel zorgen voor een vitale en frisse huid. Het geeft de huid ook een natuurlijke glow en laat dat frisse gevoel achter op de huid. Het Moistureholic masker is geschikt voor elk huidtype en in het bijzonder voor de droge huid.

sans-soucis-sheet-mask-review-vliesmasker-1

sans-soucis-sheet-mask-review-vliesmasker-look

Het Sans Soucis Moistureholic sheet mask is te koop op de site van Sans Soucis voor € 5,95.

Sans Soucis sheet masks review

De sheet masks van Sans Soucis zijn erg gebruiksvriendelijk. Bij de moistureholic variant vouw je het masker open, haal je het plastic omhulsel eraf en breng je het aan op het gezicht. Door het plastic omhulsel is dit masker eenvoudig open te vouwen, zonder dat het aan elkaar geplakt zit aangezien het vrij dun is. Je hebt op enkele plekken inhammen, waardoor je het masker gemakkelijk van het plastic verwijdert. Dat voorkomt geklieder! De blackmagnet variant heeft geen plastic omhulsel, maar vouw je gemakkelijk open zonder gedoe!

Het Sans Soucis Moistureholic sheet masker voelt en ruikt heerlijk verfrissend en voelt prettig aan. Het overgebleven serum masseer ik in de huid en verspreid ik naar de hals. Mijn huid voelt na gebruik van het masker echt gehydrateerd aan. Daarbij is mijn huid heel zacht en ziet er echt natuurlijk glowy uit! Ik vind dit een echte aanrader voor een hydratatieboost! Niet alleen voor de droge huidjes, maar ook voor de normale huid zoals ik die heb!

Het Sans Soucis Blackmagnet sheet masker is wat minder ‘nat’ dan het Moistureholic masker. Na gebruik voelt mijn huid heel verzorgd, zacht en fris aan. Dat laatste merkte ik al tijdens het gebruik. Ik vind het fijn dat het masker vrij ruim is bij de neus, aangezien ik zelf daar de meeste onzuiverheden heb. Een matte finish had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar dat geeft het masker wel! Ook heb ik het idee dat de onzuiverheden op mijn kin wat minder zichtbaar zijn na dit masker.

Het enige minpuntje aan sheet maskers vind ik normaal gezien de vorm. Ik heb diepliggende ogen en daarom raakt het de huid rond mijn ogen meestal niet zoals het zou moeten. Alleen bij de sheet masks van Sans Soucis is dat dus wel op de meeste plekken het geval! Dikke pluspunt voor hen!

Beide maskers zijn dus enorm in de smaak gevallen bij me. Als ik moet kiezen, denk ik dat ik ga voor het Moistureholic masker, omdat dit masker voor een heerlijk gehydrateerde huid zorgde en dat is heerlijk!

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24h Care crème review

De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24h Care crème is een zijdezachte crème met 71,7% natuurlijke ingrediënten en is een o/w emulsie. Dit is een afkorting voor olie-in-water. Dat wil zeggen dat de olie als fijne druppeltjes verdeeld is in het waterige deel van de crème. Hierdoor voelt het minder vet aan, omdat het ‘waterige’ deel overheerst. Deze crème bevat thermaal water uit Baden-Baden, is vrij van parabenen, minerale oliën en dierlijke ingrediënten en is dermatologisch getest.

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-24h-care-review

Het is een hydraterende crème met een lichte textuur voor de vochtarme huid. Het beschermt de huid daarom tegen uitdroging, verzacht droogtelijntjes en vervaagt rimpels. Hierdoor zou de huid er zichtbaar frisser en steviger uit zien. Je kunt de crème ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid en het zacht inmasseren. Ook zou deze crème een goede basis zijn om make-up op aan te brengen.

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-24h-care-review-2

De crème voelt prettig aan, is niet al te dun, zeker niet vet en smeert goed uit. Ook de geur is heerlijk fris. Door deze frisse geur, voelt de huid ook automatisch frisser en erg gehydrateerd aan. Ook als ik na deze crème geen foundation of andere producten aanbreng op mijn gezicht. Het trekt goed in het gezicht en laat een soepel aanvoelende huid achter. Ook als ik foundation aanbreng na deze Moisure Aqua Benefits crème, blijft de crème prettig aanvoelen én op zijn plek zitten. Het zorgt er niet voor dat de foundation verschuift. Wel valt me op dat er geen SPF zit in deze crème en in de crème die ik hieronder review. Als je niets over de crème aanbrengt, moet je dus extra voorzichtig zijn als je naar buiten gaat. Gebruik je foundation, zorg er dan voor dat daar wel SPF in zit. Met een huid die goed gehydrateerd is, worden de droogtelijntjes en rimpels verzacht. Dat gevoel heb ik daarom ook zeker! Of de huid ook echt steviger oogt, vind ik moeilijk te zeggen. Daar zie ik mijn gezicht te vaak voor in de spiegel om dat verschil duidelijk op te merken ;).

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-24h-care-review-1 De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24h Care crème is te koop op de website van Sans Soucis en Douglas voor € 27,49.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Moisturizing 24h crème gel review

De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Moisturizing 24h crème gel is een olievrije crème gel met 85,1 natuurlijke ingrediënten. De lichte, olievrije textuur is niet vet en zou de huid beschermen tegen uitdroging. Deze crème zou ook het vochtpeil van de huid optimaliseren, waardoor deze er fris en stevig uit ziet en het de droogtelijntjes en rimpels verzacht. Het resultaat zou een beter gehydrateerde en genormaliseerde huidstructuur zijn.

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-moisturing-creme-gel-review

Deze crème gel bevat thermaal water uit Baden-Baden, is vrij van parabenen, minerale oliën en dierlijke ingrediënten en is dermatologisch getest. Het is vooral geschikt voor de vochtarme, normale en gecombineerde huid. Ook zou het zeer geschikt zijn voor de mannenhuid! Deze crème kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen.

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-moisturing-creme-gel-review-2

Het valt me op dat deze crème nog veel luchtiger aanvoelt dan de hierboven gereviewde crème. Het is een dunne, maar geen waterige crème en smeert heel prettig uit. Ook heeft het natuurlijk weer dezelfde, heerlijke geur als de andere producten uit deze lijn. Door de hele lichte en luchtige textuur, vind ik dit voor mezelf dé perfecte crème voor (warme) zomerdagen. Het smelt in de huid en voelt heel gehydrateerd aan. Voor de wintermaanden zou ik eerder kiezen voor de 24h care crème, omdat die net wat voller is en mijn huid in de winter om wat extra vocht vraagt. Toch moet ik er wel meteen bij zeggen dat mijn huid de afgelopen weken (met zowel 6 als 20 graden op de thermostaat) niet aangevoeld heeft of ik met deze crème wat miste. Met een huid die goed gehydrateerd is, worden de droogtelijntjes en rimpels verzacht. Dat gevoel heb ik daarom ook zeker!

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-moisturing-creme-gel-review-1

De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Moisturizing 24h crème gel is te koop op de website van Sans Soucis en Douglas voor € 28,50.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-Age Eye Contour Fluid review

Met mijn 27 jaar komen toch al de eerste fijne lachrimpeltjes rond de ogen tevoorschijn en moet ik na gaan denken over anti-age producten. Deze hydraterende eye fluid roll-on is gelukkig anti-age, hydraterend en verbetert de spankracht en vitaliteit van de huid rondom de ogen. Ook zou het de donkere kringen en lichte zwellingen verminderen. Deze oogfluid bevat thermaal water uit Baden-Baden, is vrij van parabenen, minerale oliën en dierlijke ingrediënten en is dermatologisch getest.

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-eye-contour-fluid-reviewDe oogfluid bevat hyaluronzuur en microalgenextract. Het zou de natuurlijke stofwisseling van de huidcellen stimuleren en vermoeide cellen gereactiveerd worden. Het resultaat? De tere huid van de oogcontouren zou er frisser en stralender uit zien. Dit product is geschikt voor alle huidtypen!

Je kunt de eye contour fluid ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen met de roll-on applicator en zo over de oogcontouren rollen. Daarna kun je het product eventueel zacht met de vingertoppen indeppen. Dit kun je trouwens het beste met je ringvinger doen, omdat je daar de minste kracht mee kan zetten!

sans-soucis-moisture-aqua-benefits-eye-contour-fluid-review-1

De geur is, net als de andere producten uit de lijn, lekker fris. Ik houd van deze luchtige geur! De roll-on applicator werkt snel en is daarom erg gebruiksvriendelijk. Ik heb nog geen een product gevonden die tegen mijn donkere kringen op kan. Ook Sans Soucis is niet bestand tegen die krengen onder mijn ogen en vermindert bij mij dus niet de donkere kringen.

De vloeistof van het product is erg dun. Daarom heb je er maar weinig van nodig en smeert het lekker uit. Ik heb roll-on eye fluids gehad van andere merken en wat me toen opviel, was het trekkerige gevoel na het opdrogen van de vloeistof. Dat is bij dit product van Sans Soucis gelukkig niet aan de orde! Het product neemt snel op in de huid, maar laat een heerlijk opgefrist en gehydrateerd gevoel achter. Ook kun je, door de snelle opname, snel concealer over het product aanbrengen. Wel zo fijn als je ’s ochtends niet alle tijd hebt! Ik kan me voorstellen dat dit product de spankracht en de vitaliteit van de huid rondom de ogen verbetert, door het prettig gehydrateerde gevoel.

De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-Age Eye Contour Fluid is te koop op de website van Sans Soucis voor € 25,50. Dit lijkt misschien veel voor 10 ml, maar dit product is erg zuinig in gebruik!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

14 reacties

lodi 18 april 2019 - 08:44

Wat een heerlijk producten, ik heb nog nooit zo een masker geprobeerd, misschien toch eens doen. Laatst had ik van die handen maskers, dus handschoenen die je handen lekker zacht maken en ik kan me voorstellen dat deze maskers het zelfde effect hebben.. De Aqua Benefits lijkt me heel erg fijn, ik denk er meteen bij aan koel en verfrissend.

Reply
An 18 april 2019 - 08:48

Klinkt goed. Je hebt je er wel in verdieot, zeg.

Reply
Sonja 18 april 2019 - 10:07

Heel fijn merk! Het doet echt wel iets, maar zelf kies ik voor iets meer voor de rijpere huid. Dit merk doet mij tekort zeg maar.

Reply
Romy 18 april 2019 - 11:15

Ik heb maar één product van dit merk, maar daar ben ik al heel tevreden over! Ik zou vooral de crème wel eens willen proberen, hij klinkt heel fijn!

Reply
Nicole Orriëns 18 april 2019 - 11:32

Fijn dat ze goed bevallen. Het lijkt me erg handig zo’n sheet masker. Je kunt het makkelijk op je gezicht doen stel ik me zo voor.

Reply
Malou 18 april 2019 - 16:19

De sheet maskers lijken me ontzettend fijn en lekker makkelijk te gebruiken!

Reply
Mandy 18 april 2019 - 19:31

Klinkt allemaal zo heerlijk! Ik had er nog nooit van gehoord, vindt het wel een beetje prijzig. Maar vindt sheet maskers wel echt super fijn!

Reply
Frederique 18 april 2019 - 20:58

Dit merk nog nooit gebruikt maar ik ben van plan om vaker eens een maskertje te gebruiken dus zal deze ook zeker onthouden

Reply
Skincarebynaomi 18 april 2019 - 21:20

Dat masker klinkt wel erg goed! Daar ga ik eens naar kijken. Ik kende dit merk helemaal niet

Reply
Cynthia 19 april 2019 - 17:02

Ik kom eigenlijk niet meer toe aan maskers sinds ik mama ben. Misschien toch maar weer eens tijd voor maken… 🙂

Reply
Daphne - verdraaid mooi 19 april 2019 - 17:08

Ja gewoon tussendoor doen! 😊 Deze sheet maskers hebben als voordeel dat ze niet afzakken als je er niet bij gaat liggen.😊

Reply
Laura | I scream beauty 20 april 2019 - 07:16

Het lijken me heel fijne producten! Ik maak (sinds mijn zoontje is geboren) te weinig tijd vrij voor een ontspannend gezichtsmasker.

Reply
Manon 20 april 2019 - 12:53

Die dunne creme lijkt me wel wat!

Reply
Melanie Hoogvliet 22 april 2019 - 10:07

Alle producten zien er heerlijk uit! al zou ik niet zo snel de maskers kopen omdat ik niet zo van die sheet maskers hou! Ik heb liever gewoon een simpel smeerbaar kleimaskertje

Reply

Plaats een reactie