Rimmel Wonder’Extension mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
rimmel wonder'extension mascara review

Voor mijn blogger-tijd gebruikte ik jaren de Extra Super Lash mascara van Rimmel en heb ik ontelbaar veel verpakkingen opgemaakt. Later ontdekte ik andere mascara’s van andere merken die ik net wat spannender vond en wat meer effect gaven. Vandaag grijp ik terug naar Rimmel, maar wel een andere variant mascara die vrij nieuw is: de Rimmel Wonder’Extension mascara. Ik ga hem voor je testen met voor- en na-foto’s, zodat je goed het effect kunt zien. Scroll daarom snel verder voor de review.

Ik kreeg deze mascara van We Are Eves om te testen. Dat is een platform vol met eerlijke beautyreviews. Wil je gelijk weten wat ik van de lipstick vond? Kijk dan op mijn shelfie.

rimmel wonder'extension mascara review

De mascara geeft het effect van wimperextensions en zorgt voor lange en gedefinieerde wimpers, die dankzij de ‘rekbare’ textuur verder reikt dan de toppen van je wimpers. Verder is hij klontvrij, veegvast, blijft de hele dag en avond perfect zitten en is makkelijk te verwijderen. 

rimmel wonder'extension mascara review

Het borsteltje heeft qua vorm wat weg van een doppinda met een smal uiteinde. Hiermee creëer je geweldige lengte, omdat het je wimpers optilt en uitrekt. Als je het effect wilt versterken, wacht dan 15 tot 30 seconden na het eerste laagje en breng het dan opnieuw aan. Ga je het liefst voor een extra lange wimperlook? Wacht dan nog eens en focus dan bij het aanbrengen op de uiteinden van de wimpers totdat je de maximale lengte bereikt hebt.

Look & review Rimmel Wonder’Extension mascara

Hieronder vind je een foto met en een foto zonder mascara. Zo zie je goed het effect. 

rimmel wonder'extension mascara before after look review rimmel wonder'extension mascara result look review

De mascara vond ik in eerste instantie vrij nat ogen en mijn ervaring is dat je wimpers dan vrij snel gaan hangen. Gelukkig was dat helemaal niet het geval; integendeel! De krul van de wimperkruller bleef er perfect in. Aan die rekbare textuur moest ik wel even wennen, maar je kunt het qua textuur vergelijken met een fiber mascara. Zo krijg je echt die extra lengte. Zeker als je focust op de uiteinden van je wimpers. Al creëer je bij het eerste laagje al een mooi vol effect en dankzij het handige borsteltje heb je ook geen klontjes. Dus wat mij betreft is het een aanrader, zeker als je haast hebt in de ochtend en snel mooie wimpers wilt.

De Rimmel Wonder’Extension mascara is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat en Wehkamp voor € 16,99 | 11 ml.

rimmel wonder'extension mascara review result

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naarde disclaimer.

3 reacties

bychristiana 6 april 2022 - 11:03

Ik vind het effect erg mooi! Het viel mij inderdaad op de foto van de mascara op dat hij vrij nat lijkt. Ik krijg dan altijd gauw ‘vlekjes’ tijdens het aanbrengen van de mascara.

Reply
Deb 6 april 2022 - 19:25

Ik vind de mascara ook erg mooi vormgegeven. Je hebt sowieso prachtige wimpers, met elke mascara denk ik: wow!

Reply
Jolanda 8 april 2022 - 08:08

Die mascara staat goed bij je! Ik ga hem ook eens proberen

Reply

Plaats een reactie