Sans Soucis Beauty Elixir review

door Daphne - verdraaid mooi
sans-soucis-beauty-elixir-review-1

Sans Soucis heeft vier beauty elixir serums uitgebracht, die passend zijn bij elke huidbehoefte. De serums kun je mixen en matchen naar waar jouw huid per dag behoefte aan heeft. Je leest hier de Sans Soucis Beauty Elixir Active Lifting Serum en 3-in-1 multi protection serum review.

Je brengt de beauty elixir dagelijks aan op een gereinigde huid, naar behoefte van de huid. Bijvoorbeeld over het gehele gezicht of alleen op de t-zone. Je kunt dus per dag kijken waar jouw huid behoefte aan heeft en wisselen van elixir. Daarna breng je jouw favoriete huidverzorging aan voor een effectief resultaat. Wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn? Dan kun je ook enkele druppeltjes mixen met je favoriete huidverzorging.

sans-soucis-beauty-elixir-review

Je kunt kiezen uit vier verschillende beauty elixir serums, namelijk:

  • SOS Calming Serum – kalmering
    Hiermee breng je de huid weer in balans. Het vermindert huidirritatie en roodheid, vermindert tekenen van stress en roodheid en versterkt de beschermende zuurmantel.
  • Ultra Matte Serum – mattering
    Hiermee geef je de huid een gematteerde uitstraling met onmiddellijk en langdurig effect. Het voorkomt de productie van overtollig talg, hydrateert effectief zonder de huid vettig te maken, voorkomt mee-eters en ontstekingsprocessen en zorgt voor een gladde huidstructuur.
  • 3-in-1 Multi Protection Serum – bescherming
  • Active Lifting Serum – anti-age

Sans Soucis Beauty Elixir 3-in-1 Multi Protection Serum review

Dit serum is het geheim van een volledig beschermde huid. De formule van het 3-in-1 multibeschermingsserum bestaat uit een extract van witte gember, perzikbloesemextract, hyaluronzuur en thermaal water.

sans-soucis-beauty-elixir-multi-protection-serum-review-4

Volgens Sans Soucis werkt het serum als een 360 graden multiprotector tegen de effecten van negatieve milieubelastingen, zoals fijne stofvervuiling. Verder beschermt het de huid tegen de effecten van UV-, infrarood- en blauw licht (licht van telefoons, tablets en tv’s) en vrije radicalen. Het extra portie vocht laat de huid er strak, glad en vol uitzien. Het resultaat is een beschermende, vitale en een gehydrateerd gezonde huid.

sans-soucis-beauty-elixir-multi-protection-serum-review-2

Aan dit serum zit bijna geen geur. Vaag op de achtergrond heeft het een fris tintje, maar dan heb je ook alles gezegd. Het is redelijk dun, wat normaal is bij een serum en smeert goed uit.

sans-soucis-beauty-elixir-multi-protection-serum-review

Dit serum lijkt me het meest passend voor iedereen en dus alle huidtypes. Iedere huid wordt namelijk blootgesteld aan de negatieve gevolgen van milieuvervuiling. Ook als je binnen blijft, heeft je huid nog heel wat te verduren als je bijvoorbeeld veel achter je computer of op je telefoon zit. Daarom is dit serum mijn absolute favoriet om ’s ochtends aan te brengen, zodat mijn huid klaar is voor de dag. Het trekt snel in de huid en heeft een matte finish.

Dit serum bevat geen minerale oliën, parabenen, microplastic, siliconen, toegevoegd parfum en kleurstoffen.

Sans Soucis Beauty Elixir Active Lifting Serum review

Dit serum is het geheim van een jeugdige schoonheid. Het actief liftingserum heeft een krachtig complex dat bestaat uit matrixyl, hexapeptide, hyaluronzuur en thermaal water.

sans-soucis-beauty-elixir-active-lifting-serum-review

Volgens Sans Soucis verstevigt het serum de huid en stimuleert het de huideigen collageenopbouw voor meer stevigheid. Zo wordt de huid optimaal gehydrateerd, bestaande rimpeltjes en lijntjes worden verzacht en de jeugdigheid van de huid wordt bewaard. Het resultaat is een gladde en strakke huid met een jeugdige uitstraling.

sans-soucis-beauty-elixir-active-lifting-serum-review-2

Even geleden heb ik de Sans Soucis Illuminating Pearl lijn getest. Die geur en de geur van dit serum komen erg overeen. Beide doen mij denken aan een perzikgeur. De textuur is redelijk dun, net zoals je verwacht bij een serum en smeert makkelijk uit.

sans-soucis-beauty-elixir-active-lifting-serum-review-4

Dit serum gebruik ik het liefst ’s avonds voor ik ga slapen. Laat de ingrediënten maar goed zijn werk doen, terwijl ik lekker slaap! De volgende ochtend voelt mijn huid nog steeds gehydrateerd aan. Verder heeft het een dewy finish en ziet er daarom natuurlijk uit.

sans-soucis-beauty-elixir-active-lifting-serum-review-3

Dit serum bevat geen minerale oliën, parabenen, microplastic, kleurstoffen, gluten en siliconen.

De inhoud van het serum is 15 ml. De Sans Soucis Beauty Elixir is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist voor € 22,50. Beide serums zijn makkelijk te doseren en hygiënisch te gebruiken door de druppelpipet.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Deb 13 oktober 2019 - 14:03

Lijken me fijne serums. Ik gebruik ook altijd een serum onder mijn dag- en nachtcreme en mis het echt wanneer ik het een keer vergeten ben.

Reply
Natascha - Beautyopinie 13 oktober 2019 - 20:01

Ik vind deze serums ook zo fijn! De 3 in 1 is mijn favoriet en smeer ik graag onder mijn favo dagcreme.

Reply

Plaats een reactie