Sans Soucis Glow Spray review

door Daphne - verdraaid mooi
Sans-Soucis-Glow-Spray-review

Na het aanbrengen van je foundation en concealer, kun je jouw make-up fixeren met poeder. Alleen wil ik zelf geen zichtbaar gepoederd gezicht én wil ik een natuurlijke glans op mijn gezicht behouden, zonder te glimmen. De nieuwe Glow Spray van Sans Soucis gaat een stapje verder dan de reguliere fixing sprays. Ik zou met dit product het gewenste effect kunnen creëren. Dat ga ik natuurlijk testen!

Sans-Soucis-Glow-Spray-review-1

Belofte Sans Soucis

Sans Soucis belooft met deze Glow Spray fixatie, verfrissing en bescherming. De Glow Spray zou er namelijk voor zorgen dat de make-up direct minder poederig oogt en langer blijft zitten. Daarnaast geeft de Glow Spray de huid een extra dosis glans, dankzij de toegevoegde glinsterende pigmenten volgens Sans Soucis. Verder bevat de Glow Spray thermaal bronwater uit Baden-Baden en AquaCacteen voor meer hydratatie. Ook bedekt de Glow Spray de huid met een beschermend laagje dat actief werkt tegen schadelijke fijnstoffen. Perzikbloesemextract beschermt de huid tegen irritatie, ontstekingen en vroegtijdige huidveroudering volgens Sans Soucis.

Sans-Soucis-Glow-Spray-review-2

Review Sans Soucis Glow Spray

De Glow Spray heeft een sprayflacon die een krachtige, maar fijne nevel geeft. Door de verpakking heen zie je de prachtige parelmoerglans al tevoorschijn komen. Om goed te kunnen beoordelen wat de glans doet op de huid, heb ik de Glow Spray eerst op mijn hand aangebracht. Ook hier zie je de prachtige parelmoerglinsteringen. Als het product opgenomen is in de huid, blijft er een glinsterend effectlaagje achter.

De Glow Spray ruikt heerlijk! Het heeft een perzikgeur met een bloemige touch. Je blijft het een tijdje ruiken als je het product op je gezicht gespoten hebt, maar het is zeker niet overheersend.

Sans-Soucis-Glow-Spray-review-3

Voor het aanbrengen van de Glow Spray heb ik mijn gezicht gematteerd met compacte poeder. Ik vind altijd dat je met compacte poeder een meer poederige look krijgt, dan met een losse poeder. Perfect dus om te testen of de poeder minder poederig oogt. Direct na het aanbrengen van de Glow Spray keek ik vol verbazing in de spiegel. Ik heb écht geen ‘poedergezicht’ meer! Net of de poeder samengesmolten is in de huid. Wat een mooi effect! Daarnaast laat het een hele mooie, natuurlijke glow achter! Het is subtiel, maar zorgt toch voor een extra ’touch’ aan mijn look.

Het engste om te testen, net nadat mijn make-up ‘on fleek’ zat, is of de mascara stempelt op mijn oogleden net na het aanbrengen. Met hardkloppingen heb ik geforceerd geknipperd en extra vaak omhoog gekeken, om er vervolgens niets van terug te zien op de oogleden! YES!

Sans-Soucis-Glow-Spray-review-look

Ik ben erg bewust bezig met mijn huidverzorging. Zeker ook omdat ik dichter bij de 30 dan bij de 20 zit, vind ik het steeds belangrijker worden. Toch heb ik bij dit ‘huidverzorging ritueel’ nooit nagedacht over een fixing spray die ook wat goeds voor je huid doet. Ik smeer tal van hydraterende maskers op mijn gezicht. Dat de Glow Spray ook voor hydratatie zorgt, vind ik daarom een enorm pluspunt. Als mijn huid gedurende de dag wat droger wordt, dan spray ik het tussendoor ook nog eens op mijn gezicht. Mijn huid voelt dan oprecht gehydrateerd aan. Dat voelt erg fijn! Of de Glow Spray de huid daadwerkelijk ook beschermt, is na een korte tijd moeilijk te zeggen. Toch durf ik het voorzichtig wel te geloven, omdat het product écht fijn, gehydrateerd en gezond aanvoelt op de huid.

De Sans Soucis Glow Spray is vanaf volgende week te koop voor € 9,95 bij Etos, DIO Drogist en DA Drogist.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

15 reacties

Tessa 11 februari 2019 - 07:53

Deze spray klinkt erg fijn. Als mijn huidige spray op is, is dit zeker een optie.

Reply
Lodi 11 februari 2019 - 10:06

Ik ben me ook zeker bewust van de verzorging voor mijn huid, dit is zo belangrijk, zeker wanneer je ouder wordt. Goed dat deze spray je goed bevalt.

Reply
Laura 11 februari 2019 - 10:07

Oh, leuk om deze als fixing spray te gebruiken! Ik heb er nu eentje van Make-up Revolution waar ik ook heel tevreden over ben!

Reply
Henk 11 februari 2019 - 10:07

Zo te horen een spray die een schot in de roos is voor je!

Reply
Stefaan De Winter 11 februari 2019 - 10:27

wow ziet er echt leuk uit wanneer je het gebruikt!

Reply
Melissa 11 februari 2019 - 11:53

Ik ben zelf heel bewust met mijn huid en gebruik regelmatig een maskertje. De spray klinkt erg goed!

Reply
Wanda 11 februari 2019 - 12:28

Ik merk dat vooral in de winter mijn huid droger aanvoelt en dan is zo’n hydraterende spray wel een uitkomst.

Reply
Nicole Orriëns 11 februari 2019 - 12:57

Ik vind een zichtbaar gepoederd gezicht ook niet zo mooi, en ben ook meer van de natuurlijke look.

Reply
Deb 11 februari 2019 - 15:51

Het klinkt veelbelovend. De geur vind ik in ieder geval ook heel fijn, ik heb ém thuis liggen maar moet ém nog testen maar heb er wel alvast aan gesnuffeld 😉 Ik wil ém ook zeker gebruiken nadat ik minerale foundation heb gebruikt, ben heel benieuwd of het er inderdaad minder poederig uitziet nadat ik de spray heb gebruikt. Bij jou ziet het resultaat er goed uit. Mooie look ook trouwens!

Reply
Nadia 13 februari 2019 - 09:23

Klinkt veelbelovend! Ik ben ook wel van de natuurlijke look.

Reply
Tania 14 februari 2019 - 09:03

Ik gebruik bijna dagelijks een setting spray. Heb nog niets van dit merk getest en ben nu wel benieuwd naar de spray

Reply
Lindsey Beljaars 15 februari 2019 - 10:10

Oeh ik gebruik altijd Fixing Spray, vind het vooral heel erg lekker, haha!

Reply
Evelien 20 februari 2019 - 21:50

Wat lekker dat ‘ie ook hydraterend werkt. De ingrediënten erin klinken ook wel heul fijn hoor, moet ik zeggen! En perzikengeur? Ik ben om. Ik gebruik nu Urban Decay All Nighter, maar deze wil ik daarna wel eens proberen, ik ben echt enthousiast door jouw review.

Reply
Heidi 12 augustus 2020 - 18:46

Nergens verkrijgbaar.
Niet bij DA, niet bij DIO en ook niet bij de Etos!
Staat al sinds 3 weken, volg week verkrijgbaar, dus niet!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 12 augustus 2020 - 19:10

Dit artikel dateert van 11 februari 2019 en is dus al 1,5 jaar oud. Het was een limited edition product en dus niet meer leverbaar.

Reply

Plaats een reactie