RoC Pro-Sublime Anti-Wrinkle Eye Reviving Cream review

door Daphne - verdraaid mooi
roc pro-sublime anti-wrinkle eye reviving cream review

De huid rondom je ogen is teer en dun en de zone waar je de eerste tekenen van huidveroudering zult opmerken. Het goed verzorgen ervan, vind ik daarom erg belangrijk. Ik ga vandaag een oogcrème testen met een anti-age behandeling. Daarom lees je hier de RoC Pro-Sublime Anti-Wrinkle Eye Reviving Cream review.

roc pro-sublime anti-wrinkle eye reviving cream review-2

Wist je trouwens dat RoC van oorsprong een apothekersmerk is? Daar kende ik het van, maar ben het merk eerlijk gezegd daarna uit het oog verloren. Tot ik dit product opgestuurd kreeg en bleek dat dit merk in verschillende webshops gewoon nog verkrijgbaar is. Ken jij dit merk ook nog van vroeger?

roc pro-sublime anti-wrinkle eye reviving cream review-1

Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare zone rondom de ogen en is geschikt voor alle huidtypes. Op de afbeelding hierboven zie je de volledige ingrediëntenlijst. De formule combineert twee van de door dermatologen meest erkende anti-ageing technologieën: hyaluronzuur en retinol. Hyaluronzuur staat bekend om haar doeltreffende vochtvasthoudende eigenschappen en daarom gebruik ik graag producten met dit ingrediënt. Droogtelijntjes worden hierdoor bijvoorbeeld minder zichtbaar. Retinol is één van de doeltreffendste ontwikkelingen voor het zichtbaar opvullen van de oogrimpels. RoC belooft met de crème dat rimpels en lijntjes rondom de ogen aanzienlijk afnemen, waardoor de ogen een jeugdige en heldere uitstraling krijgen.

Review RoC Pro-Sublime Anti-Wrinkle Eye Reviving Cream

De crème zit verpakt in een kartonnen doosje met daarop meer informatie en de bestanddelen. De tube zelf is gemakkelijk in gebruik en werkt door de keuze van een tube lekker hygiënisch. Je brengt de crème ’s ochtends en ’s avonds aan op de huid rondom de ogen. Wist je dat je de crème het beste deppend aan kunt brengen met je ringvinger? Dan zet je het minste kracht en werkt het goed voor je huid.

roc pro-sublime anti-wrinkle eye reviving cream review-3

De textuur is licht en vloeibaar. Hierdoor heb je maar weinig product nodig, kun je het makkelijk verdelen over de huid en trekt het snel in. Bij het eerste gebruik verbaasde ik me over de geur, want het ruikt namelijk naar koffie. Ik houd zelf niet van koffie, maar vind de geur gelukkig wel erg lekker. Dus ik stoor me er zeker niet aan. Aangezien ik altijd al anti-ageing producten rondom mijn ogen gebruik, vind ik het lastig om te zeggen of het product doet wat het belooft. Ikzelf vind het in ieder geval erg fijn aanvoelen op de huid en ik merk en zie echt dat het mijn huid heerlijk hydrateert.

De RoC Pro-Sublime Anti-Wrinkle Eye Reviving Cream is verkrijgbaar bij diverse webshops, waaronder deonlinedrogist.nl voor € 25,95. Gebruik jij ook dagelijks een oogcrème?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

VWillemse 10 september 2020 - 15:02

Ik gebruik nooit oog creme, maar wel bijna alle andere producten van Roc.
Ze hebben echt fijne producten.

Reply
Tessa 10 september 2020 - 20:12

Ik gebruik dagelijks een hydraterende oogcreme van Boots

Reply
bychristiana 13 september 2020 - 18:49

Je ziet inderdaad wel vaker cafeïne in oogcrèmes vanwege de vochtafdrijvende werking. Zelf drink ik nooit koffie en hou ik ook nooit zo van de geur. Ik probeerde laatst ook een oogcreme met een nogal bijzondere geur, maar gelukkig rook je die na het aanbrengen al niet meer. Ik gebruik ook altijd trouw een oogcreme, maar het is inderdaad altijd lastig om te zeggen of zo’n product echt iets doet. Maar ik geloof dat je huid goed hydrateren sowieso belangrijk is, dus kwaad kan het in ieder geval niet;-)

Reply

Plaats een reactie