Revolution Reloaded Provocative palette review

door Daphne - verdraaid mooi
revolution-reloaded-provocative-palette-review

Ik houd van warme oogschaduwtinten, zeker nu we weer richting de zomer gaan. Het Revolution Reloaded Provocative eyeshadow palette past daar met haar warme roze-paarse tinten zeker bij. Tijd om dit palette te reviewen!revolution-reloaded-provocative-palette-review-2

Dit palette heeft maar liefst 15 warme, bij elkaar passende tinten. Het palette is gemaakt van kunststof en sluit met een kliksluiting. Simpel, maar prima. Het is fijn dat dit palette aan de voorzijde doorzichtig is. Als je namelijk meerdere paletten uit deze reeks hebt, dan kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden.

Swatches en Looks

revolution-reloaded-provocative-palette-swatch-reviewDe tinten hebben geen namen, maar cijfers: 1 t/m 15.

De pigmentatie van werkelijk iedere tint met welke finish ook, is gewoon écht goed gepigmenteerd. Ik heb geen een tint die wat moeilijker swatcht, stroever of droog is. Ik sta hier echt van te kijken. Er is altijd wel een kleur die wat minder is, maar bij dit palette niet. Goed bezig Revolution!

Hoe goed heb je trouwens gekeken naar de swatches? Valt jou iets op? Tel de tinten op mijn arm anders even. Gaat er al een belletje rinkelen? Kleur 12 is zo identiek met mijn eigen huidskleur, dat ik er vrolijk overheen geswatcht heb met de volgende kleur. Daarom zie je op mijn arm maar 14 kleuren in plaats van 15. Dan weet ik ook gelijk welke kleur ik ga gebruiken als highlighter voor onder mijn wenkbrauwen.

Look 1:

revolution-reloaded-provocative-palette-look-1.2-review revolution-reloaded-provocative-palette-look-1.1-review revolution-reloaded-provocative-palette-look-1-review revolution-reloaded-provocative-palette-look-1.3-review

Bij look 1 draag ik het volgende:
12: onder de wenkbrauwen
11: transitiekleur in arcadeboog
1: transitiekleur net onder arcadeboog
8: bewegend ooglid
9: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
7: tussen bewegend ooglid en buitenste ooghoek
9: onder de ogen

Look 2:revolution-reloaded-provocative-palette-look-2-review revolution-reloaded-provocative-palette-look-2.1-review revolution-reloaded-provocative-palette-look-2.2-review revolution-reloaded-provocative-palette-look-2.3-review

Bij look 2 draag ik het volgende:
12: onder de wenkbrauwen
14: transitiekleur in arcadeboog
10: bewegend ooglid
2: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
13: tussen bewegend ooglid en buitenste ooghoek
2 & 3: onder de ogen
8: binnenste ooghoek

Review Revolution Reloaded Provocative palette

Dat de paletten uit de Revolution familie tot een van mijn favorieten behoren, kun je weten als je mij volgt. Alleen dat Revolution haarzelf zo kan overtreffen, had ik niet verwacht! Dit palette is gewoon steengoed! Als je omrekent wat je voor iedere losse kleur betaalt, namelijk net € 0,33, ben ik nog meer omver geblazen! Wel moet ik terug komen op twee kleuren in het palette, namelijk nummer 8 en 10. Deze kleuren hebben wat hulp van fixing spray nodig om echt een duidelijk effect op het ooglid te krijgen. Verder kent dit palette het woord fall-out niet. Daarom kun je extra snel en mooi een ooglook maken met dit paars gekleurde palette. Als je van dit soort tinten houdt of juist deze tinten uit zou willen proberen, dan is dit palette een must-have!

Het Revolution Reloaded Provocative palette is binnenkort verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 4,99.revolution-reloaded-provocative-palette-review-1Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 19 april 2019 - 08:31

Dit palette is echt prachtig. mooie zomerse kleuren. de looks die je gemaakt hebt is erg mooi

Reply
Bianca 19 april 2019 - 19:18

Mooie looks heb je er mee gemaakt! x

Reply
Deb 19 april 2019 - 23:19

Heel mooi palette en dat voor 5 euro (op 1 cent na 😊)! Ik vind de pigmentatie echt geweldig net als jouw looks. Ze zien er weer prachtig uit. Begint bij mij ook gelijk te kriebelen om met oogschaduws te gaan spelen.

Reply
Mei Qi 22 april 2019 - 12:41

Oh de kleuren zijn echt heel mooi!

Reply

Plaats een reactie