Sans Soucis Beauty Elixer | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
sans-soucis-beauty-elixer

Sans Soucis komt met vier serums, voor elke specifieke huidbehoefte. Sans Soucis Beauty Elixer heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten. Bijvoorbeeld hyaluronzuur, thermaal bronwater uit Baden-Baden, komkommerextract en fucogel. Per elixer werd zorgvuldig gekozen welk ingrediënt bij welke huidbehoefte past. Het kan per dag verschillen wat de huid nodig heeft. Of het nu om het kalmeren of verstevigen van de huid gaat, een passende verzorging die zich richt op wat de huid nodig heeft is een musthave!

sans-soucis-sos-calming-serum

SOS Calming Serum
Je kunt de huid weer in balans brengen met het SOS Calming Serum. Dit serum vermindert huidirritatie en roodheid. Verder vermindert het tekenen van stress en roodheid en versterkt het de beschermende zuurmantel. De unieke ingrediënten in dit serum zijn aloe vera, plantenextract en groene alg. Het resultaat: een zachte, gebalanceerde en versterkte huid.

sans-soucis-active-lifting-serum

Active Lifting Serum
Dit is het geheim voor een jeugdige schoonheid. Het Active Lifting Serum verstevigt de huid zichtbaar en activeert de collageenvorming. De unieke ingrediënten in dit serum zijn parelproteïne en matrixyl & hexapeptides. De huid wordt gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het resultaat is een jonger uitziende, gladde en glanzende huid.
sans soucis 3-in-1-multi-protection-serum

3-in-1 Multi Protection Serum
Dit serum werkt als een 360 graden multi bescherming tegen de negatieve gevolgen van milieuvervuiling, zoals stofvervuiling. Daarnaast beschermt het de huid tegen UV-, infrarood, blauwe lichtstralen en vrije radicalen. De unieke ingrediënten in dit serum zijn perzikbloesem en witte gember extract. De vochtbalans in de huid wordt hersteld met een langdurig effect. Het resultaat: een beschermde, vernieuwde en gezonde huid.
sans-soucis-ultra-matte-serum

Ultra Matte Serum
Dit serum geeft de huid een gematteerde uitstraling met onmiddellijk en langdurig effect. De unieke ingrediënten zijn komkommerextract en maïszetmeel. Het voorkomt de productie van overtollig talg, hydrateert effectief zonder de huid vettig te maken, voorkomt mee-eters en ontstekingsprocessen én zorgt voor een gladde huidstructuur.

Mix and match

Breng het beauty elixir dagelijks aan op een gereinigde huid. Volg op met je favoriete huidverzorging voor een effectief resultaat. Je kunt per dag kijken waar jouw huid behoefte aan heeft en wisselen van elixer.

Voor een snelle applicatie kun je enkele druppeltjes mixen met je favoriete huidverzorging. Je kunt per dag kijken waar jouw huid behoefte aan heeft en wisselen van elixer.

De inhoud van het serum is 15 ml. De Sans Soucis Beauty Elixer is vanaf 26 augustus exclusief verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist voor € 22,50.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie